|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 19, 2010 1:45 am
Hova lett a zomg, már tegnap is csak egy szerver volt az is döcögöt, de ma egy sincs scream vagyis nuku zomg és persze megint derült égből confused cry cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 19, 2010 5:35 am
http://www.gaiaonline.com/forum/zomg-gaia-s-mmo/temporary-zomg-lag-issue-updated-april-18th-2010/t.56605958/
karbantartás a lag miatt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 4:58 am
El szoktam olvasni már csak azért mert ezt kijelzi, fura módon sweatdrop és megjavult + mondták is .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 7:46 am
Jaja, valószínűleg karbantartás lehetett, nekem se jött be, többször próbáltam. Eleinte mindig csak 1-et és egyben ugyanazt a szervert mutatta, majd már 1-et se. Ezután többször próbáltam felmenni (főleg a napi daily chance-ek miatt), de akkor már 1 szerver se volt publikus. Ha jól emlékszem kb. 2 napig tartott. Természetesen már itt is jó egy ideje. Néha volt, van karbantartás, vagy hiba, ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 23, 2010 10:53 am
Megkergült a zOMG-om! gonk Eltűnt a chat pane, meg azt se látom, ha kijelölöm magam, pedig ezerrel klikkeltem ott alul, ahol be lehet állítani, hogy mi legyen a képernyődön. Aztán megtaláltam azt a kis ablakot, amikor rányomtam az avimra - fent a képernyő sarkában, de úgy, hogy a nyílnak csak az alsó sarka látszott ki, szóval valszeg a chat pane is elvándorolt vmerre ahol nem látom. És persze nem tudom lerángatni a helyére. Lehet ez ellen vmit csinálni, vagy elfelejthetem a zOMG!-ot? crying Amúgy nem csináltam neki semmit, csak leraktam a tálcára egy pillanatra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2010 1:16 am
Lenne olyan kérdésem, hogy kaptam egy fitness ringet, és azt írja, hogy nem kell vele csinálni semmit, csak viselni... Hogy lehet egy ring-et viselni??? Vagy úgy gondolta, hogy rakjam ki a 8 közé? Az elég lenne? redface Továbbá mit lehet kezdeni a rakat egyforma ringgel? Mert tudtommal eladni nem lehet őket, csak úgy "kidobni" pedig nem szeretném. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2010 1:45 am
A ringeket nem lehet kidobni sem, mert hozzád vannak kötve. Másrészt, nem tudom, nekem nincs Fitness ringem, de Adrenalinom van, az se csinál semmit.
Mellesleg, nekem tegnap a gyűrűim tűntek el, aztán meglettek. Akkor szokott szarakodni a játék, ha túl sokan vannak fenn.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2010 2:09 am
Sayen Ioway Lenne olyan kérdésem, hogy kaptam egy fitness ringet, és azt írja, hogy nem kell vele csinálni semmit, csak viselni... Hogy lehet egy ring-et viselni??? Vagy úgy gondolta, hogy rakjam ki a 8 közé? Az elég lenne? redface Továbbá mit lehet kezdeni a rakat egyforma ringgel? Mert tudtommal eladni nem lehet őket, csak úgy "kidobni" pedig nem szeretném. redface *Sayen Ioway: igen, úgy gondolja, hogy rakd a 8 közé ^^ ha sok egyforma ringed van, akkor a kisebb Cl-eseknél nyugodtan nyomj salvage-t, mert orbot kapsz érte, így tudod azt fejleszteni, amit meghagytál *Andro666: tudtommal az adrenalin gyűrű támadó gyűrű, bár sztem elég gyenge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2010 2:10 am
Sayen Ioway Lenne olyan kérdésem, hogy kaptam egy fitness ringet, és azt írja, hogy nem kell vele csinálni semmit, csak viselni... Hogy lehet egy ring-et viselni??? Vagy úgy gondolta, hogy rakjam ki a 8 közé? Az elég lenne? redface Továbbá mit lehet kezdeni a rakat egyforma ringgel? Mert tudtommal eladni nem lehet őket, csak úgy "kidobni" pedig nem szeretném. redface A lila kristályos helyen meg lehet semmisíteni őket (R goimbbal behozod a gyűrűtárolót, klikk az adott gyűrűrűre és jobboldalt salvagae gomb) ált. kapsz értük 1-2 orbot, minél gyengébb a gyűrű (nem fajtától függ hanem hogy mennyi orbbal van felerősítve), kevesebb orbot kapsz belőle a megsemmisítése után.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2010 2:45 am
Köszi a tanácsokat, már szinte el se férek a sok egyforma gyűrűtől, és az volt a legnagyobb "baj" (de talán nem is), hogy mindet fejlesztettem mindig... De akkor törlöm őket. Legalább lesz hasznom belőlük. biggrin Még 1x köszi a tanácsot mindenkinek. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2010 4:13 am
Én is töröltem jó pár gyűrűt, így tudtam fejleszteni. Köszi a tanácsot. Nekem is rakás egyformám volt, a legtöbbet nem is használtam. Most legalább a fő gyűrűk fel vannak fejlesztve.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2010 5:02 am
Sayen Ioway Köszi a tanácsokat, már szinte el se férek a sok egyforma gyűrűtől, és az volt a legnagyobb "baj" (de talán nem is), hogy mindet fejlesztettem mindig... De akkor törlöm őket. Legalább lesz hasznom belőlük. biggrin Még 1x köszi a tanácsot mindenkinek. smile Nincs mit smile Mindegyik fajtából egy legyen és a gyengébeket töröld. Bár ha egy gyűrű lassan töltődik fel (pl defribillator - másokat éleszt miközben "szédelegnek") akkor abból talán jó lehet 2 is és akkor 1x egyiket használod 1x másikat (ha szükséges). smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2010 5:55 am
Tudtommal nem lehet egyfajta gyűrű 2x a nyolc használatban lévő gyűrű között.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2010 6:34 am
Yuki Naoto Tudtommal nem lehet egyfajta gyűrű 2x a nyolc használatban lévő gyűrű között. Így van. Azt nem engedi. Próbáltam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2010 9:03 am
Yuki Naoto Tudtommal nem lehet egyfajta gyűrű 2x a nyolc használatban lévő gyűrű között. Jah értem, oké.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |