|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 11, 2010 7:53 am
Az új my gaia lap totál érthetetlen számomra, egyáltalán nem láttom ha valaki commentet ír nekem crying , folyton a az akvárium állapotát meg a wish listámon lévő marketplace-os ajánlatokkal bombáz gonk kiborulok burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 11, 2010 8:10 am
tényleg borzasztó lett. miért kellett cserélni, ha az előző bevált? az aláírásba ki is tettem a petíció reklámát. ezek a noticeok meg agyamra mennek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 11, 2010 9:47 am
Nekem szintén a noticeok nem tetszenek, nincs az a online "haverok holléte" rész (ami baloldalt alul volt) Az elrendezés szokatlan, de nem az a fekete pontos rész tőlem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 11, 2010 10:00 am
a notice-októl én is frászt kapok... minek kell duplán értesíteni arról hogy pl eladtam vmit.... kár h nem lehet ezeket a dolgokat szűrni confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 11, 2010 11:32 am
Nekem tetszik... jól néz ki... Az előző olyan "személytelen" volt... csak fehér és az értesítések kész... uncsi volt.
De ne egyetek meg mert nekem tetszik sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 11, 2010 11:57 am
nekem is tetszik, csak ezek a notice értesítések zavarnak nagyon
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 11, 2010 12:01 pm
NEkem nem tetszik.NEm látom ki van online.Meg ezek az értesítések....MErt ha valaki zOMGzik nem látom ha fenn van
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 11, 2010 1:38 pm
nekem se tetszik... meg igazából ezeknek a petícióknak se látom értelmét, mert mi nem tudhatjuk, hogy nekik mennyi munka van ebben... de azért én is jelentkezek minden ienbe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 14, 2010 2:57 am
Szerintem jobb lenne, ha nagyobb upgrade-ek tervezése, elkészítése előtt kikérnék a felhasználók véleményét, pl. szavazással. A petíciót én is aláírtam (150. aloldalon), de csak 70%-ban értek egyet azzal, hogy az újított My Gaia menüpont nem jó, 30%-ban tetszik. Ezt írtam 1-2 ezzel kapcsolatos fórumra és hasonlót a petíció fórumra is: "I don't really like the new My Gaia menu, just a bit. I tell why i don't really like: 1. almost everything coming in notices and in requests, especially the forum and Marketplace things, i changed, i did set in the Account/Feeds menu every feedbacks to 0, but i get them yet, 2. we can't see anymore in a little list few of our friends who is online and where is he/she at the moment, 3. the friend requests prefer to stay in the Friends menu, i mean the Request to you and the Request from you menus, 4. since the My Gaia menu upgrade we don't see the Trades arrive and modify in the bubble then before the upgrade, i hope it's only a glitch, what will be fixed! I agree we could set that upgrade and/or the notices in PuriGaia/Labs, or in the Account menu! I believe the Gaia's editors don't want trouble and they want to upgrade the best, but it isn't really good all time. So these what i said are annoying! The Trade glitch is the most annoying!" Itt van az a 2 ezzel foglalkozó fórum, ahova még elküldtem ezt a fenti idézetet, plusz wesden developer (fejlesztő) journal kommentjei közé is: http://www.gaiaonline.com/journal/journal.php?mode=view&post_id=31151609 http://www.gaiaonline.com/forum/site-feedback/official-feedback-thread-my-gaia-notifications-changes/t.59922833_1021/ (itt a 69. aloldal közepén) http://www.gaiaonline.com/forum/site-feedback/when-were-we-told-about-my-gaia-getting-a-possible-fix/t.60236587_31/?sequence=31 (itt a 3. aloldal végén) Lehet, hogy végül hozzáteszem mind a 3 helyen angolul is, plusz a petícióban is talán, hogy jobb lenne, ha nagyobb upgrade-ek tervezése, elkészítése előtt kikérnék a felhasználók véleményét, pl. egy határidős szavazással. Engem a Notice-ok zavarnak és a Trade értesítések hiánya, az a legjobban! De valóban a haverok nézése a kis listában is hiányzik. Remélem nem az volt, hogy sokan panaszkodtak, hogy követik őket a barátaik (nem értem akkor minek barátok) és tiltakoztak ez ellen és esetleg ezért vették ki. Ez persze csak egy saját tipp. Így kénytelen voltam, vagyok addig értesíteni a Trade-zőimet levélben, hogy menjenek a Trade menüpontba és fogadják el, mert a My Gaia menüpont újítása óta nem jelzi semmi se.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 14, 2010 3:20 am
Na ahogy mondtam, írtam a linkelt helyekre ezt, hogy lehetne szavazás határidővel: "And i think it could have been with everybody voting about and before the bigger upgrades before programming, for example in a new announcement and/or in a Vote menu! There could be be a deadline. It could be better and the most of users being more happy!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 4:03 am
hálisten hallgattak a sok visszajelzésre és lesz újra friendlist meg a noticeokat kikapcsolhatjuk majd ha akarjuk exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 6:35 am
így nézegetem az annoucement (vagy mi biggrin ) -ket és írt vmi olyasmit, h megújult a mygaia lap, és a többi is meg fog... persze, most szebb lett ez mint az a fehér alapon fekete betűk tömkelege, de én akkor is arra szavaznák, h egyszerűség, és jó kezelhetőség... III Slash III hálisten hallgattak a sok visszajelzésre és lesz újra friendlist meg a noticeokat kikapcsolhatjuk majd ha akarjuk exclaim ezt Te annoucementben vagy fórumon vagy hol olvastad/hallottad? mert nem olvastam végig a hírt, mert h meg fog újulni minden! nah és ennyi elég is lesz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|