Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Zginął prezydent Polski

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Zginął prezydent Polski
  :(
View Results

Kasmizar
Crew

PostPosted: Sat Apr 10, 2010 8:41 am

Wszyscy już to wiecie, ale chciałem zaznaczyć to tragiczne zdarzenie również tutaj.
Ignacy Wieniawa rolled 20 100-sided dice: 100, 69, 16, 31, 43, 21, 80, 49, 15, 87, 51, 35, 20, 90, 42, 68, 19, 82, 90, 50 Total: 1058 (20-2000)
PostPosted: Sat Apr 10, 2010 8:47 am

Kiedy się o tym dowiedziałem, nie mogłem w to uwierzyć. Coś takiego zdarza się naprawdę rzadko. Trzeba pamiętać, że w tej katastrofie zginęło też wiele innych ważnych osób, tylu posłów, wicemarszałków, były prezydent na uchodźctwie.

No cóż, pomimo własnych antypatii politycznych, wypada tylko wyrazić kondolencje.

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Sat Apr 10, 2010 8:53 am

Ja na początku myślałam, że to jakiś żart głupi, ale potem jednak obejrzałam wiadomości i uwierzyłam że to prawda. Zadnych cyber-zniczy nie wstawiam na gg ani nic takiego, bo to głupie jest.

(od tego grania w kości pomieszały ci sie topiki xDD)
PostPosted: Sat Apr 10, 2010 9:04 am

...Ja już się wypowiadałam na ten temat, ale napisze jeszcze raz, że pomimo tego, iż nie czuję sympatii do polityki odczuwam smutek i przygnębienie. Był to dla mnie szok, w życiu nie przypuszczała bym, że historia się tak potoczy.

Moja młodsza siostra nie rozumiejąc powagi sytuacji, powiedziała: "Po co ten prezydent dzisiaj umarł, mieliśmy iść do kina!?"
...jest teraz w tym samym wieku, w którym ja byłam gdy doszło do zamachu na word trade canter. (dobrze to napisałam[?])

SuzzK

Kasmizar
Crew

PostPosted: Sat Apr 10, 2010 10:02 am

Na początku: co za głupi żart, jak z kiepskiego filmu sensacyjnego.
Jak już druga osoba mi o tym powiedziała, to nastąpił szok.

Do przyjaciół wysłałem smsa:
"Zapamiętaj ten dzień. Będzie o nim głośno bardzo długo i będzie miał wpływ na nasze życie".

Zginął prezydent mojego kraju i mnóstwo ludzi wraz z nim. chichotem historii jest to, że niedaleko miejsca gdzie równo 60 lat temu ginęli także Polacy.
PostPosted: Sun Apr 11, 2010 7:15 am

A ja Powiem wam że mnie już drażni ta cała szopka która powstała wokół zdarzenia, na żadnym kanale w telewizji nic nie ma - ILE MOŻNA SŁUCHAĆ TEGO SAMEGO. Nie każdy przeżywa śmierć prezydenta. Dla mnie to taka sama śmierć jak każdego innego człowieka. Źle się stało że tyle ważnych figur odeszło wraz z nim, bo będzie ostra walka o stołeczki.

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Martinespl

PostPosted: Tue Dec 07, 2010 8:36 am

Z perspektywy czasu. Stwierdzam, że w tym chorym kraju po tej katastrofie jeszcze bardziej się pojebało.
PostPosted: Tue Dec 07, 2010 8:44 am

Martinespl
Z perspektywy czasu. Stwierdzam, że w tym chorym kraju po tej katastrofie jeszcze bardziej się pojebało.

I ja pod tym sie podpisuje.... to co sie tutaj teraz dzieje to wstyd do konca swiata Dx

renge_karen

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Dec 07, 2010 8:45 am

Jak to dobrze ze ja nie ogladam wiadomości
Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items