|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 12:00 pm
De hát ilyen topik van a csere-berében.... Ez itt fölösleges...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 1:32 pm
Köszi Medvelaszlo, de én ott nem láttam ilyen linkeket, a másik meg az, hogy azaz eladás, vevés subfórumon belül van, tehát az főleg kereskedelmi, ez viszont nem az, nem is nagyon illene ez oda. Szóval szerintem konkrét ilyen fórumtéma nincs még, vagy ha igen, jól el van dugva, vagy nem teljesen ismerhető fel. Gondoltam ezeknek létrehozok egyet. És nézve azt a Csere-bere fórumot inkább csak kereskedésekről, Trade-ekről szól, végignéztem és semmi efféle nincs ott, tehát nem felesleges szerintem. Ne legyen ebből probléma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 2:34 pm
itt van bár elég rég volt frissítve
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 12:55 am
Jó, nem tudtam, hogy van ilyen fórum. Ráadásul Medvelaszlo azt mondta a Csere-bere fórumon belül vannak a linkek, ott nem voltak. Köszi vrobi a linket. Megnéztem a fórumot, bár ott főleg korábbi előzetesekből kapható cuccok vannak belinkelve és 1-2 olyan is van, ami már nem működik. A fórum nyitója valóban nem nagyon frissíti és nem ártana kijeleznie oda, hogy melyik aktív még és melyik nem. Bár ő tudja. Na nem baj, akkor itt meg főleg ingyen cuccok linkjei vannak, nem előzetesekből származó cuccok. Majd a modik eldöntik mi legyen, de szerintem ez is maradhat, mivel azt nem frissítik és mert ott főleg előzetesek vannak, itt pedig főleg nem azok. Plusz nem értem miért pont egy kereskedelmi subfórumban van az fórumtéma, hisz nincs köze az eladáshoz, vevéshez, na mindegy, nem tragédia, ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 14, 2010 2:46 am
Látom át lett téve a fórumom. Először kerestem, de végül megtaláltam. (Azért lehetett volna szólni levélben.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|