Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Booty Grab és minden ami Aquarium!
Korlátozott Booty Grab

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 2:03 am

Egy booty grabbes akvárium eddig napi 7-8* volt játszható, ezt a számot gaia 4-6-ra csökkentette. Ezekután tényleg csak azoknak éri meg telepakolnia a tankot, akik doplhinmaniara valahogy feljuttatják magukat.
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 9:29 am

Hát akkor ez van, túlélhető. Azért az a napi 1-2 csökkentési különbség nem hinném, hogy kevésbé érné meg telepakolni az akváriumot. Szerinted igen, de lehet, hogy másnak megéri, szóval ez is egyénfüggő főleg.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 9:57 am

Miért csökkentették le?
Még szerencse hogy mutattad Slash ezt a dolphinmania-t... 4laugh
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 4:47 pm

xanvie: az az 1-2 inkább 2-3....ígyis csak azoknak érte meg telepakolnia a tankját delfinekkel pl, akik rendesen reklámozták azt, szóval ezekután kétlem, hogy megérné. nem hiába tüntetnek az akvárium tulajdonosok.

vzoey: mert a booty grab az egyik főforrása az inflációnak, ami ellen a gaia így próbál védekezni. dolphinmaniat nem szeretem az előbb említett dolog miatt, de mi magyarok úgyis kevesen vagyunk, ezért gyakorlatilag mindegynek tartottam, hogy tudomást szereztek-e róla xD mármint kicsik vagyunk mi ahhoz, hogy a gaia gazdaságot befolyásoljuk.

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 1:31 am

Hát lehet, de nem a világvége, nem sok a különbség. Csak annyi, hogy kissé felfújják a tüntetők és a sztrájkolók a dolgot. Nem szeretnék ellenségeskedni, de én ezért nem tűntetek és nem sztrájkolok. Miért lenne a Gaia-n ekkora infláció? Itt is már gazdasági világválság van, vagy mi? Most akkor arra célzol, hogy a Dolphinmania miatt van főleg ez az egész? Láttam ilyen-olyan tüntetést angolul pár napja, de nem egészen értettem, hogy miért, csak annyit láttam, hogy a Booty-val kapcsolatos. Így már jobban értem. Szerintem nem igazán éri meg tüntetni és sztrájkolni, pláne csak ezért, mert kevesebbszer glowing-olnak naponta az akváriumok. Majd ha sokkal kevesebbszer, vagy ha már ott tartanának, hogy meg akarják szüntetni a Booty-t, vagy ha már csak cash-t vevőknek lehetne játszani, ha bármelyik lesz ezek közül, vagy hasonló rossz, akkor majd én is tűntetek és talán sztrájkolok is, addig nem. Tehát csak ha sokkal súlyosabb a helyzet, ez még nem súlyos.
PostPosted: Thu Apr 15, 2010 3:57 am

Szerintem azért bőven van okuk sztrájkolni. Rengeteg ember kifizetett elég sok pénzt, azért, hogy neki naponta 7-8* glowingoljon a full delfines akváriuma. ezekután a gaia 40%-al csökkenti ezt a számot és kvára nem azt kapja a vevő, amiért fizetett. Az infláció meg nagyon durva...mini wingek árai körülbelül hetente ugranak 10 milliót

Edit: http://www.gaiaonline.com/forum/gaia-aquarium/booty-grab-frequency-fixed-update/t.60384849_1/

elvileg csak egy bug volt, amit helyrehoztak, szóval ismét többször játszhatóak a tankok. szerintem csak egy kifogás ez a bug dolog, szimplán túl sok volt a mérges ember és így hárítják el magukról a felelőséget...soha nem fogjuk megtudni rolleyes Inflációt meglehet állítani csak kéne valami nagy goldelnyelő event, amit remélem terveznek a fejlesztők

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Arkrix

6,700 Points
  • Befriended 100
  • Generous 100
  • Tycoon 200
PostPosted: Thu Apr 15, 2010 6:41 am

nekem ez annyiban tűnt fel, h végigmentem a monstereken, és a 30k helyett csak 15k -t kerestem rolleyes
persze ebben lehet, hogy az is beleszámított, hogy a gépem most tiszta lassú burning_eyes
PostPosted: Thu Apr 15, 2010 6:49 am

nekemis feltűnt, hogy lejjebb vették a játszhatóságot... a dolphineknél minden oldalon végigmegyek, kb 60-70ezret keresek. most meg csak 30-40ezret. persze ezek sem rosszak, de kevesebb mint volt
amúgy igen, lehet hogy csak kifogás hogy csak bug volt az egész..

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 12:07 pm

Azóta én is olvastam itt-ott, hogy állítólag bug, glitch volt ez az egész glowing csökkenés. Lehet, hogy hazudnak, de az is lehet, hogy nem, valóban nem tudhatjuk mi az igazság, nem lehet bizonyítani. Ez van, volt.
PostPosted: Mon Apr 26, 2010 1:00 am

Szerintem is hiba volt és nem direkt csinálták. Ha direkt lett volna már előbb megtették volna. Slashnek igaza van. Nagyon kevés embernek érte meg csökkentett játékszámmal.
Az infláció ellen nehéz tenni. Egyébként Gaia akváriumok bevezetésénél ott számította el magát, hogy ennyien rendelkeznek „felesleges” pénzzel, amit tankra költöttek. A dolgot még az is súlyosbítja, hogy még mindig hibás a tank. Vannak halak, amik nem akarnak meghalni. talk2hand Ha kijavítják és alább hagy a vásárlási láz talán magától is helyrejön minden.

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Apr 26, 2010 6:23 am

nem hiszem, hogy ez az infláció probléma magától megoldódna... bár reménykedem benne rolleyes
PostPosted: Tue Jun 29, 2010 2:24 am

Sziasztok!

Nagyon úgy fest, hogy a dolphinmania megszűnt sad

Kérlek erősítsétek meg, ha így van és segítsetek, hogyan keressünk pénzt ezentúl mi, akiknek a legnagyobb pénz a zsebükben eddig csak pár százezres nagyságrendű volt.

Amalysa

Romantic Fairy

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Wed Oct 13, 2010 8:17 am

Sajnos megszűnt ... affenébe. =D Pedig így szereztem sok goldot. =D
PostPosted: Sun Nov 28, 2010 6:09 am

Tévedés, nem teljesen szűnt meg a Dolphinmania! smile Ugyanis néhány hónapja ismét van, ám már 3.1-es verzióban a Dolphinmania guild-on belül. Erről részleteket írtam a Booty Grab topicok fórumon 2 linkkel együtt, nézzétek meg! wink

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Reply
Booty Grab és minden ami Aquarium!

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas