|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 04, 2010 2:51 pm
Witam smile
Właśnie dzisiaj postanowiłam się jednak pokazać tu i ówdzie biggrin i trochę się przedstawić.
Imię: Barbara, Basia, Barbarka (jak kto woli)
Zajęcie: Studiowanie (jakby kogoś interesowało: PWr, W-4 Eka)
Miejsce pobytu: zazwyczaj biggrin Wrocław
Zainteresowania: Iaido, Jodo, czytanie fantastyki (co się pod rękę nawinie, fanka stylu Kossakowskiej i Tolkiena)
Poza tym czytam zaciekle mangi jak tylko znajdę czas i oglądam anime jak tego czasu wcale nie mam biggrin
Jak coś ktoś chce wiedzieć to pytać, nie gryzę... zazwyczaj twisted
Pozdrawiam wszystkich co zajrzeli, i resztę też lol
// Ufff... Dość stania w tym słońcu, pora się znowu schować za drzewo //
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 1:37 am
dzień dobry, dzień dobry, spieszę panią powitać. *nieco zaspany* przepraszam mój stan, nie zdążyłem się jeszcze przebrać... *poprawia włosy*
serdecznie tedy witam i cieszę się, że zdecydowała się pani wyjść zza drzewa. w końcu zaczął się sezon kleszczy, stanie blisko natury może się okazać niebezpieczne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 10:11 am
Dziękuję za troskę, jednak z moim umiłowaniem natury i chęcią bliskiego z nią obcowania potrafię sobie poradzić z co bardziej kłopotliwymi jej elementami. Odpowiednie środki często wspomagają mnie w wyprawach więc raczej się kleszczy nie obawiam.
Dziękuję za miłe i jakże pospieszne przywitanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 7:56 am
Erimon Cephei Dziękuję za troskę, jednak z moim umiłowaniem natury i chęcią bliskiego z nią obcowania potrafię sobie poradzić z co bardziej kłopotliwymi jej elementami. Odpowiednie środki często wspomagają mnie w wyprawach więc raczej się kleszczy nie obawiam. Dziękuję za miłe i jakże pospieszne przywitanie. zawsze spieszno mi powitać nowe koleżanki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 9:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 11:52 am
wiedziałam że we Wrocławiu mieszka ZŁO!
więc jest nas dwie >3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 12:48 pm
Ups.. Właśnie sobie tak pomyslałam, że w tej gildii jestem juz od dłuższego czasu a nawet żem siem nie przedstawiła nawet rolleyes xD
Tak więc nadrabiam to i: Witojcieeeee! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 3:09 pm
Madame Novocaine wiedziałam że we Wrocławiu mieszka ZŁO! więc jest nas dwie >3 Wrocław świetnie się według mnie sprawdza, jako siedlisko wszelkiego zła i ZŁA, a im nas więcej tym lepiej twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|