|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 12:28 pm
Ez a topik az igazán fárasztó, szakállas, de néha újszerű és jókedvre hangoló poénoknak van kinyitva. Ide írhatjátok a kedvenc poénjaitokat (amit mutogatni kéne azt inkább ne és kerüljük a túl durva (+1 cool vicceket)
Itt az első! Mivel kertész vagyok egy kertész poén:
-Miért járnak a fiatal fák faiskolába? -??? -Hogy ne legyenek tuskók!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 6:03 am
Hoztam magammal egy-két vicces szöveget biggrin
> A jövőben az a legjobb, ohgy csak egynapi adagokban jön. > Szia! Te is ezen a vonaton utazol? > Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Oo > A világon négy emberből egy zavart elmájű. Gondolj csak a három legjobb barátodra. Ha ők rendben vannak akkor te vagy az. és a lustáknak > Vajon mért van az, hogy annyira sietünk feltápászkodni, ha elesünk? Hiszen akár fekve is maradhatnánk, hogy pihenjünk egy kicsit...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 6:48 am
pont ma lepett meg haverom ezzel...
Hogy nevezik mikor a határmenti ellenőrző állomás elvörösödik? Vámpír
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 9:48 am
Megy a ruhat az erdőben. Nagyon éhes. Meglát egy nyulat, fogja, megeszi. A ruhat megy tovább az erdőben, de még mindig nagyon éhes. Meglát egy medvét, elkapja, megeszi. A ruhat még tovább megy az erdőben, de még mindig éhes. Meglát egy embert, megpróbálja megenni, de nem sikerül neki, az ember eszi meg a ruhatot. Ebből mi a tanulság: Nem a ruhat-eszi az embert...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 11:09 am
Néhány szösszenet:Allah Osama bin Ladenhez szól: - Te barom! Nem azt mondtam, hogy térítsd el a gépet, hanem azt, hogy térítsd meg a népet... Ha nem tudsz úszni, ne mássz fára, mert elüt a villamos! Apa és fia sétálnak a kertben. A fiú egyszercsak megkérdezi: -Apa, az ott mi? -Feketeribizli. -De miért piros? -Mert még zöld! És végül egy videó: Achmed, the dead terrorist heart http://www.youtube.com/watch?v=sDsK8ZnmhC4&feature=player_embedded
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 11:27 am
Csokinyuszi Néhány szösszenet:Ha nem tudsz úszni, ne mássz fára, mert elüt a villamos! ennek van folytatása: xd ... És ebből mi a tanulság? Életlen fejszével ne pucolj ablakot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 12:32 pm
-Mi oltja ki a farkas éhséget? -??? -Hát Piroska!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 12:46 pm
Megy a nyuszika az erdő szélén és leesik! rofl xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 1:51 pm
Arkrix Megy a nyuszika az erdő szélén és leesik! rofl xp ezt ismertem, de bárhol meghallom szakadok rajta XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 2:34 pm
- Mi az: pici, rózsaszín, szőrös állatka, amelyik négy számjegyből áll?
- Pink hód.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 8:21 pm
Mit hallott utoljára Terminátor? -Dikmán, színesfém!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 1:58 pm
2 muffin sül a kemencében. Megszólal az egyik: -Uhh én már teljesen készen vagyok ettől a melegtől.... Mire a másik: -ÚR ISTEN! EGY BESZÉLŐ MUFFIN!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 2:01 pm
Egy srác bemászik egy idős néni kertjébe és buzgón dézsmálja a gyümölcsöt, mikor a néni megjelenik vadászpuskával a kezében: - Gondolom, most meg fog erőszakolni, fiatalember! - Áááá, dehogy, hová tetszik gondolni… A néni erre csőre tölt: - Pedig muszáj lesz!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 2:09 pm
Egy volt gimis évfolyamtársam mesélte, hogy ezt mondta nekik a rajztanár:
Hogy csinál a Castro? Így. Fidel. Szóval fideljen mert Kubán vágom.
Egy fórumon régen írtam hogy nem mászkálom tele a sulit (kicsit hosszú a sztori lol) mire egy válasz: "Holnap megyek oszt telemászkálom a sulit. Aztán nyakig süppedhettek a mászkámba. Undorító lesz! smile "
Utólag visszaolvasva jól megnevettetett.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 10:20 am
Két részeg dumál a kocsmában: - Engem mindig kizár az asszony, amikor beiszok. - Mert nem jól próbálkozol. Vedd át az én módszeremet, csöngess be, aztán amíg kiér vetkőzz le. Amikor kinyitja az ajtót, akkor egyszerűen add be a ruhádat mielőtt rád csapná. Így hát aztán pár perc múlva beenged, mert hát mégse hagyhat ott téged meztelenül az utcán! Amikor legközelebb találkoznak: - Na, bevált a módszer? - Nem igazán. - Miért, mi történt? - Mentem hazafelé, becsöngettem, levetkőztem, nyílt az ajtó, beadtam a ruháimat, bezáródott az ajtó és ekkor valaki megszólalt: "A Deák Ferenc tér következik." xd
Kopogtatnak, a férj nyit ajtót. Hát ott áll az ajtóban a Halál. - Az életedért jöttem - mondja. A férj bekiabál a nappaliban lévő feleségének: - Életem! Érted jöttek!
Ifjú pár csókolózik a padon. A lány megkérdezi a fiút: - Mondd Béla, akarod látni a vakbél-műtétem helyét? - Akarom! - Akkor nézz fel arra az épületre. Harmadik emelet, balról a negyedik ablak.
- Miben különbözik az autó és a gombostű? - Az autó mondja: tü-tü, de a tű nem mondja hogy autó-autó. - A gombostű és az autó mégegyszer? - Ha nem tudod, ülj bele. xp
Miért csukja be a szemét a kakas kukorékolás közben? Mert kívülről tudja a szöveget.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |