Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Booty Grab Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

dupa blada
  loool
  co to za poll?
  wtf? O_o
View Results

TheUnforgivenn

2,950 Points
  • Wall Street 200
  • Dressed Up 200
  • Money Never Sleeps 200
PostPosted: Fri Feb 26, 2010 11:25 am

Czy ktoś mi może wytłumaczyc jak grac w Booty Grab??

Dzieki z Gory ^^
User Image
PostPosted: Fri Feb 26, 2010 11:49 am

Dobra temat nie aktualny,mozna usunac posta ^^

TheUnforgivenn

2,950 Points
  • Wall Street 200
  • Dressed Up 200
  • Money Never Sleeps 200

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Feb 26, 2010 12:23 pm

Po co? Właśnie stworzyłeś kolejne doskonałe miejsce do spamowania twisted

Poza tym, zawsze można go wykorzystać do rozmów o booty xd

Aha, zapomniałem, wiesz dlaczego ta gildia nazywa się "Polish Poll Center"? Bo w każdym topicu trzeba zrobić polla, nieważne na jaki temat i w jakim celu. Poll ma być!! mrgreen
PostPosted: Fri Feb 26, 2010 2:38 pm

ale ja chętnie ponowię pytanie kolegi, bo nie chce mi się szukać na forum odpowiedzi, a przynajmniej będzie sposób na zarobienie biggrin

niccolo12machiavelli

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Feb 26, 2010 3:43 pm

niccolo12machiavelli
ale ja chętnie ponowię pytanie kolegi, bo nie chce mi się szukać na forum odpowiedzi, a przynajmniej będzie sposób na zarobienie biggrin

No właśnie o to chodzi, że żeby coś zarobić na booty grab, trzeba szukać na forum xd

Tyle, że nie odpowiedzi na pytania, a akwariów użytkowników, w których świecą się rybki i jest wielki napis "play" czy coś w ten deseń. Naciskasz i pojawia się gra. Sterujesz swoim myszorem i łapiesz w muszlę wypadające od ryb goldy. Im więcej ryb się świeci w akwarium, tym więcej będzie ich w grze, co oznacza większy zarobek. Z tego co się orientuję, im droższa rybka w cash shopie, tym więcej goldów z niej "wypada" w booty (nie wiem czy to dokładnie się przekłada na cenę w cash shopie, ale na pewno gatunek fish'a jest istotny).

W polskich gildiach raczej nie ma osób, które wydawałyby forsę na rybki, dlatego nie ma co tu szukać wielkich wygranych. Żeby znaleźć piękne akwarium, należy szukać na forach ogólnych, najlepiej związanych z powyższą tematyką. Po udanych łowach, należy przejść do forum gildii i należycie szpanować ilością wygranych goldów. Na przykład w tym temacie lub w chwalta sieu lub gdziekolwiek indziej
3nodding whee
PostPosted: Sat Feb 27, 2010 1:31 am

wszystko pięknie. a jak zrobić, żeby samemu mieć BG?

niccolo12machiavelli

TheUnforgivenn

2,950 Points
  • Wall Street 200
  • Dressed Up 200
  • Money Never Sleeps 200
PostPosted: Sat Feb 27, 2010 2:37 am

Z tego co czytałem chyba nie idzie,trzeba szukac po inych akwariach,jak ryby swieca na bialo i pisze booty grab to znaczy ze mozna grac ^^
PostPosted: Sat Feb 27, 2010 9:31 am

No i hejta-wiśta-wio!
Tylko jeśli chodzi o 'rybki', to ciężka sprawa jest...
Bo cena ryb nie do końca przekłada się na ilość wyrzucanego przez nie złota.
Dla przykładu - najdroższymi 'rybami' są aktualnie 'Mermaid' i 'Watermeat'. O ile jeszcze ten drugi wyrzuca całkiem sporą ilość niebieskich monet (wartych 3g za sztukę), to 'syrenka' daje naprawdę mało kasy (przeważnie wyrzuca serię po parę złotych monet wartych 1g i od czasu do czasu jedną monetę niebieską). Zaś delfiny, które są tańsze od obydwu tych 'ryb' o bodajże 100 gaia cash, dają nieporównywalnie większy zarobek, tym bardziej, że może być ich więcej 'aktywnych' niż np. Watemeat'ów.
...
Jeśli miałbym polecać, to chyba najlepsze akwaria są z samymi delfinami, samymi 'kosiarkami' (cholera wie, jak to się zwie... w każdym razie wygląda to jak zmutowana kosiarka mrgreen ).... No i mieszane, choć raczej unikaj wspomnianych 'syrenek' (i niebieskich, i czerwonych) i akwariów, gdzie występują tylko ryby z niższych półek.
...
Jest na forum głównym wydzielony dział tylko do spraw związanych z akwariami, w którym jest sporo założonych tematów właśnie poświęconych Booty Grab... Gdzie na pierwsze parędziesiąt są zapraszani ludziska z najlepszymi akwariami mrgreen

Anzelmo

Durem Borg

niccolo12machiavelli

PostPosted: Sat Feb 27, 2010 10:42 am

aaaha... azaliż... dziękuję Anzelmo biggrin teraz muszę przekonać Miyu, żeby chciała działać odpowiednio a siebie, że mi się chce i czas zarabiać biggrin
PostPosted: Sat Feb 27, 2010 11:39 am

Haha...
Cóż, ja straciłem chęci do Booty Grab'a po paru...nastu dniach. Co by dużo nie mówić - nudne to jest... Choć zarobić dobrze można. Przy dobrym 'połowie' po godzince można nawet zarobić od 30 do 40 kafli. mrgreen

Anzelmo

Durem Borg

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Sun Feb 28, 2010 8:23 am

mam problema xD
Wbijam sobie na akwarium gdzie jest dużo rybek, delfinków itd i chcę zagrać w booty, lecz nie gram bo nie wiem jak rozpocząć gre bo tam nie ma żadnych białych rybek z napisem booty grab ani nic ;p <>
PostPosted: Sun Feb 28, 2010 8:34 am

Err... Żeby zagrać w Booty Grab'a to też trzeba go wpierw znaleźć razz
Dopiero jak przeglądając akwaria zobaczysz w jednym z nich napis 'Booty Grab', to dopiero możesz w nim zagrać.

Anzelmo

Durem Borg

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Sun Feb 28, 2010 9:00 am

aaaaaaaaaaaa xD dzięki ^^
PostPosted: Sun Feb 28, 2010 9:06 am

Anzelmo
Haha...
Cóż, ja straciłem chęci do Booty Grab'a po paru...nastu dniach. Co by dużo nie mówić - nudne to jest... Choć zarobić dobrze można. Przy dobrym 'połowie' po godzince można nawet zarobić od 30 do 40 kafli. mrgreen

nie no, mnie się już też nudzi. ale cóż, pieniądze są mi potrzebne, prawda? a mam do wyboru to albo zOMGa (który też mi się już znudził xD )

niccolo12machiavelli

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Mon Mar 15, 2010 10:43 am

Booty mi się tnie burning_eyes
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 [>] [»|]