|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 20, 2010 5:40 am
Ehmm... Witam : d. Jestem sobie Krucza xD. W tym roku będę obchodzić 18stkę ;D. W Gaię gram już dosyć długo (z tego co pamiętam to chyba ze 2 lata). Pewno ktoś pomyśli "dlaczego Krucza?". No więc dlatego, bo wręcz kocham kruki. Uwielbiam je biggrin . Poza tym lubię też psy, koty, wszelkie gady i ptaki razz . Mieszkam na Śląsku, w Tychach (to to miasto, gdzie powstaje najlepsze polskie piwo- Tyskie wink . No i parę innych też razz ). Interesuję się wieloma rzeczami. Najbardziej rysowaniem. Uwielbiam rysować. Mam nawet swoje konto na DeviantArcie, jak coś, to chętnie podam linka. Poza tym interesuję się zwierzętami, muzyką, animacją i grafiką komputerową, fantastyką, smokami, japońską kulturą, starożytnym Egiptem... Ale można by to wymieniać godzinami xD. Każdy, kto pozna mnie bliżej, nazywa mnie zboczuchem. Ale cóż poradzić? razz . Czasem też bywam złośliwa i humorzasta, ale z tym trzeba po prostu wytrzymać. No, i to chyba wszystko biggrin . Witam jeszcze raz :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 21, 2010 9:06 am
witam serdecznie w swoim skromnym imieniu i życzę dobrej zabawy biggrin a adres na deva poproszę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|