|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 9:32 am
Előre is elnézést kérek, hogy "friss húsként" veszem a bátorságot és topicot nyitok, de sehol nem találtam ehhez az animéhez topicot. Sajnálatos módon elég kevesen ismerik, mert (ha jól tudom) hazánkban még soha nem adták, viszont szerintem egy topicot megérdemel. Maga a történet Daisuke-ról (nem daisuki...Daisuke biggrin ) egy fiúról szól akinek felmenői kapcsolatban állnak a híres fantomtolvajjal, Dark-kal. Nem akarom most leírni a történetét akit érdekel nézzen utánna, szerintem egy próbát megér. Aki meg láttam örülnék ha véleményt alkotna róla, vagy csak feldobna egy bestédtémát biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 12, 2010 4:50 am
Én a mangát is és az animét is csak félig-meddig olvastam/láttam, de szerintem aranyos. Mondjuk a manga jobban tetszett, az animét már nem tudom miért, de abbahagytam, viszont tervezem, hogy mind kettőnek újra neki kezdek. Egyébként ha már itt tartunk, sokan Darkot szeretik jobban, én viszont jobban kedvelem Daisuke-t. Olyan kis aranyos heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sun Feb 14, 2010 3:27 pm
Én láttam. Nem volt rossz smile Ha Szty megtalálja ezt a topikot, lesz regényírás... ő imádja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 14, 2010 5:33 pm
Én kíváncsi lennék mien anime, tudod a sablon, hogy milyen típusú anime?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 15, 2010 2:41 pm
Nos én most fejeztem be kb fél órája, tegnap kezdtem (amikor láttam ezt a topicot) . Elég hm... érdekes volt és tetszett, nekem sem Dark volt a kedvenc szereplőm, érdekes módon Satoshi volt a kedvencem. És már az elejétől fogva letettem a voksom Riku mellett. Nagyon reméltem, hogy a végén patakokban fognak folyni a könnyeim, de annak ellenére hogy csak megnedvesedtek a szemeim, elégedett voltam. Nagyon tetszett!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2010 11:03 am
A mangát még nem olvastam, de az anime jó volt. külön kedvencem ugyan nincs a sorozatból, én mindenkivel szimpatizálok! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2010 6:30 am
softwarekiller Én láttam. Nem volt rossz smile Ha Szty megtalálja ezt a topikot, lesz regényírás... ő imádja 3nodding
höhö megtaláltam xd : és csakazért sem írok regényt FAVORIT heart heart a zene fantasztikus a karakterek szintúgy és a történet pedig pont Szty-nek való
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |