~Heti jócselekedet!~
~Miről is szól ez a topic?
Voltaképpen, ez egy játék is és nem is. A legfontosabb rész, maga a jutalom. Ebben a topicban fogom számontartani, hogy kinek hány darab kuponja van. Mik is ezek a kuponok? Nos, ezeket én osztogatom, különböző jócselekedetekért. Ha valaki megakar lepni valakit velünk, ettől sem zárkózom el, ezért van ilyen lehetőség is.
~Mi ebben a játék?
Hetente fogok sorsolást tartani, ahol kuponokat lehet majd nyerni. A nevezés egyetlen feltétele egy apró bizonyíték, amivel bizonyítod, hogy a héten cselekedtél jót. Ennyi az egész.
~Mire jók a kuponok voltaképpen?
Ezeket a kuponokat az általam vezetett játékokban lehet beváltani. Vagyis, ha szeretnél venni tőlem Zsákbatököt, de nem akarsz rá aranyat pazarolni, és van kuponod, beválthatod azt. Tulajdonképpen, ez a kuponrendszer a meleg étel utalvány Gaia megfelelője.
~Hogyan juthatok kuponhoz?
Több mód van rá:
1, Indulsz a heti jócselekedet versenyen és ha a sorsoláson téged húzlak ki, nyersz.
2, Lenyűgözöl és/vagy segítesz nekem valamiben, én pedig hálám jeléül megjutalmazlak.
3, A különböző általunk vezetett eseményeken ezentúl lesz lehetőség kuponok nyerésére is.
4, Ha van rá igény, lehet tőlem venni.
~Az egyetlen kritérum!
Sajnálatos módon, ez a kupon rendszer nem mindenkinek érhető el ebben a pillanatban. Ösztönözni szeretném a tagokat, hogy többet járjanak a Guildbe és legyenek aktívabbak. Ezért, csak azok vehetik igénybe ezt a szolgáltatást és csak azok indulhatnak a heti sorsoláson, akiknek több posztjuk van, mint 300! Tudom ellenőrizni, szóval ne csaljatok. Hajrá! Posztolgatásra fel! ^^
Kellemes gyűjtögetést mindenkinek!