|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 11, 2010 10:09 am
Na piatek musze miec prace o konflikcie w srodowisku pracy. jak macie jakies ciekawe opowiastki to dawajcie. Ciocia Owca ma mało czasu a musi oddać esej ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 11, 2010 10:11 am
a najlepiej jak ktoś napisze to za mnie mrgreen daje 2K praca musi być na 3 - 6 stron.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 11, 2010 12:26 pm
Poniżej podaje tematy jak macie na któryś pomysł napiszcie na pm. Jak dostane przynajmniej 4 to odwdzięcze się w gotówce (prawdziwej ) mrgreen
Tematy na prace pisemną: 1.W jaki sposób można ograniczać konflikty spowodowane intrygą, celowym, złym działaniem? Wynikające ze złej woli ludzkiej, gdy prowokator chce osiągnąć swoje cele. Np. podział Indii w 1947 roku na Pakistan i Hindustan. Zła wola, realizacja swoich celów politycznych, sprawy etniczne, handel bronią. Geneza, źródło i swój komentarz. 2.Jak radzić sobie z sytuacją gdy widać że celem wywołania konfliktu, intrygi, jest całkowite zniszczenie człowieka/firmy? Opisać prawdziwy przypadek konfliktu w mojej organizacji i skomentować to, w kontekście wiedzy którą mamy i skomentować to. 3.Rozwiązanie konfliktu – opisać konflikt i jego rozwiązanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 15, 2010 12:12 am
Owiec, dobrze wiesz, ze nikt tego nie napisze za Ciebie xd
jedyne konflikty, jakich doswiadczylam u siebie, to:
1. jak profesor nie dal magistrantce zaczac reakcji, bo nie bylo drugiej osoby w pokoju i powiedzial, ze gdyby byla facetem, to by pozwolil, a tak to sie martwi [...niezle mu nagadala]
2. jak jeden doktor zrobil znajomej burde, za to, ze weszla jemu i drugiemu do pokoju, jak ich nie bylo - przy czym ten drugi dal jej klucze. bo robia podobne reakcje, zeby brala od niego odczyniki, a pierwszy przy tym byl i nie protestowal. [tu juz bylo mniej radosnie><]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 15, 2010 11:05 pm
tak ;/ juz sobie napiałam mrgreen pisalam o konfliktach miedzy personelem w firmie komputerowej sweatdrop porywajace mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 16, 2010 6:52 am
wydaje mi sie, ze na taki temat nie da sie niczego porywajacego powiedziec sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 18, 2010 3:23 am
Bo nic porywajacego tez to nie jest crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 18, 2010 3:24 am
a ten bo ja tez sprawe mialam do ciebie co najmniej chemiczna... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 18, 2010 9:39 am
Baranina Bo nic porywajacego tez to nie jest crying jeżeli firma może stracić 140 tyś przez to,że nie wywiąże się z umowy, bo konflikt w dziale produkcyjnym spowodował odejście 20% ludzi hmm. To jest porywające.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 13, 2010 9:26 am
Baranina a ten bo ja tez sprawe mialam do ciebie co najmniej chemiczna... mrgreen w sensie? mam nadzieje, ze nie taka, jak Karolinka, bo mnie trafi na miejscu ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 14, 2010 2:37 pm
wilkus Baranina a ten bo ja tez sprawe mialam do ciebie co najmniej chemiczna... mrgreen w sensie? mam nadzieje, ze nie taka, jak Karolinka, bo mnie trafi na miejscu >< nie, nie kajtosie, z resztą już se poradziłam... propo Karoliny to mam nowinę dla Ciebie, ale to już powiem w topicu o plotach twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|