|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 10:47 am
mam napisane, ze forbidden crying i nic ze tego. zawsze moze byc Bananek xd z niejakim Piotrem chyba sie powoli dogaduje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 10:53 am
wilkus mam napisane, ze forbidden crying i nic ze tego. zawsze moze byc Bananek xd z niejakim Piotrem chyba sie powoli dogaduje 3nodding czekaj.... z tym??? eek W sensie że na ludzi wyszedł?? eek Szkoda chciałam Ci jeszcze pokazać bartosza W. i jego łysiejącą narzeczoną mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:01 am
Baranina wilkus mam napisane, ze forbidden crying i nic ze tego. zawsze moze byc Bananek xd z niejakim Piotrem chyba sie powoli dogaduje 3nodding czekaj.... z tym??? eek W sensie że na ludzi wyszedł?? eek Szkoda chciałam Ci jeszcze pokazać bartosza W. i jego łysiejącą narzeczoną mrgreen no Trebaczem. ani. zajal sie studiami i w ogole i jakos dobrze sie z nim gada 3nodding a czy na ludzi.. nie xd oi o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:09 am
wilkus Baranina wilkus mam napisane, ze forbidden crying i nic ze tego. zawsze moze byc Bananek xd z niejakim Piotrem chyba sie powoli dogaduje 3nodding czekaj.... z tym??? eek W sensie że na ludzi wyszedł?? eek Szkoda chciałam Ci jeszcze pokazać bartosza W. i jego łysiejącą narzeczoną mrgreen no Trebaczem. ani. zajal sie studiami i w ogole i jakos dobrze sie z nim gada 3nodding a czy na ludzi.. nie xd oi o.o A wiesz kto na APS sie dostał?? Magda zgrabska. Kurde ona nadal wygląda tak zjebanie jak wyglądała i ubiera sie tak samo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:19 am
losie, przeczytalam asp i zaczelam sie zastanawiac jak to mozliwe. zachowujemy sie, jak stare baby ninja swoja droga, bardziej mnie irytuje, ze bede musiala sie z bananem spotkac=_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:27 am
Ale sobie panie moderatorki miejsce znalazły na pogaduchy. Kawkę dołożyć? A może coś mocniejszego? Alko wrócił na gaie cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:31 am
wilkus losie, przeczytalam asp i zaczelam sie zastanawiac jak to mozliwe. zachowujemy sie, jak stare baby ninja swoja droga, bardziej mnie irytuje, ze bede musiala sie z bananem spotkac=_= A czemu to Cie irytuje? w niezgodzie jesteście? smile Oblukałaś już pimona? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:34 am
Kazmi: ano. dobrze sobie pogadac xd zawsze dzika radocha z takich glupot
Owiec: dziwny. myslalam, ze to nie on. mamo prawda. od jakichs 2 lat 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:48 am
wilkus Owiec: dziwny. myslalam, ze to nie on. mamo prawda. od jakichs 2 lat 3nodding Lol.. a o co poszło? Ten a jak jej matura w końcu? Zdała tą historię ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:51 am
Baranina wilkus Owiec: dziwny. myslalam, ze to nie on. mamo prawda. od jakichs 2 lat 3nodding Lol.. a o co poszło? Ten a jak jej matura w końcu? Zdała tą historię ? o caloksztalt +zwalenie mi Kamila na glowe, kiedy bylam umowiona z Markiem=_= ale ona nie zdawala historii. a poszlo jej kiepawo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:02 pm
wilkus Baranina wilkus Owiec: dziwny. myslalam, ze to nie on. mamo prawda. od jakichs 2 lat 3nodding Lol.. a o co poszło? Ten a jak jej matura w końcu? Zdała tą historię ? o caloksztalt +zwalenie mi Kamila na glowe, kiedy bylam umowiona z Markiem=_= ale ona nie zdawala historii. a poszlo jej kiepawo 3nodding ten, jak sie z nia widziałam - a było to dawno.... to miala w planach zdawać historie stressed I co świeta spedzacie w niezgodzie? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:09 pm
jakos... mi nie zalezy. ogolnie to duzo sie zmienilo, od czasu, kiedy tak bardziej gadalam z Toba. ona to moj najmniejszy problem =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:15 pm
wilkus jakos... mi nie zalezy. ogolnie to duzo sie zmienilo, od czasu, kiedy tak bardziej gadalam z Toba. ona to moj najmniejszy problem =_= Faktycznie, po zmieniało się bardzo bardzo dużo, ale juto wszystko mi łopowiesz mrgreen A Twoi rodzice nadal mnie nie lubią - czy to się nie zmieniło ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:18 pm
e, mysle, ze nawet nie pamietaja tego wszystkiego xd przede wszystkim sie rozwiedli w miedzyczasie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|