|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 7:22 pm
WIll you please help me learn Polish sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 19, 2009 1:57 am
Its very hard to learn :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 19, 2009 2:40 am
You'll must comunicate in english with us... Polish it's realy difficulte...
I'll show you some simple words whith u can use in forum ^^ I don't use special symbols like ą ę ż ź ć dż ect. ..
Hi- Czesc , Siema, witam, Thank U- dziekuje Goodbye - Na razie, papa, do napisania funny- śmieszne, zabawne I am- jestem sad- smutna happy- wesoła angry- zła
If you wnat to know what mean some words just tell us to translate 3nodding
Wiem, że mój angielski powala =.= ale liczą się chęci tak...?XD I know my english is bad... =.=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 19, 2009 5:37 am
Rin_Youkai You'll must comunicate in english with us... Polish it's realy difficulte... I'll show you some simple words whith u can use in forum ^^ I don't use special symbols like ą ę ż ź ć dż ect. .. Hi- Czesc , Siema, witam, Thank U- dziekuje Goodbye - Na razie, papa, do napisania funny- śmieszne, zabawne I am- jestem sad- smutna happy- wesoła angry- zła If you wnat to know what mean some words just tell us to translate 3nodding Wiem, że mój angielski powala =.= ale liczą się chęci tak...?XD I know my english is bad... =.=
Yeah, it's a good idea for us to translate words you'd wanna know. Polish grammar is really super-hard.
Ta, to dobry pomysł, żebyśmy tłumaczyli słowa, które chcesz znać. Polska gramatyka jest supertrudna.
@Rin: Rzeczywiście liczą się dobre chęci, ale nie ma czegoś takiego, jak "do napisania"... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 19, 2009 2:21 pm
Olania
@Rin: Rzeczywiście liczą się dobre chęci, ale nie ma czegoś takiego, jak "do napisania"... 4laugh
tak? Coś takiego Xd Tylko, ze my na forum piszemy ... więc ciężko, by użyć do zobaczenia ; ) Nie widzimy się , widzimy jedynie to co piszemy : ) Możesz się czepiać dalej, ja nie zmienie sposobu myślenia jestem fizykiem i mój świat odbiega od normalności XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 19, 2009 2:35 pm
Rin_Youkai Olania
tak? Coś takiego Xd Tylko, ze my na forum piszemy ... więc ciężko, by użyć do zobaczenia ; ) Nie widzimy się , widzimy jedynie to co piszemy : ) Możesz się czepiać dalej, ja nie zmienie sposobu myślenia jestem fizykiem i mój świat odbiega od normalności XD
Nie czepiam się. Mówię tylko, że jeśli chcesz uczyć kogoś obcego języka, to upewnij się, że nie popełni potem błędów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 19, 2009 3:02 pm
Olania Rin_Youkai Olania
Nie czepiam się. Mówię tylko, że jeśli chcesz uczyć kogoś obcego języka, to upewnij się, że nie popełni potem błędów.
To nie słownik , to jedynie wyrażenia, które może używać gdy pisze na naszym forum * co zresztą napisałam* ... a te akurat pasują ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 2:30 am
Rin_Youkai Olania Rin_Youkai Olania
To nie słownik , to jedynie wyrażenia, które może używać gdy pisze na naszym forum * co zresztą napisałam* ... a te akurat pasują ; )
Właściwie wszystko jedno, bo OP i tak pewnie nie wróci. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 27, 2009 8:17 pm
my step is trying to help me learn different languages so yeah i might have to try to find a site somewhere on the internet this may be easier for you guys: mój kroku stara się pomóc mi nauczyć się różnych języków, yeah i może starać się o znalezienie miejsca gdzieś w internecie heres a polski song for you guys: http://www.youtube.com/watch?v=Rg9HHjEJYz4
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|