Hellosztok. Itt Ultra vegeku, alias Kisrajczy Topicja.
Már 2 éve űzöm a Virtual Tuning szakmát, és ha kiváncsiak vagytok arra, hogy eddig milyen verdákat alakítottam át, akkor nézzétek meg a következő oldalt. Ezen az oldalon nem csak én vagyok Virtual Tuner, hanem pár barátom is. Többek között.: DeSZka, Eddy14, Grab és még sorolhatnám. Na, a november 19-én befejezett átalakításomat megtekinthetitek erre a linkre kattintva. Ez egy Lexus, egy kicsit a Most Wanted-es sttílus és a Drift is közrejátszott. smile ^^ Na, annyi a lényeg, hogy én GIMP-pel csinálgatom ezt, és ha rendelés lesz, akkor az alapképet kérném ide belinkelésre, és egy határidőt adok, meg egy árat.

Könnyü szintü VT - 500 Gold
Közepes szintü VT - 1000 Gold
Magas szintü VT, egy hawerom által készített verdával a képen - 2000 Gold.

Ezeken kivül ajándék is jár mellé. Ugyanis ha lesz a verdán felnicsere, akkor a felnit én adom, és a különböző tuning ezközöket (pl. Lökhárító, karbonozás, stb. ) is, + megmondhatod, hogy milyen legyen az ugynevezett Stílusa a verdának. (Pl.: StreetRacer [ez a leggyakoribb a Drifter és a DUB mellett.] , Drifter, Showcar, DUB, stb.)

És van egy bizonyos MangaCar Tuning is, annak az árai nem drágák.:
- Japán autó tuningolás - 100 Gold
- Amerikai autó Tuningolás - 400 Gold
- Egyéb országból lévő autó Tuningolása- PM-ben, megegyezés szerint.

Ha nem goldot szeretnél küldeni, hanem Itemet, nekem ugy is tökéletes. Nyitás.: 2009. november 20 , péntek 17:00 -kor.

Türelem addig is... MÉG ZÁRVA! Nyitás pénteken 17:00-kor, rendeléseket már felveszek az MSN-en.: kisrajczydesign@hotmail.com

10telet, és sok goldot mindenkinek és Yo Gaia-zást. biggrin

------------------------------
Off! .: Megnyitott az üzlet. Várom a képeket. ^^