|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 15, 2009 1:57 pm
Üdvözlet a Zsákbatök nevű játékban!
A szabályok egyszerűek és könnyűek. Hasonlóan a zsákbamacskához, itt is vakon húz a játékos, de! Bizonyos zsákok random tárgynyereményeket rejtenek, változó értékben, más zsákok viszont tököket. A tököket lehet gyűjteni a Raktárban és mikor egy bizonyos mennyiség összegyűlt, be lehet őket váltani vagy újabb speciális zsákokra, vagy fix nyereményekre. A speciális zsákok, speciális tárgyakat rejtenek. Néha többet is!
Egy zsák ára, csak úgy mint a zsákbamacskában, most is 10000 arany. Viszont ticket-tel nem lehet értük fizeni! A kiválasztott zsák kódját az arannyal elküldött Trade Request címében kell megadni. Figyelem! Ha a fórumban írjátok, hogy ezt és azt a zsákot kérem, azt nem fogom figyelembe venni! Ha a Trade Request-ben nem szerepel a zsák kódja, visszadobom a kérelmet!
Amennyiben összegyűlt tököket szeretnél beváltani, azt PM-ben kell jelezni felém.
Minden hétfőn új zsákok érkeznek! (Kivéve, ha nem fogytak el.)
Jó válogatást! A mesterséges hiperinflációnak köszönhetően értelmetlenné vált a játék ilyen olcsó tárgyakkal. Drágábbakra nem telik havi rendszerességgel, így inkább a nagyobb event-ekre koncentrálom az erre szánt javakat. Mindenkitől elnézést kérek, aki szeretett volna játszani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 15, 2009 1:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 15, 2009 1:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 15, 2009 2:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 15, 2009 3:02 pm
A Zsákbatök, hivatalosan holnap indul, úgyhogy, kérlek titeket egyelőre ne küldjetek még Trade Request-eket! Viszont, posztolni, már szabad! biggrin edit: A játék elindult!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 12:48 am
Izgalmasnak ígérkezik. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 3:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 5:54 am
egy zsákból több is van? mert mi történik akkor, ha valaki már kérte azt a zsákocskát amit kinéztem? ninja Én tuti kipróbálom! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 5:57 am
Yuki Naoto egy zsákból több is van? mert mi történik akkor, ha valaki már kérte azt a zsákocskát amit kinéztem? ninja Én tuti kipróbálom! biggrin Mint látod, a kért zsák helyén vagy üres zsák jelenik meg, vagy tök, ha az tököt rejtett.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 6:02 am
vettem egy sort....remélem senki nem előzött még meg xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 6:03 am
hoppá sweatdrop Az előbb még nem volt! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 6:05 am
Rendeltem kettőt. *átverekszik a tömegen* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 7:42 am
Én rendelek 1-et. *leüt mindenkit, hogy előre mehessen, persze csak poénból.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 8:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 8:39 am
amúgy mit takarnak a betűk az beváltható zsákokon?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |