|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 08, 2009 12:13 pm
Mindenki jöjjön lelkeket enni!!! (Tamashii powaa XD) XD Nos... Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy egyrészt összegyűjtsem a fanokat, másrészt, hogy tudjunk beszélgetni róla nyíltaaan!! Kik a kedvenc karik, melyik a kedvenc rész, jelenet, zene, és még több^.^ Jó étvágyat -^w^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 08, 2009 12:33 pm
"Pum... pumki... pumpkin!!! Halloween Blasteeeeeeeeeeer!!!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 08, 2009 3:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 14, 2009 12:39 am
Medusa az örök kedvenc. x]
Apropó, nézi valaki az Animaxen, magyarul? Japán után kicsit fura, de szerintem elmegy. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 14, 2009 11:05 am
MateDLuffy Medusa az örök kedvenc. x]
Apropó, nézi valaki az Animaxen, magyarul? Japán után kicsit fura, de szerintem elmegy. xp Én szoktam nézni (már amikor eszembe jut... sweatdrop ), és egész tűrhető a szinkron. 3nodding Mondjuk a japánt úgysem tudja überelni, de ettől függetlenül szerintem abszolút szokható. 3nodding Mondjuk azért az első részt mindenkinek ajánlanám eredeti hanggal, mert az úgy epic. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 15, 2009 6:47 am
MateDLuffy Medusa az örök kedvenc. x]
Apropó, nézi valaki az Animaxen, magyarul? Japán után kicsit fura, de szerintem elmegy. xp Én nem tudom az Animaxen nézni, mivel már április óta nincs crying cry Így én magyar felirattal nézem... már el is felejtettem azt a fogalmat, hogy "Animét nézni a tévében"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 15, 2009 7:25 am
baloghann MateDLuffy Medusa az örök kedvenc. x]
Apropó, nézi valaki az Animaxen, magyarul? Japán után kicsit fura, de szerintem elmegy. xp Én nem tudom az Animaxen nézni, mivel már április óta nincs crying cry Így én magyar felirattal nézem... már el is felejtettem azt a fogalmat, hogy "Animét nézni a tévében" OFF Nálunk van Animax, de csak elvétve szoktam nézni (ennek egyik oka lehet az, hogy egyfolytában ismételnek, másik pedig, hogy mostanában olyan műsorokkal van tele az adó, mint például az Amazing Race, meg a So you think you can dance, és hát én egy anime-csatornán anime-t szeretnék nézni... rolleyes Tudom-tudom, most már nem anime- hanem ifjúság-csatorna, de akkor is, na. biggrin ) /OFF
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 3:13 am
Kid:Mond azt hogy 8!! a hét nem szimmetrikus akárhogy is szabdaljuk:@ a 8-at ha felezzük vagy negyedeljük mindenképpen szimmetrikus!!! Soul:mivan? valami ilyesmi xd xd ez naon odavágott
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 18, 2009 11:57 am
The Real Robocat Kid:Mond azt hogy 8!! a hét nem szimmetrikus akárhogy is szabdaljuk:@ a 8-at ha felezzük vagy negyedeljük mindenképpen szimmetrikus!!! Soul:mivan? valami ilyesmi xd xd ez naon odavágott Igeeen az nagyon jó rész*_* Én is imádoom <3 (amúgy igazából úgy van, hogy: Kid: Az nem hét! Az nyolc! Nyolc! Mond, hogy nyooolc! Soul: Mi van? Kid: Ha félbe is vágod a hetet, akkor sem lesz szimmetrikus! Lássuk viszont a nyolcat! Vághatod akár félbe is, vagy negyedekre, mindenhogy tökéletes! Hagyd a hetet... mond, hogy nyolc! Kérlek. Nananananananaaaaa~ XD - Hö, hogy tudom XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 18, 2009 1:08 pm
Hát, mikor Kid először visszakérdez... xD
"-KérHETEM...?"
Azt hittem csuklani kezdek mikor leesett. x3 Japánul már olyan rég láttam hogy ezt el is felejtettem benne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 1:22 am
baloghann MateDLuffy Medusa az örök kedvenc. x]
Apropó, nézi valaki az Animaxen, magyarul? Japán után kicsit fura, de szerintem elmegy. xp Én nem tudom az Animaxen nézni, mivel már április óta nincs crying cry Így én magyar felirattal nézem... már el is felejtettem azt a fogalmat, hogy "Animét nézni a tévében" ja... kár... elég régóta nem néztem már animét magyarul (de legalább fejlesztem az angol/japán?? nyelvtudásom) nekem a kedvencem Kid és Mifune ja meg persze Justin (XD), de kb mindenkit imádok abból a sorozatból...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 1:41 am
Én totálisan rákattantam. Emlékszem, amikor egyszer belenéztem nem tetszett a rajzolása miatt, most viszont egyszerűen oda vagyok érte. Mind grafikailag, mind történetileg nagyon megfogott. Nem sokat hallottam a japán változatból, de a magyar most kivételesen jobban tetszik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 12:48 pm
Soul Eater? IMÁDOM!!!!!!! heart heart heart A Mondóban olvastam róla először, és szidtam az eget amiért nincs Animaxem... de azért nem igazán néztem volna magyar szinkronnal... stare Netem se volt akkor még... úgyhogy csak sóvárogtam... De aztán... whee Rákerestem neten, és teljesen rázizzentem! xd Rosszul vagyok, ha nem nézhetem, vagy nem nézhetek róla képeket... A kedvenceim: Soul, Kid, Maka, Stein, Spirit, Chrona, de Tsubakit is kedvelem. Akiket nem állhatok az Medusa, Excalibur. Szerintetek nem édes Maka és Soul együtt? whee Én totál Maka+Soul freak vagyok! xd Ja és még valami... tudja valaki, hol tudnám a mangát olvasni? Mert azt naaaaaaagyon szeretném már tudni, hogy megy tovább a történet. Meg azt, hogy mit változtattak meg a sorozatban... meg úgy mindent biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 1:39 pm
Szerintem Medusa abszolút kúl! Az egyik valaha általam látott legjobban kidolgozott és legjobb személyiséggel rendelkező ellenség.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 2:35 pm
Malreni Szerintem Medusa abszolút kúl! Az egyik valaha általam látott legjobban kidolgozott és legjobb személyiséggel rendelkező ellenség. Abban igazad van, hogy nagyon kidolgozott, és valóban gonosz. Nem olyan lökött, mint a többi szereplő, hanem valóban gonosz. De mivel én kedvelem Chrona-t, nem tudom elnézni Medusa-nak, ahogy vele bánt (főleg, hogy Chrona a gyereke...). De Medusa tényleg értékelhető chara, mindenki eldöntheti, hogy tetszik vagy nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |