|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 08, 2009 2:56 am
Mój profil zbyt wiele o mnie nie zdradza, wiec sie przedstawie chociaz wink (Bezwstydnica wiele nigdy nie pisze bo jest leniem)
Zbyt wiele ze sfery prywatniej nie bede niestety pisac ale kogo obchodzi grupa krwi czy rozmiar buta cool
Lat mam powyzej 20stki wiec stara krowa jestem ^^ Pomijajac fakt, ze siedze duzo przed kompem - jestem "normalna" dla "innych" - mam nazeczonego, prace, zwierzatka itp...
Na Gai jestem od prawie 2 lat (nie wiem dokladnie) tyle ze z przerwami. Ostatnio nie mam co robic, wiec bawie sie w cosplay. Niestety nigdy nie wygrywam. rofl
Jesli ktos gra w zOMG to mozna mnie tam czesto spotkac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 08, 2009 3:58 am
jak to "kogo interesuje grupa krwi?"!? pozwolę sobie zauważyć, że grupa krwi mówi wiele o charakterze osoby i ja np jestem AB i opis przynależny mojej grupie zgadza się ze mną całkowicie. tak więc o ile numer buta rzeczywiście może nie być potrzebny (chyba, że zamienimy go np na numer konta wink ) to za grupę będziemy wdzięczni. a przynajmniej będzie wdzięczna moja skromna osoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 08, 2009 7:35 am
xD
Tja to ja cie rozczaruje wink
Mam grupe A neutral
Niestety wyjatek potwierdza regule i nie jestem spokojna confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 08, 2009 11:48 am
Bamboocha, ja też mam grupę A, więc nie pękaj, bo może się coś z tego wykluć *: Co do butów, to mam duże giry :headshot: I wow, nie powiedziałaś "zwierzątka" nie "szczurki". Daj swoje zdjęcie! heart xDDDD
I nie, nie śledzę Cię. Byłam tu pierwsza C;
Edit: To Ty podrzucasz mi śmieci? D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 08, 2009 9:27 pm
Nie wiem o czym ty mówisz, hermes rolleyes W ogóle jak mozesz mnie podejzewac o podrzucanie smieci, co? crying
xD
No widzisz tyle co do anonimowosci, bedziesz na prawo i lewo opowiadac szczególy mojego zycia Dx
xD
EDIT: Zajebisty ten art co masz na sygnaturce heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 09, 2009 4:34 am
Ty no nie wiem, no D: Bo ktoś mi podzucił lidless armor czy jak się to zwie i nie wiem, kto i po co? Znaczy mam na łeb założyć i zacząć paradować? xDDDDD
Jaka anonimowość?! Pewnie nasłuchałaś się tych psychologicznych bzdur, że internet to przestrzeń anonimowa, co? xD
No i dziękuję. Mimoza mi machnęła =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 11, 2009 9:32 am
 Trees have dropped their leaves Clouds their water
Ty podły zdrajco, wracaj na nasze forum X3 Masz szczęście, zę Ci się mój art podoba, to Cię nei ochranię zbyt mocno ;3
Pozwolę sobie nei zgodzić się z tym, ze grupa krwi mówi wiele o człowieku. Tym bardziej, gdy nie bierzemy pod uwagę współczynnika Rh. daje nam to jedynie 4 typy osobowości, co jest absolutnie niemozliwe. A to, ze się wszystko zgadza jest jedynie przypadkiem.
All this burden is killing me...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 11, 2009 12:12 pm
czy ja wiem, że przypadek? to raczej kwestia doboru cech, zawsze się jakaś trafi. poza tym to nie broni mi w to wierzyć, prawda? *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 12, 2009 9:47 am
 Trees have dropped their leaves Clouds their water
No jak to nie broni?! masz absolutny zakaz X3 <---chyba nie musze tłumaczyć, z e to nei jest na powaznie?
Co to znaczy kwestia doboru cech? brzmi jakbyś sobie cechy dobierał sam ;3 Sorry, cięzko mi się dzisiaj myśli... Ja kiedyś strasznie wierzyłam we wszelakie horoskopy (znaczy te powazniejsze, nie te codzienne bzdety w gazetkach) i byłam taka szczęśliwa, bo mi się wszytsko zgadzało z moim znakiem zodiaku. Nadal się zgadza, OK, ale raczej watpliwa sprawa, zeby każdy Wodnik był klonem pozostałych, rozumiesz, o co mi chodzi. Na dodatek mamy mnóstwo przeróznych horoskopów i jak tu teraz wytypować, który jest najlepszy? Moze jakbyśmy połączyli wszystkie, to coś by z tego wyszło, bo daje nam to większą liczbę możliwych typów osobowości i ... ... i to żesmy dobie pogadali o Comi XP
All this burden is killing me...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 12, 2009 2:06 pm
oczywiście, że się z panienką zgadzam! nie zamierzamy przecież wierzyć we wszystko co piszą, prawda? czytam czasem horoskopy, ale tylko dla zabawy. zerwałem z tarotem po jednej próbie, a we wszystkie losy i loterie bawię się dla samej przyjemności. nie mówimy tu o kierowaniu ty, co tam piszą. choć przyznaję, że opis dla znaku wagi do mnie pasuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|