|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 5:35 am
Van olyan ünnepi, vagy bármilyen cuccod, ami neked nem kell és el szeretnéd passzolni úgy, hogy ne legyen ebből költséged? Akkor a legjobb Topicban jársz. Ugyanis itt wahmbulance Mindenféle olyan cuccot el passzolhatsz nekem, vagy akinek szeretnél, ami számodra nem szükséges, de másnak talán -mondom TALÁN- jól jöhet! wahmbulance Ha van ilyen, vagyis szeretnél cuccokat eladni / venni másoktól,. akkor ajánlatos ide beírni, és hátha lesz a cuccaidra érdeklődö, ha csak nem én. biggrin Na, sziasztok. További Yo Gaia-zást magyarok. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 6:43 am
Nekem most nincs... de ha van azt unokahugomnak adom... xD de ha netán lnne feleslegem akkor szólok whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 14, 2009 1:34 pm
Oké, de mindenki ide is nézzen be azért. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 4:15 am
Sziasztok! Help me! Nekem szintén nincs most eladnivalóm, inkább keresnék razz .....25000 tokenre vadászom, ha valaki rendelkezne ennyi tokennel, vagy kb. ennyivel várom pm-jét és megegyezünk az árban smile Előre is köszönöm, puszi mindenkinek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 9:53 am
sziasztok van nezetek be az uzletembe plz plz plz plz , es aki tudna segiteni 400 ezrbe vagy valami akkor szoljon nekem letszives
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2010 5:33 am
Mivel a kari annó az enyém volt, így aki akar adni, az passzolhat nekem. =) Amúgy 15k tokenből adjak Bolyhoska? =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 7:23 am
Syrielle Nekem most nincs... de ha van azt unokahugomnak adom... xD de ha netán lnne feleslegem akkor szólok whee Igen Syr sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 7:36 am
Nem értem... Mi abban nekem a bolt, hogy odaadom neked minden ellenjuttatás nélkül ezeket a tárgyakat?
Ez költői kérdés, nem kell rá válaszolni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 9:14 am
Malreni Nem értem... Mi abban nekem a bolt, hogy odaadom neked minden ellenjuttatás nélkül ezeket a tárgyakat? Csak azokat add, amik tényleg nem kellenek ... és már nem akarod látni magadnál ... =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|