|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 02, 2009 9:38 am
Jezeli mozecie trejdnijcie mi wszystkie swoje niepotrzebne pierscienie, jakiekolwiek. Prosze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 02, 2009 11:00 am
e, myslalam, ze to jakas prosba w stylu chodzcie ze mna na misje... hm, problem taki, ze wszystkie pierscienie, jakie mam maja zlota klodke talk2hand poza tym takiego prostego zarobku sie latwo nie pozbywa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 02, 2009 12:06 pm
To po pierwsze, po drugie każdy pierścień się przydaje teraz, bo z tych których nie używa się w walce można zrobić orby (ja właśnie tak zrobiłem, żadnego aktualnie chyba nie mam wolnego) 3nodding
aaa i coś fajnego odkryłem ostatnio. Adrenaline ring zmienił swoje działanie. Teraz zamiast dodawać dla sprzymierzeńca dodge, używa się go na potworze, który otrzymuje obrażenia (niewielkie, ale zawsze, poza tym od teraz to jedyny pierścień w medic kit, który zadaje obrażenia) i zmniejsza mu się dodge, czyli łatwiej w niego trafić ;D
Radzę sobie sprawdzić własne ringi, może nie tylko adrenaline zmienił swoje działanie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 03, 2009 12:15 am
A wy mysleliscie ze po co mi te pierscienie? Na orby przerabiam cool ja tam mam swoj wierny zestaw 1. Defiblyrator 2. Slash 3. Land Shark 4. Bandage 5. Meat 6. Dervish 7. Diagnose 8. Fitness
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 03, 2009 3:05 am
I jeszcze takie jedno pytanie bo nie pamietam, skad sie bralo null fragmenty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 03, 2009 8:08 am
harab serapel I jeszcze takie jedno pytanie bo nie pamietam, skad sie bralo null fragmenty? dostawało się po każdym queście, ewentualnie kupowało za cash. Teraz możesz wszystkie wymienić z Barton Town u Nicu, dostaniesz za to orby albo pierścienie w cl1. Były kiedyś potrzebne do przepisów, ale zrezygnowali z tego. dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|