|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 12, 2009 9:51 am
Hello mindenkinek!Szerepjátékok... A család szerint valami hasznosabbat... Az asszony szerint mármegintaztas***tnyomod? Szerintem:NO.1!!!! Bossok,potionok,mana drinkek és xp-k hazája ez a topic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 12, 2009 12:51 pm
Szia!
ZOMG-ban találkoztunk és rád írtam, de nem válaszoltál. gondoltam a neved alapján, hogy magyar vagy. Örülök, hogy csatlakoztál a Guild-hoz.
Szeretnélek megkérni, hogy ezt a topic-ot tedd át a Magyar zOMG! klánba, mert ez nem igazán idevaló. Ha nem találod, írj nekem PM-et, és elküldöm neked a linket.
Ezt a topic-ot, pedig kérlek töröld majd.
Előre is köszönöm!
Mal~
(Magyar Guild alkapitány, Magyar zOMG! Klánkapitány.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 14, 2009 3:16 pm
Malreni Szia! ZOMG-ban találkoztunk és rád írtam, de nem válaszoltál. gondoltam a neved alapján, hogy magyar vagy. Örülök, hogy csatlakoztál a Guild-hoz. Szeretnélek megkérni, hogy ezt a topic-ot tedd át a Magyar zOMG! klánba, mert ez nem igazán idevaló. Ha nem találod, írj nekem PM-et, és elküldöm neked a linket. Ezt a topic-ot, pedig kérlek töröld majd. Előre is köszönöm! Mal~ (Magyar Guild alkapitány, Magyar zOMG! Klánkapitány.) Köszi,de inkább átalakítottam.így jó?és mégegyszer köszi hogy szóltál :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 17, 2009 4:34 am
Most akkor mi is ez? Nem értem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 27, 2009 2:41 pm
Elleine Most akkor mi is ez? Nem értem xd egyet értek az előttem szólóval.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 2:37 am
korábban a topic nm ide illett,de jött az isteni szikra,és átalakítottam,átneveztem,ilyen egyszerű
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|