|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 30, 2009 1:33 pm
Soooo...
Imię: Gosia Nick: Greta, Celebrinthal Wiek: 15 lat Miasto: nie powiem razz ale powiem, ze Slask ^^ Jak ktos chce miasto, to walic na PM. Zainteresowania: Japonia [i ogolnie Azja], muzyka, grafika komputerowa, konie, moda, aktorstwo... heart lolity, gothic, moi przyjaciele <333, zespoly: KAT-TUN, Kalafina, Nightwish, Epica, L'Arc~en~Ciel, Skillet, Amberian Dawn i wiele innych, muzyka, Kamenashi Kazuya, Sato Takeru, dramy, zakupy... zarcie XDDD i spanie. evil szkola, rzepa, autobus co godzine [geez, co za pomysl stressed ], pewne osoby -.-
Cos o mnie... chodzę do szkoly muzycznej i gram na skrzypcach ;] i daje mi to w kosc... niedlugo nadejda dni kiedy do szkoly bede jechac po ciemku i wracac tez po ciemku -.- Cudownie... Uwielbiam poznawac nowych ludzi ^^ I ucze sie japonskiego... i niech ktos mi wbije do lba ze tu sie nie uzywa polskich znakow, bo caly czas musze poprawiac -.- Czasem naduzywam emotikon/moje posty prezentuja sie dziwacznie, przepraszam z gory, bo wiem, ze to daje nieciekawe wrazenie.
Nie wiem, co by tu jeszcze. Wyjdzie w praniu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 30, 2009 1:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 30, 2009 1:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 30, 2009 1:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 01, 2009 6:51 am
...nu ten Śląsk... Taki nurtujący. xD Ja chce wiedzieć gdzie! Może nawet ta sama okolica, czy szkoła xD ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 03, 2009 12:31 am
Bry~ Ech, czemu się niby nie używa? Ja spokojnie wklepuję polskie znaczki i nikt mi uwagi nigdy nie zwrócił xd
Aww, koniki <3 Też lubię. Jeździsz coś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 03, 2009 10:35 am
Na stronie głównej się plują, że nie wchodzi... A mi też wszystko wchodzi. Oo
Jeżdżę... aktualnie nie mam zupełnie jak, długa historia... bardzo chętnie bym pojechała, tęsknię za moim maleństwem <33 [które pewno już zapomniało jak ja wyglądam, ale cóż ._.'] I pewnie bym nie mogła chodzić po jeździe XD Strasznie długą przerwę mam. Ale galop po łące się marzy, oj, marzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 03, 2009 10:43 am
ja niestety już zapomniałam, jak to jest "zadawać" się z parzysto kopytnymi... Ja miałam zaledwie 9lat jak tato, woził mnie na "kurs" jazdy. A później się skończyło... Tak, te piękne dni odeszły 9lat temu.
A te twoje zainteresowanie "pewnymi osobami"... Kto to, te pewne osoby? xD (Wiem, wiem... Jestem okropna!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 03, 2009 12:03 pm
SuzzK zainteresowanie "pewnymi osobami" Chyba "zainteresowanie" pewnymi osobami razz I tak nie znasz xD Poza tym nazwisk podawać nie będę wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 04, 2009 1:26 am
Ach, no ja też miałam wielkie przerwy, przez ostatnich kilka lat wsiadałam kilka razy na konia, teraz jak znowu zaczęłam w miarę regularnie jeździć i już jakoś siedzę na tym koniu, to mam studia, gasp. No ale może chociaż raz w tygodniu się kopsnę do jakichś koni w tym paskudnym Wrocławiu ~~
Ech, zakwasy po koniu - bezcenne xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 06, 2009 10:40 am
aw nie przesadzaj, prezydenta mamy tego samego... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 10, 2009 4:23 am
Akurat nie o prezydenta mi szło razz Staram się nie zwracać na niego uwagi i jakoś leci XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 13, 2009 7:55 am
jak chcesz na niego zwrócić uwagę, jak go nie widać? :]
w ogóle, jak tam sytuacja w twoim rodzinnym mieście się prezentuje? Nadal takie korki w centrum... Boże pamiętam, jak raz na wycieczce trzy godziny tam staliśmy(posuwaliśmy się mozolnie).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 2:08 am
Someday... Someday you will understand...
Jak to nie używa się polskich znaków? Że niby gdzie? o_O
OMg strasznie ZCi zazdroszczę, uwielbiam skrzypce! Niestety, zbyt wiele mam zainteresowań iz achcianek,z eby sobie pozwolić na zakup skrzypiec i jeszcze zebyz naleźć czas na anukę. A z drugirj strony zupełnie inna spraw byc samoukiem gitarowym, a samoukiem skrzypcowym. A nikogo w okolicy, kto mógłby mnie uczyć ehh.
Aha, tez lubię Nightiwh ^^ To mój ulubiony zespół. Ale wolę te starsze nagrania, kiedy jeszcze była Tarja. Bez Tarji to już nie jest to samo, stracili 50% swojego uroku. No i ta nowa wokalistka... Nie wiem czy to tylko ja widzę, ze ona TAŃCZY w teledyskach crying To nie disco, koleżanko crying
Ubierasz się jak lolita?
the reason you were born with wings...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|