Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Pordzewialec wita!:)

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

RustyAngel1985

3,000 Points
  • Beta Gaian 0
  • Beta Critic 0
  • Beta Contributor 0
PostPosted: Tue Sep 22, 2009 4:51 am

Hej smile
Na imię mam Paulina ale wiekszość ludzkości i tak zwraca się do mnie Rusty więc niech tak już pozostanie. Odważni.... lub głupi sama nie wiem do której katagori ich zaliczyć mówią do mnie Kacorek scream lub rdzaffka scream ale nie przepadam za tym... Skąd jestem.. hmmm.... orginalnie z okolic Leszna woj. Wielkopolskie choć ostatnio częściej można mnie zastać w Gdańsku.... i mam nadzieję, że tak już pozostanie aczkolwiek pewna będę w czwartek sweatdrop
Co lubię... o rany ta lista będzie dłuuuga i kręta.... przede wszyskim uwielbiam rysować moje prade możecie sobie pooglądać na moim profilu na Deviancie Klik... lubię czytać i kolekcjonować mangi, oglądać filmy biegać z przyjaciółmi do kina, przesiadywać na Bloodwars i Annihilation, spotykać się na zlotach z ludzmi z Bloodwars, lubię spacery brzegiem morza no i między innymi dlatego tak lubię mieszkać w Gda, lubię czytać, słuchać muzyki, oglądać musicale....

Imię: Paulina
Ksywka: Rusty/ RustyAngel/ kacorek/ rdzaffka
Rodzeństwo: sztuk jeden
Zwierzaki: pies i brat xd
Szkoła: UG - filologia angielska specjalność językoznawstwo

No i skończyła mi się inwencja.... jeśli macie jeszcze jakieś pytania to walcie śmiało... 3nodding 4laugh
PostPosted: Tue Sep 22, 2009 6:10 am

Witam 3nodding coz moge rzec, tez mam 24 lata, wiem jak to jest twisted pozdro.

Raticiel

RustyAngel1985

3,000 Points
  • Beta Gaian 0
  • Beta Critic 0
  • Beta Contributor 0
PostPosted: Tue Sep 22, 2009 6:54 am

I nagle poczułam się staro... xd blaugh

aaaaaaa no i prawie zapomniałam, że jestem też dumną posiadaczką bloga ^^ www.rustyangelblog.onet.pl zapraszam ale ostrzegam, że za uszczerbki na zdrowiu po zapoznaniu się z treścią nie odpowiadam... sweatdrop
PostPosted: Tue Sep 22, 2009 10:55 pm

ee tam, jeszcze z gorki nie mamy wink nie ma sie czym martwic, heh blaugh

Raticiel

Meditta

PostPosted: Fri Sep 25, 2009 9:12 am

Hejka, witam serdecznie. ^^
Zajrzałam na deva - nieźle rysujesz. ^^ Tylko z początku nie rozumiałam, dlaczego dev zmienił tak diametralnie design - a tu patrzę, że w linku "zjadłaś" jedno "t". xD'
PostPosted: Fri Sep 25, 2009 4:30 pm

To panią też powitam - bry. Co do devaaa... Takie sobie, nawet bardzo, ale może się wyrobisz po jakimś czasie :p

xRemirya

Ornate Shapeshifter

Raticiel

PostPosted: Mon Sep 28, 2009 12:23 am

A mi sie podoba, masz fajna kreske 3nodding ja to ogolnie lepiej rysuje niz koloruje...
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 2:13 am

Someday...
Someday you will understand...

Nie mogę się pozbyć tego skojarzenia z Rusty Nail X3 Moja siostra podrzuciła mi jakiś j-rock o takim tytule i mi to teraz mózg zżera x3

Ja już Cię witałam na Ambasadzie ;3 I nadal uważam, ze ten rysunek co-op z Twoją koleżanką jest sliczny (dziewczynka z niebieskimi włosami) aww :3

the reason you were born with wings...

Purple-eyed Dreamer

Moonlight Healer

Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games