|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 12:20 pm
New Era
Történelem 12012. December 21. A naprendszer kilép a Maya Galaktikus Éjszakából, és a világ összeomlik. A maroknyi túlélő elé egy teljesen új világ tárul...
12012. December 31. Miután felfedezik az új Földrész egy kis részét, megalapítják Necris-t, és elkezdődik a további túlélők keresése.
12089. Augusztus 20. Meghal az utolsó ember, aki emlékszik a "Kilépésre". Necris megépül. Az emberek száma kezdi elérni az 1.000 főt.
12269. Az ismert világ lakossága egymillió fő, és folyamatosan növekszik. Megépül 6 új város, a felfedezők elindulnak kelet felé, hogy megkerüljék a Földet, felfedezve a nagy részét.
Ismeretlen dátum Ampase polgármestere rejtélyes körülmények között meghal. A hulláját a Diw melletti erdőben találják meg. A ruhája tele volt vasreszelékkel.
12512. December 21. A "Kilépés" emlékére megalapul a C.E. Corp. az ismert világ középső szigetén, és elkezd Robottestrészeket gyártani.
12515. Szeptember 1. Egy szekta megszállja egy kórház épületét, és ellopja a testrészeket.
12522. Május 20. A szekta tagjai megalapítják Quille városát, és beépítik a testrészeket magukba.
12523. Február 12. Megalakul az Elit, azzal a céllal, hogy a szektát elpusztítsák.
Elit ~Womi ~vrobi ~Xerazin
Semleges ~Syrielle
Felfedező ~Medvelaszlo
Szekta ~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 12:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 12:25 pm
Név: Womi Kor: 25 Csoport: Elit Ruházat/Páncélzat: Fekete sisak, vörös fejkendő, vörös mellvért, fekete egyberuha. Felszerelés: Kard, Pisztoly Leírás: 12492-ben született, amikor szülei meghaltak a Szekta miatt, beiratkozott katonai iskolába. Az Elit egyik alapító tagja. Bleeth-ben lakik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 12:11 pm
Womi éppen sétált a parton, mikor mobilja csörögni kezdett: -Halló? -*Szia Womi, már rég nem találkoztunk...* -Ki vagy, és mi a fenét akarsz? -*Tudod te azt jól. Gyere a C.E. Corp. épületébe holnap délben. Megtaláltam a szüleid gyilkosát* - az idegen letette.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 1:03 pm
Név: vrobi Kor: - Csoport: - Ruházat , felszerelés :  Leírás: 12500 óta szektások után kutat és megsemmisíti őket...először alaposan utánuk néz hogy mindent tudjon rólluk aztán amikor nem számít rá senki...lecsap...a szektások nagyon szeretnék őt elkapni...hogy ne halljon meg több szektás...sőt...gyarapodjanak...vrobi a szektások rémálma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 1:08 pm
Másnap Womi elment a C.E. Corp. épületébe és meg látta vrobi-t -Késtél !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 4:55 am
- vrobi! A kiképzőtábor óta nem láttalak! Tényleg megtaláltad a szüleim gyilkosát?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 10:50 am
Eközben: -Venom, ha megint idetolod azt a nyomorult politikust, kitépem a tüdőd... Előbb kiderült, hogy mi állunk a halála mögött, most meg szintén emiatt találják meg Womi szüleinek gyilkosát. -Mondtam, hogy ne hozd fel megint ezt a témát. Tűhegyen táncol az egész szekta. Otthagytunk egy tagot a mocsárban. Ha le akarják csapolni egy újabb város miatt, bukta az egész. -Akkor hozd ki onnan. Ne féltsd azt a páncélozott segged, hanem merülj meg benne. Legrosszabb esetben kinyír valami szörny, amit én nem bánnék. -Fenébe... Gyere Bob, merülünk. -Pompás
Valahol a hegyekben: -Szállj már le! Össze fogod törni a repülőt! -Wíííííí!! blaugh -Tom, szállj le most! -Nem szállok, nem szálloook! 3nodding -Ne menj el! Hogy jutok le a faluba! -Gyaloog, gyaloog! Wííí! lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 12:31 pm
 én is rég láttalak gondolom te is tudod hogy a szektások nem nagyon bírják a fejemet... bár talán ha nem lenne meg a testem...bisztos örülnének nekem...Igen...egy kicsit kutakodtam a szektások után...és megtudtam hogy Venom volt a szüleid gyilkosa...az Ampase melletti dzsungelben tanyázik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 12:48 pm
-Venom? Várj, van pár képem néhány szektásról, talán köztük van... *1 perc múlva* -Nem ő az?  Venom Quille-nek hívják, és Ampase van kijelölve Lakhelynek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 12:50 pm
Eközben: -A k**va életbe! Rájöttek ki vagyok... -Bakker Venom... Ugye úgy kaptál állampolgárságot, ahogy mondtam? -Igen. Név: Venom Quil... Francba!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 1:14 pm
Womi -Venom? Várj, van pár képem néhány szektásról, talán köztük van... *1 perc múlva* -Nem ő az?  Venom Quille-nek hívják, és Ampase van kijelölve Lakhelynek.  De...Ő az ...és azt hiszed hogy csak úgy odamész és bosszót állsz??? ...akkor azt most el is felejtheted...mindíg ott van mellette 2 testőr...akik mindenre képesek azért hogy főnöküket megvédjék...még ahhoz se vagyunk elegen hogy a közelükbe menjünk...kellenének még legalább 10-15 elszánt , bátor ember akiknek van merszük szembe szállni az egész szektával...és nem ártana egy jármű se...a szállásról nem is beszélve
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 1:16 pm
-Beszélhetnénk George-al a C.E. Comp.-ban. Ő mindig talál tagokat smile
1-1 ARÁNYBAN ELIT-SZEKTA TAGFELVÉTEL!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 12, 2009 6:31 am
 -Le az alagútba! Tovább kell menni Nordquil-be... Ha oda eljutunk, már nem vaádsznak ránk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |