|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 26, 2009 12:55 pm
Hello Mindenki! Mivel ,h nem járok fel gaiára szinte soha ezért a goldomat annak az embernek adom aki kiállja a 3 próbámat. az esemény ugy zajlik hogy itt megírom az 1. próbát aki azt teljesíti PM-ben megírom a 2. próbát majd végül a 3. próba teljesítésével megnyered az örökségemet. 1. Próba: Ügyesség Érj el 1 Millió pontot a Gaia Pinball-ban (képet képek róla melyben látszik a név és a pontszám. Képet kizárólagosan ebbe a topicba küldétek!) Teljesíthető ne aggódjatok az én rekordom több mint ennek a 2x-ese. Sok sikert mindenkinek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 26, 2009 1:48 pm
ez kb olyan mint az 50 cent pénz és hatalom??? xd
én megpróbálom...és ha nyerek...remélhetőleg...akkor...100% osan garantálom hogy az összeg 100% jótékony célokra lessz felhasználva
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 3:28 am
Nekem még a 100.000 is sok pont, nem sok az esélyen xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 10:08 am
Csak hajrá nekem 15 milla felett van arekordom smile Am. nem olyan vrobi mert ott csak pénzel támogatja az üzletét
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 10:14 am
Hát bár télleg én mikor csináltam télleg lelassítottam picit agépemet és ugy lassaban ment a labda és 7 milla sokaknak elérhetetlen szal 1 millára lecsökkentem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 4:51 pm
940k körül ideges lettem, a tehén kiütötte az utolsó labdámat, nembaj kaptam úgy 1000 goldot azalatt a 40 játék alatt amit játszottam xd
Én viszont akkoris a jigsaw-nál maradok smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 28, 2009 3:55 am
Obilia mesélt nekem erről tegnap (augusztus 27-én), na gondoltam én is próbálkozok. Amúgy is nekem a legutóbbi Pinball rekordom 6-700.000 pont körül volt. wink Szeretek Pinball-ozni, gyakran szoktam, néha sikerült az említett 6-700.000 pontos rekord. Tegnap este nekikezdtem a rekordom javítása érdekében, hol kevesebb, hol több sikerrel. De végül ma nemrég sikerült az 1 milliót megdöntenem nagynehezen sok újraküzdéssel, nem vicc, gyorsan le is fotóztam. smile A képet inkább levélben küldtem el Nazgoornak, mert úgy biztosabb, rá tartozik inkább és amúgy is azt írta, hogy levélben írja meg a további próbákat a rekorddöntőknek, akkor már úgy logikus(abb), ha az elejétől kezdve levélben történik ez az egész. De ha Nazgoor ragaszkodik hozzá, hogy ide is betegyem a képet, akkor beteszem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 28, 2009 6:11 am
nah...jókor szólsz hogy 1 milla...mert annyit már megcsináltam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 28, 2009 7:29 am
ki rakom a képet de félek h kapok egy fejmosást mal-tól mert szólt hogy ne húzzuk szét az oldalt sweatdrop ...szóval Mal...előre is bocsánat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 28, 2009 7:48 am
Na jó, belinkelem az enyémet is:  Én voltam igazából az első, tehát nekem járna inkább a 2. és 3. próba levélben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 28, 2009 8:06 am
de én több pontot értem el  de nemtom hogy ez most miért olyan nagy gond hogy ki kapja meg előbb...mert ha te megkapod...rá 2 percre én is megkapom...vagy fordítva confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 28, 2009 9:16 am
Én nem nagyon vagyok esélyes szerintem... 55000 kb a rekordom kb eddig... Azelőtt szinte soha nem játszottam vele és megszoktam a windowsba épített űrpinballt blaugh sweatdrop
Xanvie azt asszem nem írta Nazgoor, hogy az számítana, ki készül el legelőször.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 28, 2009 10:10 am
Hát pedig úgy logikus, hogy aki előbb kész vele és előbb mutatja be, az kapja az 50.000 gold-ját. Attól hogy még nem írta, így logikus és igazságos. Gondolom annyiszor 50.000 gold-ja nincs, mint ahány megdöntő nyertes, így nem kaphatjuk meg mindketten, vagy többen vrobi. Nem baj, ha több pontot értél el, nincs leírva, hogy akinek 1 millió pont felett a legtöbb az kapja. A megdöntés a lényeg, nem az, hogy mennyivel léped túl. Ha ez fontos lenne, akkor csak leírta volna Nazgoor. Az előző feltétel pedig logikus, amit először említettem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|