|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 11:29 am
Jezeli w zadnym z zamknietych topikow nie zlalezliscie odpowiedzi na nurtujace Was pytania, tutaj mozecie je zadac. Moderatorzy oraz doswiadczeni uzytkownicy forum na pewno Wam pomoga. Czesc z pytan ktore padna w tym topiku dodamy do dzialu FAQ- bedzie to pewna forma archiwizacji majaca na celu ulatwienie szybszego wyszukania informacji PRZYPOMINAM, ZE TO SUBFORUM JEST WCIAZ W TRAKCIE BUDOWY. JUZ WKROTCE NOWE TOPIKI!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:10 am
Ok, dziekuje 4laugh Zaraz je dodam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:04 am
Moze mi ktos powiedziec, co sie dzieje z Avatarkowa Arena? Tj. nie moge wyslac avka, jestem jedyna, czy ktos tez ma z tym problem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:25 am
Ibris Moze mi ktos powiedziec, co sie dzieje z Avatarkowa Arena? Tj. nie moge wyslac avka, jestem jedyna, czy ktos tez ma z tym problem? Avki wyslane w ciagu tygodnia biora udzial w konkursie dopiero od nastepnego. Czyli jesli sie zglosilas, to bedzie mozna na Ciebie glosowac od godziny 9.00 w poniedzialek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:12 pm
Omega Sun Ibris Moze mi ktos powiedziec, co sie dzieje z Avatarkowa Arena? Tj. nie moge wyslac avka, jestem jedyna, czy ktos tez ma z tym problem? Avki wyslane w ciagu tygodnia biora udzial w konkursie dopiero od nastepnego. Czyli jesli sie zglosilas, to bedzie mozna na Ciebie glosowac od godziny 9.00 w poniedzialek 3nodding Nie, nie, pojawia sie blad. Could now retrieve blah blah blah :/ Tak jakby go (avka) w ogole nie dalo sie wyslac. Chyba daliby znac, ze avek zgloszony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:47 am
Ibris Omega Sun Ibris Moze mi ktos powiedziec, co sie dzieje z Avatarkowa Arena? Tj. nie moge wyslac avka, jestem jedyna, czy ktos tez ma z tym problem? Avki wyslane w ciagu tygodnia biora udzial w konkursie dopiero od nastepnego. Czyli jesli sie zglosilas, to bedzie mozna na Ciebie glosowac od godziny 9.00 w poniedzialek 3nodding Nie, nie, pojawia sie blad. Could now retrieve blah blah blah :/ Tak jakby go (avka) w ogole nie dalo sie wyslac. Chyba daliby znac, ze avek zgloszony...moze cos zepsuli :/ ale do niedzieli masz czas, zeby sie zglosic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 11:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 11:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:59 pm
ja mam jeszcze jedno. wie ktoś może co się dostaje kiedy się już uzbiera 100 % w towns??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:17 pm
bluewoman ja mam jeszcze jedno. wie ktoś może co się dostaje kiedy się już uzbiera 100 % w towns?? to samo co w sklepikach, jest to po prostu inny sposob zbierania @Negai-chan - sprawdze to pozniej i poszukam odpowiedzi na Twoje pytanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 9:27 am
Omega Sun bluewoman ja mam jeszcze jedno. wie ktoś może co się dostaje kiedy się już uzbiera 100 % w towns?? to samo co w sklepikach, jest to po prostu inny sposob zbierania @Negai-chan - sprawdze to pozniej i poszukam odpowiedzi na Twoje pytanie Widze, ze nie jestem sama. Tez tego szukam i za cholere nie moge znalezc :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|