|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 8:09 am
Alakult: 1981. Tagok: (énekes) Dave Gahan (zongora, gitár& Dalszövegíró) Martin Lee Gore (dobos) Andy "Fletch" Fletcher
Történetük:
A Depeche Mode 1981-ben alakult, Martin Gore, Dave Gahan és Andy ’Fletch’ Fletcher közreműködésével. Az idáig megjelent 11 albumukkal, nem csak az Egyesült Államokban és Angliában kerültek be a Top 10-be, hanem még 20 másik országban is, mint például Németország, Kanada vagy Franciaország. Így nem csoda, hogy a legutóbbi 31 országot érintő turnéjukon, összesen 2.8 millió ember volt rájuk kíváncsi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 8:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 06, 2009 2:06 am
Én a Question of time-ot szeretem nagyon, mondjuk az szerintem eléggé híres. Mit ajánlasz még? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 06, 2009 2:16 am
Ja, és nekem beadta a képet. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Fri Aug 07, 2009 9:25 am
Csak pár számukat ismerem sweatdrop De tetszik smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 07, 2009 3:33 pm
Yolanda Thissa Én a Question of time-ot szeretem nagyon, mondjuk az szerintem eléggé híres. Mit ajánlasz még? rofl mondjuuk: a leghíresebb számokat , vagyis: Enjoy the Silence heart Personal Jesus heart heart És igen a Question of time.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 07, 2009 3:34 pm
softwarekiller Csak pár számukat ismerem sweatdrop De tetszik smile biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 12:53 pm
Tainted love? whee (Personal Jesus rulz)
|
 |
 |
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 22, 2009 2:48 pm
softwarekiller Tainted love? whee (Personal Jesus rulz) A Ténéd láw az más téma... és mégse januárba megyek koncertre hanem az azt követőre ami legalább 1év várakozás... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 2:51 am
Silphil és mégse januárba megyek koncertre hanem az azt követőre ami legalább 1év várakozás... crying Oh, kár... De türelem rózsát terem, ill. ez esetben koncertet xd Amúgy rögtön gondoltam, hogy te nyitod meg a topicot... xD Sanyiék oldalának mi is a címe? Elfelejtettem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 26, 2009 1:37 pm
Syrielle Silphil és mégse januárba megyek koncertre hanem az azt követőre ami legalább 1év várakozás... crying Oh, kár... De türelem rózsát terem, ill. ez esetben koncertet xd Amúgy rögtön gondoltam, hogy te nyitod meg a topicot... xD Sanyiék oldalának mi is a címe? Elfelejtettem sweatdrop Cijja! www.blackfactory.fw.hu asszem lol sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 12:28 pm
Oo... ezeket ismerem 4laugh És közben kiderült, hogy van itthon CD-nk is, sőt, Apu nagyon szereti smile a Tainted love az Marc Almond-Softcell, de azt is szeressük heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 1:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 01, 2010 3:09 am
Már olyan régen Gaiáztam úgy, hogy írtam a saját topicomba.. VOLTAM KONCERTEEEN (L) Jajj nagyonjóvolt... Vettem egy DM-s poharat.. Szépfekete és a szép DM betűk vannak rajta smile (L) biggrin smile heart heart heart 3nodding 3nodding rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|