|
|
|
|
Posted: Tue Jul 28, 2009 1:54 pm
No właśnie, gdzie? Macie zaplanowane jakieś wyjazdy? Zamierzacie spędzić wolny czas wyłącznie w domu? Macie ciekawe pomysły na ucieczkę od nudy?
Może ktoś ma zamiar spędzić wakacje w okolicach Reszla/Kętrzyna/Świętej Lipki? Ja nie mam kasy na dalekie wyjazdy, zastanawiam się jakby sobie umilić wolny czas, którego nawiasem mówiąc i tak mam niewiele ostatnio....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 28, 2009 2:16 pm
Robienie praktyk. Z dziećmi. Wooo hoooooo, wakacje! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 29, 2009 2:36 am
ja zaczne odpoczywac w pazdzierniku pewnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 29, 2009 4:27 am
ja teraz zgodziłam się ostatecznie na wyjazd na Woodstock ze znajomymi ze Szczytna skoro i tak Anthraxa mi odwołali. poza tym do końca wakacji żadnych planów nie mam. ichabot Może ktoś ma zamiar spędzić wakacje w okolicach Reszla/Kętrzyna/Świętej Lipki? a przenocujesz? ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 29, 2009 9:40 am
jeszcze 2 dni praktyk, wyjazd na Slowacje, pozniej pewnie domowo i moze uda mi sie jeszcze do jakiegos laboratorium zalapac..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 29, 2009 12:26 pm
praktyki - wypady do sensu mego życia w celach łóżkogrzewczych - poprawka we wrześniu - może mały trip gdzieś do egiptu z rodzicielem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 29, 2009 12:36 pm
To prawie wszyscy muszą pracować omg xD
Ad. Lopatka: Może by się dało przenocować, tylko musiałbym rodzicom wytłumaczyć co robi obca dziewczyna u nas w domu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 29, 2009 11:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 12:50 am
powiedz że przybyła w celach łóżkogrzewczych xd na pewno się zgodzą żeby została pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 3:36 am
Hyh ja wlasnie wrocila z rejsu jachtowego in kajaczkowania. Bylo bosko, ale oczywiscie przez tydzien ciezko mi z lozka wychodzic. Poza tym lapie sie wszystkich mozliwych turnieji tenisowych i trzepie kase mrgreen We wrzesniu czeka mnie watpliwa przyjemnosc tworzenia 100 zaproszen i 200 powiadomien (nie ma to jak mala rodzina rolleyes ... ). A i jeszcze 9.08 jade na tydzien do buszu zwanego Gronowem kontempplowac moja boskosc z siostrami i dwoma skrzynkami piwa xp
iiiii to chyba tyle;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 4:04 am
Kasmizar ja zaczne odpoczywac w pazdzierniku pewnie. Dlaczego tak dziwnie? Oo Wilkus: Miłych wakacji w górach (znowu) xd ZebraDeath powiedz że przybyła w celach łóżkogrzewczych xd na pewno się zgodzą żeby została pirate To jest dobry pomysł rofl Justinka: Musisz nam kiedyś pokazać twoje foty z rakietą w ręce xd Lopatka: A może jakiś biwak nad jeziorem? Masz namiot? Mogłabyś przyjechać ze znajomymi xD Znasz taką miejscowość Widryny? Tam jest takie fajne jezioro. Jeszcze w tamtym roku trzeba było płacić, ale teraz już jest dzika, więc trzeba korzystać póki plebs nie zaśmieci rolleyes Ja nie mam namiotu, ale może udałoby mi się jakiś skombinować. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 4:16 am
Quote: Justinka: Musisz nam kiedyś pokazać twoje foty z rakietą w ręce xd Hehehe.. W sumie zle to zabrzmialo, bo w zasadzie to nie gram w tenisa ( chyba ze dla przyjemnosci) tylko jestem jedyna i niepowtarzalna sedzina tenisowa, krolowa kortow ziemnych i trawiastych twisted twisted Moje slowo jest jedyne i niepowtarzalne, kto sie ze mna kloci prezegrywa mecz mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 4:19 am
Justinka Quote: Justinka: Musisz nam kiedyś pokazać twoje foty z rakietą w ręce xd Hehehe.. W sumie zle to zabrzmialo, bo w zasadzie to nie gram w tenisa ( chyba ze dla przyjemnosci) tylko jestem jedyna i niepowtarzalna sedzina tenisowa, krolowa kortow ziemnych i trawiastych twisted twisted Moje slowo jest jedyne i niepowtarzalne, kto sie ze mna kloci prezegrywa mecz mrgreen mrgreen Wow, czego my się jeszcze o tobie dowiemy ? xd edit: A to zdjęcie tym bardziej bym chciał zobaczyć. Najlepiej jak opierdzielasz zawodników rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 5:38 am
ichabot Lopatka: A może jakiś biwak nad jeziorem? Masz namiot? Mogłabyś przyjechać ze znajomymi xD Znasz taką miejscowość Widryny? Tam jest takie fajne jezioro. Jeszcze w tamtym roku trzeba było płacić, ale teraz już jest dzika, więc trzeba korzystać póki plebs nie zaśmieci rolleyes Ja nie mam namiotu, ale może udałoby mi się jakiś skombinować. 3nodding siostra pożyczyła namiot, więc chwilowo nie mam, ale Klaudia(znajoma ze Szczytna z którą się widziałam teraz na Hunter Feście) chciała jeszcze w sierpniu pojechać ze mną i ze swoimi znajomymi pod namiot (a ma chyba też 5-cio osobowy, a w przedsionku jeszcze ze dwie osoby by się nawet zmieściły wink ), więc możnaby się jej spytać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 7:15 am
To ekstra. To może coś z tego wyjdzie xd
Teraz jeszcze ja poszukam kogoś, kto mógłby pożyczyć namiot, a może ktoś też będzie chciał jechać i będzie posiadać namiot ( twisted ). Sprawdzę jeszcze jak ta plaża wygląda, bo ostatnio byłem tam może z dwa tygodnie temu xD
Takie 5-cio osobowe są zajebiste pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|