|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 12:20 pm
Sziasztok
ezt a subfórumot azért hozattam létre (Mal mesterrel) hogy kedvenc együttesünkről,bandánkról vagy akár énekesünkről információkat osszunk meg másokkal
...ki tudja lehet mások is megkedvelik...
(természetesen más Topicokat is lehet csinálni...csak az a lényeg hogy Zenéről legyen szó biggrin )
jó szórakozást kívánok biggrin
FIGYELEM !!!
Kérek mindenkit hogy ha Topicot csináltok és kirakjátok az banda/énekes/együttes képét akkor legyetek szivesek kis méretű képet rakjatok ki hogy ne húzzátok szét az oldalt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 1:45 pm
Kezdem én 3nodding
Általában AC/DC, Nirvana, Alvin és a Mókusok, és a Tankcsapda. Meg néha egy kis Quimby...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 1:54 pm
hát...ő...nem így gondoltam sweatdrop
...bár nem rossz ötlet whee
írjátok ide a kedvenceiteket...am én elkezdtem...láthatod...Lordi biggrin
csinálj egy új topicot a kedvenc ed nevével és írd le az infókat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 2:08 pm
fuha én sok jó számot meghallgatok és sok kedvenc együttesem van, most inkább nem sorolom. De van pár a profilomon :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 3:01 pm
Nah, ha majd szalonképes agyi állapotba kerülök, és lesz időm, akkor felrakom pár kedvenc bandámat...mivel azok úgyse olyan main-streamek...ami biztos lesz: Muse, genitorturers, ami lehet: Tommy february, LM.C, uverWorld, dir en grey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 3:06 am
Ja és Nickelback - Rockstars a kedvenc számom az együtteseken kívül 3nodding
vrobi: Hogyan gondoltad akkor? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 3:22 am
h csinálsz egy új topicot a kedvenc együttesed nevével és leírod az infókat rólla...mint én a Lordninál...de csinálj ÚJ topicot és ott írd le
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 4:25 am
Akkor készül az Alvin topic :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 8:52 am
Hát nemtom én egyik kedvenc előadómról se tudok túl sokat, talán 1ről (utóbbiak magyarok). Sorolni tilos akkor hogy mit szeretünk? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 9:44 am
Hogyan kell az  kódban megadni a méretet? Bocsi, de inkább a HTML-hez vagyok szokva... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 10:03 am
Megjelent az Új Cradle Of Filth lemez (ha valaki szereti a hard rockot) szerintem 2 számot leszámítva szemét
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 10:25 am
Womi Hogyan kell az  kódban megadni a méretet? Bocsi, de inkább a HTML-hez vagyok szokva... sweatdrop nemtom...olyan képet vállassz ami nem nagy méretű xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 10:48 am
De nincs olyan kiskép, ami nem koncertes >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 23, 2009 2:38 am
Nyitottam egy Emilie-s topicot biggrin És sikerült nem széthúzni az oldalt, yuppi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|