Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Eladnál? Vennél? Ide postolj!
zOMG cuccok,gyűrűk

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

UsagiIvett

8,100 Points
  • Pie Hoarder by Proxy 150
  • Heckler 50
  • Piecatcher 100
PostPosted: Fri Jun 12, 2009 6:01 am

Ártulok a zOMGhez való cuccokat.Recepteket,gyűrűket stb.Főleg ami a recepthez kell.Most jelenleg van két fölösleges gyűrűm a Mantis (kard) s a Hot Foot (Forró láb),ha érdekel írj egy privátot.Árban mindig megegyezünk.
PostPosted: Thu Jun 18, 2009 11:21 am

A gyűrűk körülbelül fél éve Soulbond alatt vannak... előbb tájékozódj, mielőtt hülyeségeket írsz. Köszi.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

UsagiIvett

8,100 Points
  • Pie Hoarder by Proxy 150
  • Heckler 50
  • Piecatcher 100
PostPosted: Fri Feb 05, 2010 12:31 pm

Láttam olyxat aki ilyeneket árul,meg azért receptekkel meg összetevőkkel szolgálhatok.
PostPosted: Fri Feb 05, 2010 1:49 pm

Nálam is van recept, ha kell valakinek.
Árban egyezünk. wink

LiL smok3yy

Miss_MiyaV

550 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Feb 15, 2010 12:16 pm

Üdvi!

Van pár receptkém, megszabadulnék tőlük.

Amihez megvan a hozzávaló:

-Plain fluff plushie
-Garlic plushie
-Lawn gnome beard
-Lawn gnome figure
-Knotted rope
-A három darabos ninja cucc
-Kokeshi fan

Azok a receptek amihez hiányzik pár dolog:

-Clutch rollerblade
-Laceback kerchief
-Mushroom hat
-Flamingo plushie
-Flower shield

Akit érdekel, küldjön üzit

Köszönöm a figyelmet
PostPosted: Tue Apr 20, 2010 3:01 am

Van nálam pár ZOMG! -ben szerzett cucc. Hamarosan írom, hogy mik. Árról PM-ben egyezhetünk. =)

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Tue Jul 06, 2010 7:48 am

Gyerekek Alien Tatto recepteket kérnék ha van valakinek. Árban PM-ben megegyezhetünk.
PostPosted: Fri Nov 19, 2010 3:07 am

Igen, a zOMG gyűrűk már régóta valóban nem eladhatóak, mert soulbound-ok, vagyis magyarra fordítva, ha jól tudom lélekhez kötöttek lettek. Ezt több, mint fél éve tudom. Néhány héttel ezelőtt részletesebben tájékozódtam 1-2 fórumon, melyeknek hála több infót megtudtam erről. Azt hogy 2008-tól nem lehet eladni a gyűrűket és hogy csak azok tudnak eladni ma is gyűrűket, akik anno a zOMG kezdeteinek az 1. béta teszt verziójában részt vettek, segítettek. Nekik úgy látszik ez a jutalmuk, hogy örökké eladhatnak gyűrűket is. Sajnos ez van. Orb-okat pedig tudtommal soha senki nem tudott eladni, még a tesztelők se.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Tingilinde the Druid

5,250 Points
  • Money Never Sleeps 200
  • Wall Street 200
  • Generous 100
PostPosted: Wed Nov 24, 2010 12:35 am

Xanvie
Igen, a zOMG gyűrűk már régóta valóban nem eladhatóak, mert soulbound-ok, vagyis magyarra fordítva, ha jól tudom lélekhez kötöttek lettek. Ezt több, mint fél éve tudom. Néhány héttel ezelőtt részletesebben tájékozódtam 1-2 fórumon, melyeknek hála több infót megtudtam erről. Azt hogy 2008-tól nem lehet eladni a gyűrűket és hogy csak azok tudnak eladni ma is gyűrűket, akik anno a zOMG kezdeteinek az 1. béta teszt verziójában részt vettek, segítettek. Nekik úgy látszik ez a jutalmuk, hogy örökké eladhatnak gyűrűket is. Sajnos ez van. Orb-okat pedig tudtommal soha senki nem tudott eladni, még a tesztelők se.

Az offom előtt a lényeg:

Vennék/cserélnék Sweetheart ringet, ha valakinek van és megválna tőle, dobjon légyszi privit.

A postod első fele tökéletes a második fele butaság.
Az igazság az, hogy a tavaly decemberi patch UTÁN szerzett gyűrűk soulboundosak. Aki előtte szerzett (vagy azóta vett a piacon >.<) NEM soulboundos gyűrűt, az továbbra is vígan egy tradelhető, cserélhető gyűrű tulaja. Én belogoltam egy év kihagyás után, két hete, és egy millát kerestem a gyűrűim eladásával, még mindíg van kb. 600k-nyi gyűrűm. Azonban, ha szerzel egy nem lélekhezkötött gyűrűt, és felveszed, azonnal lélekhezkötődik, eladhatatlanná válik, így folyamatosan csökken a gyűrűk, száma az áruk pedig megy felfelé. A régen 30k-ért vett dervish ringek most 375k-ért mentek el nekem 10-re felhúzva ^^
Kivétel a sweetheart és a fortune's favor, ők különleges promó ringek, őket tetszés szerint adhatod veheted, hordhatod.

Az orbok valóban nem voltak eladhatók, viszont a gyűrűk cseréjével kicselezhető volt. Én anno csináltam ezerrel a muleokat, mert az elején járt egy halom ingyen orb. Átadtam a gyűrűt, ráraktam az orbokat, visszaadtam a főaccnak. Sokan csinálták, más is lett az elején a küldik jutalma, kevesebb orb járt az első küldikből. De ez már nagyon régen volt, azóta láttam valakit új karit kezdeni és sokmindenen változtattak, vagy csak én vagyok felejtős biggrin

Remélem tisztáztam a dolgokat.
PostPosted: Wed Nov 24, 2010 6:22 am

Seliah the Druid
Xanvie

Az offom előtt a lényeg:

Vennék/cserélnék Sweetheart ringet, ha valakinek van és megválna tőle, dobjon légyszi privit.

A postod első fele tökéletes a második fele butaság.
Az igazság az, hogy a tavaly decemberi patch UTÁN szerzett gyűrűk soulboundosak. Aki előtte szerzett (vagy azóta vett a piacon >.<) NEM soulboundos gyűrűt, az továbbra is vígan egy tradelhető, cserélhető gyűrű tulaja. Én belogoltam egy év kihagyás után, két hete, és egy millát kerestem a gyűrűim eladásával, még mindíg van kb. 600k-nyi gyűrűm. Azonban, ha szerzel egy nem lélekhezkötött gyűrűt, és felveszed, azonnal lélekhezkötődik, eladhatatlanná válik, így folyamatosan csökken a gyűrűk, száma az áruk pedig megy felfelé. A régen 30k-ért vett dervish ringek most 375k-ért mentek el nekem 10-re felhúzva ^^
Kivétel a sweetheart és a fortune's favor, ők különleges promó ringek, őket tetszés szerint adhatod veheted, hordhatod.

Az orbok valóban nem voltak eladhatók, viszont a gyűrűk cseréjével kicselezhető volt. Én anno csináltam ezerrel a muleokat, mert az elején járt egy halom ingyen orb. Átadtam a gyűrűt, ráraktam az orbokat, visszaadtam a főaccnak. Sokan csinálták, más is lett az elején a küldik jutalma, kevesebb orb járt az első küldikből. De ez már nagyon régen volt, azóta láttam valakit új karit kezdeni és sokmindenen változtattak, vagy csak én vagyok felejtős biggrin

Remélem tisztáztam a dolgokat.

Nekem kellene zOMG-s gyűrü, de hogy a fenébe tudom azt csinálni, hogy ami bent van Ring (esetemben.: Guns Guns Guns) kiszedni? =)

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Nov 24, 2010 6:29 am

Nem itt kéne ezt megbeszélni, ilyen kérdésekre van külön fórum
(de megsúgom, hogy mikor a kristályban van megnyomsz egy R billentyűt és egyszerűen csak megfogod a kívánt gyűrűt és áthúzod alulra a használt készletbe)
PostPosted: Wed Nov 24, 2010 2:46 pm

napsugar
Nem itt kéne ezt megbeszélni, ilyen kérdésekre van külön fórum
(de megsúgom, hogy mikor a kristályban van megnyomsz egy R billentyűt és egyszerűen csak megfogod a kívánt gyűrűt és áthúzod alulra a használt készletbe)
idea

Yepp, így van.
No Sweetheart? Senki? Kár surprised HA mégis akad valaki bátran írjon >.<

Tingilinde the Druid

5,250 Points
  • Money Never Sleeps 200
  • Wall Street 200
  • Generous 100
Reply
Eladnál? Vennél? Ide postolj!

Manage Your Items
Other Stuff