|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 06, 2009 4:57 pm
Hali! Itt a konzolosok kérhetnek segítséget,beszélgethetnek,adhatnak tanácsokat. Nincs noobozás!Mindenki volt egyszer kezdő! És légyszi tartsátok be az alapvető udvariassági szabályokat!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 09, 2009 5:49 am
Háááát, hogy őszinte legyek, a MGS nem a kedvencem, azt inkább bátyám szereti. De azért otthon vagyok benne, meg tudom miről szól :3 Én inkább a logikai és RPG játékokat szeretem. Mostani kedvencem a Legend of Zelda összes és a Kingdom Hearts. 3nodding Viszont bátyám kipróbáltatta velem - először akaratom ellenére - a Resident Evil 5-öt. Eléggé tökjó. Más, mint a régi "kinyitom az ajtót oszt rámugrik egy zombi én meg szívbajt kapok" Resident Evil. Sokkal kellemesebb. Itt kisebbeket placcsan a zombik feje, amikor handgunnal belelövök 3nodding
Edit: Meg én inkább Nintendo-s vagyok, míg bátyám Sony fan. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 09, 2009 2:33 pm
Itt Maci a kabala és WII bajnok! Színte az összes WII játékban tudok segíteni, csak szóljatok és válaszolok is!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 11, 2009 5:41 am
Nálam ugyanez,de ps-en 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 1:32 am
Nekem egy Nintendo DSi-m van blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 7:53 am
Nekem Ps2-m van
és már végig vittem a Def Jam Fight For NY-t , a tekken 4 et...az 5 öt nem...vagyis hát megvan az összes karakter csak a karrier módot nem vittem még végig...meg azt se amiben JIN el kell menni...akkor még végig vittem a bully-t majdnem végig vittem a need for speed most wanted-et meg a COD2-t meg még egy csomó játékot végig vittem biggrin ...ha még találok valami játékot amit végig vittem akkor azt majd zöldel írom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 10:01 am
Nekem nincs külön konzolom, de netről néhány éve töltöttem le 1-2 konzol emulátort hozzá játékokkal, mint pl. GBA Emulator és Saint Atari Emulator.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 10:25 am
az emulátorok jók...nekem nintendo 64 emulátorom volt...de az is lehet hogy van nemtom mert CD-n van amit mostanában nem nagyon használok...mert mindegyik játékban elakadtam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 24, 2009 7:13 am
Én Xbox szerető vagyok. Volt anno sima, de most 360 van. Jelenleg az Assassin's Creed2-vel játszok...de nagyon bejön még a COD modern warfare 2, Soul Calubur 4, Sacred és még sok fincsi játék ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 24, 2009 8:50 am
Itt valóban nincs konzol, de próbáltam már ki PS2-t, PS3-mat, Wii-t és X-Box-ot. Szerintem mindegyik egyformán jó, bár a PS távirányító picit jobban feküdt a kezemre, wiinél meg néha megfájdul a karom az edzetlenségem miatt sweatdrop Leghosszabb PS-ezési időszakom 1 hónap volt Kanadában smile Itthon sajna nincs konzol.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 24, 2009 9:18 am
A háztartásban van PS2, régi Gamecube és Xbox 360 is, és bár egyik sem az enyém, minddel szoktam az időt elütni. x3
GC-n legfeljebb Zelda játékok jönnek szóba (Wind Waker, Twilight Princess)
PS2 tekintetében Shadow of the Colossus, Okami a legjobbjaim...
Xbox 360 játékok közül Fable II, Mirror's Edge, Soul Calibur 4, Devil May Cry 4... játszok minddel ha unatkozom és tesóim nem lógnak a konzolon. x3
Csak ha megjönnek ki is rugdalnak onnét. >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 24, 2009 10:27 am
Ja és elfelejtettem: PS2-n a Soul Calibur 2 és 3 (persze máshol), a Wii-n a Karib tenger kalózai tetszettek a legjobban. A 4-es Sc-t nem próbáltam ki, de egyébként nagyon szeretem a Soul Caliburt, az 1est még játékteremben játszottam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 29, 2009 7:48 am
Kézikonzolokat miért nem tettétek bele?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 2:34 am
Mert akármennyire lement az áruk,még mindíg nincs annyi tulajuk,min a nagygépeknek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 9:06 am
Nekem van egy NDS-em és egy wii-m. kedvenc játékom wii-n a rayman racing rabbit sorozat és a no more heroes. Xbox 360 meg haveromnak van gyakran lemegyek játszani hozzá ott nagy kedvenc az army of two 1-2.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |