|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 04, 2009 11:31 am
Ez a egy harc RP azoknak akik szereteknek a harcolni vagy azoknak akik bosszút akar állni pár harc keretében belül, ezen két kihívó (vagy több) lehetőséget kap hogy harcoljanak egymás ellen Szabályok: 1.Lehetőleg ne állítsa be magának isteni erőnek 2.Azzal harcolhatsz amilyen item-ed van neked 3.Nézők és bírók bántalmazás szigorú büntetés vont maga után 4.A harcban rendelkeznie kell egy vagy több bírónak aki felügyeli szabály és hogy valamelyes reálisan menjen a játék 5.Ha ellenfél meg írta a cselekmény akkor neked 24 órád van a válaszra más ellenkező esetben az ellenfél támad még egyszer 6. 3 szabályszegés esetén meccs diszkvalifikálás vond maga után ami egyet jelent egy FINISH HIM-mel 7.Ha viszont egy hamis állítás ír akkor és az ellenfél jogosan írja az okát hogy miért nem lehet amit írt joga van blokkolásra ami azt jelenti hogy leírja hogyan blokkolt vagy hogyan hajtót egy ellentámadást 8.Miden magyarázatot új vagy figyelmeztetés az előző post változtatást új postban írja mert más különben semmis nem tekintjük 9.A bírónak joga van a végső támadást hirdetni ilyenkor bíró leírja hogy mikor legyen a végső támadást 10.Ha végső támadás előtt játékosok jelezni kell hogy készen állnak ha valaki elmarad az vesztett 11.Végső támadásnál a feleknek 5 perce van arra le írja hogyan hajtja végre a végső támadás 12.Ha mind két fél leírta a végső támadást bírónak két opciója van vagy beindítja a forum randomját és akinek kedvezett az nyer vagy eldönti maga a bíró hogy melyik végső támadást jobb 13.Végső támadás után bírói döntés után a bíró leírja hogy kinyert és hogyan nyerte a mecset
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 04, 2009 12:28 pm
Lurzt Ez a egy harc RP azoknak akik szereteknek a harcolni vagy azoknak akik bosszút akar állni pár harc keretében belül, ezen két kihívó (vagy több) lehetőséget kap hogy harcoljanak egymás ellen Szabály:Lehetőleg ne állítsa be magának isteni erőnek és azzal harcolhatsz amilyen item-ed van neked Ez jól hangzik. Én benne vagyok twisted Győzzön az ész és az ügyesség.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 06, 2009 4:17 pm
"Csak egy, csak egy legény áll talpon eme vidéken" xd És ő a legjobb!!! MACI!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 3:51 am
Úgy látszik nincs más választásom nekem kell felvennem harcot ellened és Lurzt átt alakult egy hatalmas démoná
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 5:56 am
Én szívesen kiállnék, de nincs sok dolgom ezért nem merek kiállni senki ellen....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 7:46 am
-Hic...Egy démon? Már megint....hic....Tes...tes...öcsi, álj arréb... itt nagy csata lesz.... Azzal feltápászkodott a földről Medve. -Nah...hic...gyere szájas! Medve ledobott egy füst gránátott és egy pár pillanat múlva neki indult Lurzt-nak és pofonokkal próbálta kiütni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 9:07 am
Mivel Lurzt nem látja a füstől medvét felrepült hogy kiderítse hol van medve
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 10:47 am
-Hehehe nem menekülsz démonocska! Medve előkapta fegyverét és elkezd lőni a levegőbe. Mivel a füst még ott van és nem látja annyira Lurzt, de lövedékei súrolják.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 11:14 am
Hasonló már nekem is jutott eszembe de arra több idő kén... sweatdrop Ötletes! blaugh Ki akar legyőzni? blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 11:56 am
-Gyere közénk ha mered Gergely. Jah és Medve ezzel a trükkel nem igen fogsz nyerni *Össze szorította a jeges öklét lefelé szált hogy neki csapódjon az öklével bele a földbe ezzel egy hatalmas föld robbanás eredményezve*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 12:47 pm
Colbert, a démonmacska, egy korcs, és Gergely érdeklődve nézik medvéjék harcát... twisted (Mellesleg Lurzt... sweatdrop Legközelebb szerintem olvasd át mit írtál mert néha elég nagy sületlenségek jönnek ki... xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 1:18 pm
Medve el ugrott a csapás elől, de a felhő amiben megbújt feloszlott. Nem rejtegethette magát benne. A csapásnak nem volt vége, a csapás hatására kövek repkedtek mindenfele, egy-egy eltalálva Medvét, nem súlyosan megsérültetve. -Hehehe....hic....kavicsokkal halyigálsz? Nem rossz nem rossz.... Medve fel tápászkodott és támadásba lendült. Fegyverét maga elött tartva tüzelt és készült fegyverén lévő szigonnyal leszurni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 08, 2009 8:08 am
-Jó kitartó vagy de nem sokáig leszel az *Lurzt át formálta az két öklét pengévé és azzal megtámadja medvét*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 08, 2009 11:56 am
-Húhúhú!!! Hic... Medve részegen is olyan gyorsaságra tett tanú bízonyságot, ami meg hazudtolja képességeit. Néha el esett de atán férre gurulva. Egy közelebbi csapás alkalmával Lurzt ketté törte fegyverét. -Afene a kedvenc puskám! Medve előkapta A hátáról régi jó pajzsát és egy papírt tett le a földre és rácsapott, amitől egy kard ami enyhe kék fényben lángolt. -Nah gyer..gyere....hic... Indulok!!!! Azzal nagy ellen csapásnak indult meg Lurztnak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 08, 2009 12:22 pm
-Ezt a hívogatást megfogod bánni *Lurzt testéből kék színű szikrázó energia jött elő és az egyik pengéjét át váltotta tüskés kézre. Mind két harcos a előtte álló ellen félre vette a rohamot*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |