|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 9:24 am
Üdv itt!
Képzeljétek, nemrég vettem észre, hogy már a guild-okban is megjelennek az aláírásokban az akváriumok, nem tudom ki vette még észre. Gondolom nyilván nemrég tették be ezt a frissítést, melynek én örülök. Így már lehet Booty-zni guild-okban is. smile És persze lehet itt "is" beszélgetni a halakról, akváriumokról. Mindenkinek jó Booty-zást és jó bump-olást (itt "is" lehet)! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 9:42 am
Nekem magától be is állította, hogy megjelenjen az aláírásban, mert eddig nem engedtem. De most hagyom, végülis bajom nem lesz belőle smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 10:01 am
napsugár már is 25 golddal gazdagabb lett ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 10:31 am
Napsugar akváriumában én is játszottam ma délután. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 10:31 am
Nekem hála istennek eltűntek innen. blaugh Gyűlölöm mert lassú lesz tőle a gépem... burning_eyes Jól látom? eek Tehénhátsó??? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 10:45 am
Azért jó így nőnek az aranyszerzési esélyek mivel ide nem túl sokan de gyakran járunk és arany jön mint játékosnak mint akváriumtulajnak smile Én most Strangerével játszottam nekem 54 lett neki 14 asszem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 11:01 am
Inkább csak kivetted a pipát az aláírás csatolásnál. Végülis nyilván nem kötelező. Van akinek nagyon, jobban lassítja a gépét, valakinek nem, ez van, nem igazán lehet mit tenni, max. gyorsabb procit tenni a gépbe, de persze az sokba kerül és csak emiatt nem éri meg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 11:09 am
köszike mindenkinek a játékot 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 11:25 am
végre először játszottam ezzel én is az uj gép már nem szaggatja smile köszi Napsugár smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 11:36 am
én köszi h gazdagítotok whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 11:48 am
hello biggrin tapppp!! whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 1:13 pm
Akkor napsugar majd te is gazdagíts engem egy kicsit, ha épp tudsz és épp bejön a logo a Play gombbal együtt, előre is köszi. wink (Illik visszaadni. razz ) Úgy rémlik, hogy korábban is játszottam már egyszer Booty-t az akváriumodban, de nem 100%.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 1:17 pm
Xanvie Akkor napsugar majd te is gazdagíts engem egy kicsit, ha épp tudsz és épp bejön a logo a Play gombbal együtt, előre is köszi. wink (Illik visszaadni. razz ) Úgy rémlik, hogy korábban is játszottam már egyszer Booty-t az akváriumodban, de nem 100%. én már nem egyszer játszottam a tiéddel, mert a magyar boty topicot rendzseresen végignyálazom.... de ált lusta vagyok commentelni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|