Chronicle of Magnetic Mansion, avagy
Magunetikku Yashiki no Rekidashi
A Magnetic Mansion ötlete egy álomból született. Körülbelül 6 vagy talán már 7 évvel ezelőtt egyik éjszaka a szokásosnál is összetettebb álmot láttam egy birodalomról és a benne történő dolgokról. Egy kis csoport felkerekedett, hogy legyőzze a gonoszt és eljutott Magnetic Mansion-be a fővárosba és természetesen győzelmet arattak. Az a hangulat, amit átéltem magával ragadott és elkezdtem foglalkozi a gondolattal, ami egyre csak nőtt és nőtt, végül egy játék formájában kelt életre, ez volna a Chronicle of Magnetic Mansion.
Néhány tipp elöljáróban:
-A kutak a barlangokban meggyógyítják a karaktereket! Néha még többet is...
-Nézz nagyon körül minden térképen, mert rengeteg tárgy van eldugva! És sok más is...
-Harcolj sokat! Ha elkerülöd az ellenségeket és nem szerzel XP-t, akkor nagyon nehéz dolgod lesz a játék vége felé! (Ha egy új karakter jön és a szintje magasabb a többi karakter szintjénél, akkor valamit rosszul csinálsz...)
Chronicle of Magnetic Mansion - Volume 1
Crow, Arshes, May és Symandel felkerekednek, hogy megszerezzék a Taamik Kardját, hogy legyőzzék Crow ősi ellenségét, Diuaux-ot. Útjukon átkelnek a Magnetic Mansion-t beborító hatalmas erdőn, Xoradnyk erdején, hogy a birodalom különböző városaiban felkutassák a fegyver darabkáit. Kalandos útjukon rengeteg régi és új ellenség áll útjukba, nem beszélve az erdőben élő varázserővel is bíró állatokról.
Chronicle of Magnetic Mansion - Volume 2
Játék fejlesztés alatt... 100% (Debugolás alatt!)
Hamarosan! (Tényleg!)
Hamarosan! (Tényleg!)
Chronicle of Magnetic Mansion - Volume 3 - ReReturns
Játék fejlesztés alatt... 1%