Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Játék Aréna
Chronicle of Magnetic Mansion Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat May 30, 2009 1:28 pm

User Image

Chronicle of Magnetic Mansion, avagy
Magunetikku Yashiki no Rekidashi

A Magnetic Mansion ötlete egy álomból született. Körülbelül 6 vagy talán már 7 évvel ezelőtt egyik éjszaka a szokásosnál is összetettebb álmot láttam egy birodalomról és a benne történő dolgokról. Egy kis csoport felkerekedett, hogy legyőzze a gonoszt és eljutott Magnetic Mansion-be a fővárosba és természetesen győzelmet arattak. Az a hangulat, amit átéltem magával ragadott és elkezdtem foglalkozi a gondolattal, ami egyre csak nőtt és nőtt, végül egy játék formájában kelt életre, ez volna a Chronicle of Magnetic Mansion.

Néhány tipp elöljáróban:

-A kutak a barlangokban meggyógyítják a karaktereket! Néha még többet is...
-Nézz nagyon körül minden térképen, mert rengeteg tárgy van eldugva! És sok más is...
-Harcolj sokat! Ha elkerülöd az ellenségeket és nem szerzel XP-t, akkor nagyon nehéz dolgod lesz a játék vége felé! (Ha egy új karakter jön és a szintje magasabb a többi karakter szintjénél, akkor valamit rosszul csinálsz...)

Chronicle of Magnetic Mansion - Volume 1

Crow, Arshes, May és Symandel felkerekednek, hogy megszerezzék a Taamik Kardját, hogy legyőzzék Crow ősi ellenségét, Diuaux-ot. Útjukon átkelnek a Magnetic Mansion-t beborító hatalmas erdőn, Xoradnyk erdején, hogy a birodalom különböző városaiban felkutassák a fegyver darabkáit. Kalandos útjukon rengeteg régi és új ellenség áll útjukba, nem beszélve az erdőben élő varázserővel is bíró állatokról.

>>A játék letöltése!<<

Chronicle of Magnetic Mansion - Volume 2

Játék fejlesztés alatt... 100% (Debugolás alatt!)

Hamarosan! (Tényleg!)

Chronicle of Magnetic Mansion - Volume 3 - ReReturns

Játék fejlesztés alatt... 1%
PostPosted: Sat May 30, 2009 2:01 pm

User Image

User Image

Arshes May és Crow örökbefogadott gyermeke. Szüleit egy barbár, Tantuae Kolderonból átszökött horda mészárolta le. Crow egyik útján magához vette, az akkor még csecsemő fiút. Arshes jó kardforgató és a varázslás alapjai sem okoznak neki gondot. Bár, néha kifejezetten butuska tud lenni, de hatalmas szíve van.

User Image

Crow az ősi Crow leszármazottja a Hassy-Taamik dinasztiából, aki a legenda szerint Magnetic Mansion egyik alapító tagja volt. Hatalmas tudással rendelkezik az egész birodalomról, befolyásos és nagy varázsereje van. Fegyvere, egy kétvégű pallos, amit még maga Idaar készített az ősidőkben. Mogorva, de jószívű ember, akinek a kedvenc étele a saját házában főtt csiga.

User Image

May Geera egy fiatal és kissé naiv nő. Lassan 15 éve él együtt Crow-val. A Taleer Taditio képzett mágusa, nagy erővel bír, de ezeket csak ritkán veti be csatában. Erejét általában gyógyításra használja. Arshes-t saját fiának tekinti, a fiú, pedig anyjaként néz fel rá. Kedves és mosolygós személyiség.

User Image

Symandel Erguard egy fiatal zsoldos tolvaj, aki Diuaux szolgálatában állt, míg el nem bukott. Félve a megtorlástól Crow és csapata mellé szegődött, hogy segítse őket. Jól bánik a tőrökkel, de a kardforgatásban is megállja a helyét. Lobbanékony természet éppen ezért sokszor összetűzésbe keveredik Crow-val.

User Image

Malreni Dikorr fiatal varázslótanonc, akit eltanácsoltak a Taleer Taditio-tól. Úton hazafelé Aamer kikötővárosába találkozott Crow-val és csapatával. Végül melléjük szegődött. Kedves személy, aki jól látja a dolgokat és nem kerget illúziókat. Néha-néha el-el cseni mások ételét. (Ez a Malreni előbb volt, mint a Gaia-s Malreni!!!)

User Image

Millennia von Dark egy angyal, aki Crow régi ellensége. Gyakran állít csapdákat és még többször tör borsot a csapat orra alá. Társa Alice Lebos, aki gyakran próbálja visszafogni, de ez nem mindig sikerül neki. Millennia kilengéseit nem nézik jó szemmel az angyalok városában.

User Image

Diuaux az Ősanya, akitől a Magnetic Mansion-i uralkodóház származik. A hatalom elborította elméjét és rátért a rossz útra. Megfogadta, hogy bosszút áll Crow-n és családján, amiért olyan régen száműzetésbe kényszerült.

És még sokan mások...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat May 30, 2009 2:49 pm

User Image

User Image User Image User Image User Image User Image

PostPosted: Sat May 30, 2009 2:50 pm

User Image

Annak alkalmából, hogy végre (úgy, ahogy) elkészült az első rész, nem is tudom hány évnyi munka után, most versenyt hirdetek!
Az első ember, aki helyesen válaszol az alábbi három kérdésre egy értékes nyereménnyel lesz gazdagabb!
A válaszokat PM-ben kell elküldeni nekem! Ha valaki itt, nyilvánosan adja meg a válaszokat, akkor lefújom az egész versenyt és nem nyer senki semmit!

A három kérdés:

- Hány éves Arshes?

- Hágy darabból tevődik össze a Taamik kardja?

- Hány fejezetből áll az első rész?

Ismét kihangsúlyoznám: a válaszokat PM-ben várom!

És a megnyerhető tárgy:

User Image
TTRPG Limited Ed. Manual

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sat May 30, 2009 3:15 pm

Fúúúú alig várom a folytatást.... Az első rész meg rázó volt nekem... már a másokid befejezését várom, hogy milyen fordulatok lesznek még!! rolleyes
PostPosted: Sat May 30, 2009 3:32 pm

Én imádom a játékot bár néhol kicsit elakadok... gonk Viszont nem értem hogy ha később úgy is megölik a trollt miért kell előle menekülni... confused gonk Már találtam 3 Easteregget... blaugh xp (Most ott tartok hogy elmentek hajóval valami kristályokért a kardba...)Medve te az egészet végigvitted... Mennyit találtál? És még azt nem értem: Kristályokból van a kard? sweatdrop

sgergely

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sat May 30, 2009 3:47 pm

sgergely
Én imádom a játékot bár néhol kicsit elakadok... gonk Viszont nem értem hogy ha később úgy is megölik a trollt miért kell előle menekülni... confused gonk Már találtam 3 Easteregget... blaugh xp (Most ott tartok hogy elmentek hajóval valami kristályokért a kardba...)Medve te az egészet végigvitted... Mennyit találtál? És még azt nem értem: Kristályokból van a kard? sweatdrop
Igen végig vittem meg találtam az összes dugi helyet, de nem árulok el semmit sem előre. Az milyen lenne már? Uncsi!!!! Találd ki magad!!!!! razz
PostPosted: Sat May 30, 2009 3:51 pm

Nem is az érdekel mik vannak, csak hogy kb mennyi van... 3nodding Hogy tudjam milyen jó vagyok...

sgergely

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat May 30, 2009 4:19 pm

5 elrejtett pálya van. smile
PostPosted: Sat May 30, 2009 11:37 pm

nekem nem indul be a játék :S

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200
PostPosted: Sun May 31, 2009 12:33 am

miezmiezmiez? blaugh
PostPosted: Sun May 31, 2009 4:20 am

Lurzt
nekem nem indul be a játék :S

Van egy Olvass el.txt fájl, amit nem véletlenül hívnak úgy...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200