|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 21, 2009 2:30 pm
Zachęcam do dokładnego opisu swojej bielizny.
"Majteczki w kropeczki ło ho, ho, ho, Niebieskie wstążeczki ło, ho, ho, ho Bielutki staniczek ło, ho, ho, ho Maleńki guziczek ło, ho, ho, ho To cały mundurek tych naszych pań Z koronek i tiulek, to ja mówię wam. "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 3:09 pm
sweatdrop Niby plus 16, a wstydzą się rozmawiać o bieliźnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 29, 2009 1:13 pm
Ja noszę gacie po tacie =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 12:58 am
nie noszę. w taj chwili przynajmniej pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 3:37 am
A u mnie to zalezy jak lezy... Ale zazwyczaj wole bez twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 12:34 pm
Zboczone jedne, w każdej chwili gotowe pewnie xD
edit: kurwa mać (żeby nie było nietematycznie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 10:18 am
Heh,ciekawy temacik 4laugh . Nie wiem jak wy ale ja najchętniej chodzę w stringach lub bez bo bardzo wygodnie .Tylko jak mam w budzie akurat w ten dzień w-f to zakładam majtki. Bo raczej nie chciała bym chodzić naga przed koleżankami.A stanik zakładam prawie zawsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 15, 2009 5:24 am
z Londynu zwiozlam stos koronkowych bokserech i sie woze po miescie, a so!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 18, 2009 10:39 am
A koronkowe tez fajne!Moja siostra cały czas takie nosi jeśli wogule nosi . A kiedy byłam młodsza uwielbiałam nosic figi.Były bardzo wygodne.Z misiami,swiatkami,wstążeczkami,itp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 18, 2009 11:07 am
A to ciekawe, bo zawsze myślałem, że dziewczyny to mają przesrane ( xp ) z tymi stringami, a ty mówisz że wygodne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 5:21 am
oczywiscie, ze sa wygodne! Preferuje rurki, czyli mocno przylegajace jeansy i nie wyobrazam sobie chodzenia w nich w figach, ktore co chwila sie roluja i wlaza w dupsko. Stringi sa wygodne, niewidoczne (bo si nie odciskaja) i seksowne, same plusy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 7:07 am
Racja blaugh . Ale co tu tak mało osób się udziela?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 7:12 am
sakura55haruno Racja blaugh . Ale co tu tak mało osób się udziela? boja sie przyznac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 9:39 am
A co w tym złego baba czy chłop jestes?! Ja se z koleżankami ide przez miasto i o bieliznie gadamy i to też czesem nie takiej co się nosi na codzień twisted . Tylko faceci są takie cioty i sie wstydza pokazac jakie majtki noszą a dziewczyny w majtach to by se chcieli ogladać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 10:13 am
sakura55haruno A co w tym złego baba czy chłop jestes?! Ja se z koleżankami ide przez miasto i o bieliznie gadamy i to też czesem nie takiej co się nosi na codzień twisted . Tylko faceci są takie cioty i sie wstydza pokazac jakie majtki noszą a dziewczyny w majtach to by se chcieli ogladać. O dzięki, że mnie doceniłaś xd Mało jest chłopaków na gildii, więcej dziewczyn A może nie mają się czym chwalić? lol Justinka oczywiscie, ze sa wygodne! Preferuje rurki, czyli mocno przylegajace jeansy i nie wyobrazam sobie chodzenia w nich w figach, ktore co chwila sie roluja i wlaza w dupsko. Stringi sa wygodne, niewidoczne (bo si nie odciskaja) i seksowne, same plusy mrgreen A to ciekawe spostrzeżenia, trzeba będzie sobie stringi sprawić mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|