Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Potworkownia, prawie jak Ulica Sezamkowa. Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ta, jasne...
  Dziecinada
  Pokemoniarstwo
  Łouuu jesss!
  Wolę Muppety
View Results

Yajo

PostPosted: Sat May 16, 2009 9:57 am

Jak wiadomo w necie jest od cholery stron, gdzie mozna sobie wirtualnego zwierza adoptować. No więc ja gawiedz proszę, żeby, jak by się chciało, raz dziennie kliknęła, nakarmiła i w ogóle.
Jak ktoś ma już swoje zwierze maści wszelakiej, to tez niech się pochwali. Jak ktoś się zainteresuje, i tez sobie załatwi takie totosie, to też.
Dziękuju.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.Feed Me! User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.Feed Me! User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.Feed Me! User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.Feed Me!

http://yaoja.posadzdrzewo.pl/
PostPosted: Sat May 16, 2009 1:00 pm

chyba zagrm w pokemona z tego wszystkiego xd *klika*

wilkus
Crew

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun May 17, 2009 8:42 am

nie za dużo aby tego zwierzyńca? Teraz to jeszcze, ale pomyśl, co będzie, jak się powykluwa i trzeba będzie zmieniać pieluchy... ninja
PostPosted: Mon May 18, 2009 6:56 am

Nie za dużo, po zwierzątkach to ja sprzątać mogę dramallama
Mam jeszcze trzy nowe mrgreen

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Yajo

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Mon May 18, 2009 10:49 am

szaleństwo kochanie mrgreen *kliku klik*
PostPosted: Mon May 18, 2009 11:25 am

omg, rozumiem jeden, ale tyle ? O_O

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Mon May 18, 2009 2:14 pm

wybacz Yajec, tyle klikania to za dużo dla mnie. Przydziel mi jednego stworka, to będę dokarmiać. xp
PostPosted: Tue May 19, 2009 9:07 am

Nie wiedziałem, że mamy Gaiowa Elmirke.

Kasmizar
Crew

Yajo

PostPosted: Fri May 22, 2009 11:04 am

No moja kochać zwierzątka mrgreen A jak ktoś uważa, że to za dużo, niech wejdzie na forum tej strony pirate
Babuniu, jeśli chcesz klikać, to na smoczki, bo one... umierają. Straszne, ne?
PostPosted: Fri May 22, 2009 2:53 pm

Yajo
No moja kochać zwierzątka mrgreen A jak ktoś uważa, że to za dużo, niech wejdzie na forum tej strony pirate
Babuniu, jeśli chcesz klikać, to na smoczki, bo one... umierają. Straszne, ne?
dobrze, grzecznie dokarmiłam smoczki. 3nodding ale ten SE S500i to czemu akurat on? Ja osobiście preferuję marki HTC i Toshiba, ewentualnie i to od biedy Nokia. No i ten telefonik obecnie stoi już do tyłu jak chodzi o możliwości, ma tylko zakresy GSM i EDGE, a gdzie HSPDA, WCDMA? No i nie ma GPSu, WIFI, radia, dodatkowej kamerki do rozmów wideo, których w Polsce pewnie i tak nie dałoby się przeprowadzić, aparaty fotograficzne 5mpx wkrótce wyprą obecny standard 3,2mpx, a ten telefon ma tylko 2. Nie ma mowy o ekranie dotykowym, nawet nie podali, ile toto ma RAMu, no i nie ma qwerty. Ogólnie rzecz biorąc lipa, też chciałabym go mieć. rolleyes

Carcassandra

Anxious Carpenter

zmora13

PostPosted: Fri May 22, 2009 4:16 pm

E... Dobrze babuniu, co tylko zechcesz, zjem ten rosołek do końca.
Znaczy chciałabyś czy nie? Bo to wywijanie oczyma na końcu mnie wyjątkowo zdezorientowało. No i mam taki telefonik, już prawie od roku, moja druga w życiu komórka. Poprzednią miałam chyba z 5 czy 6 lat, a sam telefon miał chyba nawet z 8 w dniu zakończenia żywota. Kosmiczna liczba dla tych, co do raz na rok lub 1,5 telefon zmieniają dramallama
PostPosted: Sat May 23, 2009 10:14 am

Zgadnijcie co. Mam dwa nowe maleństwa dramallama

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Yajo

Dake_Akumu

Hygienic Hunter

PostPosted: Sun May 24, 2009 5:30 am

A co tam też sobie jednego przygruchałam.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.[br]Feed Me![br]Adopted from Valenth
PostPosted: Tue May 26, 2009 4:47 am

zmora13
E... Dobrze babuniu, co tylko zechcesz, zjem ten rosołek do końca.
Znaczy chciałabyś czy nie? Bo to wywijanie oczyma na końcu mnie wyjątkowo zdezorientowało. No i mam taki telefonik, już prawie od roku, moja druga w życiu komórka. Poprzednią miałam chyba z 5 czy 6 lat, a sam telefon miał chyba nawet z 8 w dniu zakończenia żywota. Kosmiczna liczba dla tych, co do raz na rok lub 1,5 telefon zmieniają dramallama
nie, wywijałam ślepiami, bo to prawda, że bym była szczęśliwa mając taki telefon, tylko sobie tak ot narzekałam, bo faktem jest, że oczywiście wolałabym coś w stylu htc touch pro albo diamond 2, ale jak na razie nie mam widoków na jakiekolwiek z tych cudów, więc ino się nimi napawam w internecie. pirate

Carcassandra

Anxious Carpenter

Yajo

PostPosted: Tue May 26, 2009 7:28 am

Ja się tam na tym nie znam, mi tam starcza, ja tam jestem szczęsliwa z moim kochaniem 4laugh
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces