|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 9:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 1:00 pm
chyba zagrm w pokemona z tego wszystkiego xd *klika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 8:42 am
nie za dużo aby tego zwierzyńca? Teraz to jeszcze, ale pomyśl, co będzie, jak się powykluwa i trzeba będzie zmieniać pieluchy... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 6:56 am
Nie za dużo, po zwierzątkach to ja sprzątać mogę dramallama Mam jeszcze trzy nowe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 10:49 am
szaleństwo kochanie mrgreen *kliku klik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 11:25 am
omg, rozumiem jeden, ale tyle ? O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 2:14 pm
wybacz Yajec, tyle klikania to za dużo dla mnie. Przydziel mi jednego stworka, to będę dokarmiać. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 19, 2009 9:07 am
Nie wiedziałem, że mamy Gaiowa Elmirke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 22, 2009 11:04 am
No moja kochać zwierzątka mrgreen A jak ktoś uważa, że to za dużo, niech wejdzie na forum tej strony pirate Babuniu, jeśli chcesz klikać, to na smoczki, bo one... umierają. Straszne, ne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 22, 2009 2:53 pm
Yajo No moja kochać zwierzątka mrgreen A jak ktoś uważa, że to za dużo, niech wejdzie na forum tej strony pirate Babuniu, jeśli chcesz klikać, to na smoczki, bo one... umierają. Straszne, ne? dobrze, grzecznie dokarmiłam smoczki. 3nodding ale ten SE S500i to czemu akurat on? Ja osobiście preferuję marki HTC i Toshiba, ewentualnie i to od biedy Nokia. No i ten telefonik obecnie stoi już do tyłu jak chodzi o możliwości, ma tylko zakresy GSM i EDGE, a gdzie HSPDA, WCDMA? No i nie ma GPSu, WIFI, radia, dodatkowej kamerki do rozmów wideo, których w Polsce pewnie i tak nie dałoby się przeprowadzić, aparaty fotograficzne 5mpx wkrótce wyprą obecny standard 3,2mpx, a ten telefon ma tylko 2. Nie ma mowy o ekranie dotykowym, nawet nie podali, ile toto ma RAMu, no i nie ma qwerty. Ogólnie rzecz biorąc lipa, też chciałabym go mieć. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 22, 2009 4:16 pm
E... Dobrze babuniu, co tylko zechcesz, zjem ten rosołek do końca. Znaczy chciałabyś czy nie? Bo to wywijanie oczyma na końcu mnie wyjątkowo zdezorientowało. No i mam taki telefonik, już prawie od roku, moja druga w życiu komórka. Poprzednią miałam chyba z 5 czy 6 lat, a sam telefon miał chyba nawet z 8 w dniu zakończenia żywota. Kosmiczna liczba dla tych, co do raz na rok lub 1,5 telefon zmieniają dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 10:14 am
Zgadnijcie co. Mam dwa nowe maleństwa dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 5:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 4:47 am
zmora13 E... Dobrze babuniu, co tylko zechcesz, zjem ten rosołek do końca. Znaczy chciałabyś czy nie? Bo to wywijanie oczyma na końcu mnie wyjątkowo zdezorientowało. No i mam taki telefonik, już prawie od roku, moja druga w życiu komórka. Poprzednią miałam chyba z 5 czy 6 lat, a sam telefon miał chyba nawet z 8 w dniu zakończenia żywota. Kosmiczna liczba dla tych, co do raz na rok lub 1,5 telefon zmieniają dramallama nie, wywijałam ślepiami, bo to prawda, że bym była szczęśliwa mając taki telefon, tylko sobie tak ot narzekałam, bo faktem jest, że oczywiście wolałabym coś w stylu htc touch pro albo diamond 2, ale jak na razie nie mam widoków na jakiekolwiek z tych cudów, więc ino się nimi napawam w internecie. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 7:28 am
Ja się tam na tym nie znam, mi tam starcza, ja tam jestem szczęsliwa z moim kochaniem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|