|
|
|
|
Posted: Wed Apr 29, 2009 1:06 pm
No nie, jak tak mogli! Narysowali część postaci gajowych na nowo i co najmniej 2/3 z nich nie tylko wygląda niesympatycznie, ale dostało niesympatycznie brzmiące kwestie! crying Gaia z poczciwego miejsca robi się miejscem modnym i cool. Ja chcę poczciwej i rozczulająco naiwnej Gai!!! crying crying crying
I jakby tego mało było, teraz większość sprzedawców próbuje się podlizać gościom. A ja wolałam Edmunda, który straszył, jak źle (niby) źle kończą ci, którzy nie zapłacą. A teraz patrzcie, jak się płaszczy! gonk
a do tego Ruby nie prowadzi już sklepu z kapeluszami, którego nikt nigdy nie odwiedzał. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 29, 2009 3:19 pm
No prawda niektóre zmiany nie są dobre ale nie powinniśmy narzekać skoro i tak nie mamy na to wpływu .... . Fakt szkoda Edmunda .,.. zrobili z niego takiego kopciucha .... emo mad stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 30, 2009 1:07 pm
no idzie coś nowego na pewno. Nie mamy za bardzo na to wplywu, ale mam dziwne wrazenie od wprowadzenia Cash Shopu z Gaia Online powstala Gaia Cashonline
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 30, 2009 3:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 01, 2009 2:58 pm
no właśnie dla mnie idą teraz w tanią komerchę. Postaci NPCów mają być sexy, a nie naznaczone ich indywidualnym charakterem, a wszyscy mają bezsensownie czcić użytkownika i być ultimately cool, żeby przygłupie amerykańskie dzieciaki się cieszyły. Wolałam płytkie i naiwne poprzednie wersje bohaterów, było z nimi więcej zabawy. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 02, 2009 2:09 pm
Rufus wygląda fajnie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 03, 2009 6:57 am
czy ja jestem glupia i slepa? nie widze jak moge sprzedac moje ciuchy i rzeczy w tych nowych sklepach :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 03, 2009 7:21 am
Kyoko Suomi czy ja jestem glupia i slepa? nie widze jak moge sprzedac moje ciuchy i rzeczy w tych nowych sklepach :< a po co iść do sklepów i tam sprzedawać? Idziesz do inventory, organize my inventory i stamtego poziomu sprzedajesz wszystko. Nie wiem, jak jest to teraz zorganizowane w sklepach, ale tak jest znacznie prościej, wszystko masz od razu załadowane. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 3:49 am
Nie bardzo mnie rusza zmiana w sklepach. i tak rzadko coś kupuję. ale fakt faktem, dziwnie zrobili, nie bałdzo ogarniam, po co te ciągłe zmiany.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 5:35 am
ano, dla pucu. przecież wzystko zmienia się po kolei na ten "fajny" styl. były forumsy, było inventory, sklepy to tylko kwestia czasu.
jeszcze pewnei zmienią gildie, journale i profile. no i odświeżą gry.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 7:02 am
mogliby zrobić nową grę zamiast odświeżać stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 9:43 am
Kyoko Suomi czy ja jestem glupia i slepa? nie widze jak moge sprzedac moje ciuchy i rzeczy w tych nowych sklepach :< Nie da się. Teraz rzeczy można sprzedawać tylko w inventory. I właśnie to mnie najbardziej denerwuje w tych nowych sklepach, dla mnie wygodniej było sprzedawać właśnie tam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 12:21 pm
Sasori69 Kyoko Suomi czy ja jestem glupia i slepa? nie widze jak moge sprzedac moje ciuchy i rzeczy w tych nowych sklepach :< Nie da się. Teraz rzeczy można sprzedawać tylko w inventory. I właśnie to mnie najbardziej denerwuje w tych nowych sklepach, dla mnie wygodniej było sprzedawać właśnie tam. E tam ladowalo sie sto lata to co nie mialas na pierwszym rzucie w swoim inventory, meczace to bylo, teraz rachu ciachu i po sprawie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 10:22 am
JEEEEE! MOŻNA WYRZUCAĆ ITEMKI!!!
czy to nie cudowne? mrgreen koniec ze śmieciowymi gratami w inventory! Wreszcie poszli po rozum do głowy. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 12:59 pm
Ja zawsze sprzedaję wszystko na markecie, nawet jesli trafi się item tylko za kilka goldów, zawsze to coś dla takiej zachłannicy jak ja dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|