Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
nowe sklepy, nowy image shopkeeperów Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Nowy image NPCów
  super!
  wolę starsze rysunki
  nie mam zdania
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 1:06 pm

No nie, jak tak mogli! Narysowali część postaci gajowych na nowo i co najmniej 2/3 z nich nie tylko wygląda niesympatycznie, ale dostało niesympatycznie brzmiące kwestie! crying Gaia z poczciwego miejsca robi się miejscem modnym i cool. Ja chcę poczciwej i rozczulająco naiwnej Gai!!! crying crying crying

I jakby tego mało było, teraz większość sprzedawców próbuje się podlizać gościom. A ja wolałam Edmunda, który straszył, jak źle (niby) źle kończą ci, którzy nie zapłacą. A teraz patrzcie, jak się płaszczy! gonk

a do tego Ruby nie prowadzi już sklepu z kapeluszami, którego nikt nigdy nie odwiedzał. sad
PostPosted: Wed Apr 29, 2009 3:19 pm

No prawda niektóre zmiany nie są dobre ale nie powinniśmy narzekać skoro i tak nie mamy na to wpływu .... . Fakt szkoda Edmunda .,.. zrobili z niego takiego kopciucha .... emo mad stare

Ayah_TheMetalMania

Kasmizar
Crew

PostPosted: Thu Apr 30, 2009 1:07 pm

no idzie coś nowego na pewno. Nie mamy za bardzo na to wplywu, ale mam dziwne wrazenie od wprowadzenia Cash Shopu z Gaia Online powstala
Gaia Cashonline
PostPosted: Thu Apr 30, 2009 3:06 pm

brzydalowo crying

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Fri May 01, 2009 2:58 pm

no właśnie dla mnie idą teraz w tanią komerchę. Postaci NPCów mają być sexy, a nie naznaczone ich indywidualnym charakterem, a wszyscy mają bezsensownie czcić użytkownika i być ultimately cool, żeby przygłupie amerykańskie dzieciaki się cieszyły. Wolałam płytkie i naiwne poprzednie wersje bohaterów, było z nimi więcej zabawy. stare
PostPosted: Sat May 02, 2009 2:09 pm

Rufus wygląda fajnie dramallama

Yajo

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Sun May 03, 2009 6:57 am

czy ja jestem glupia i slepa? nie widze jak moge sprzedac moje ciuchy i rzeczy w tych nowych sklepach :<
PostPosted: Sun May 03, 2009 7:21 am

Kyoko Suomi
czy ja jestem glupia i slepa? nie widze jak moge sprzedac moje ciuchy i rzeczy w tych nowych sklepach :<
a po co iść do sklepów i tam sprzedawać? Idziesz do inventory, organize my inventory i stamtego poziomu sprzedajesz wszystko. Nie wiem, jak jest to teraz zorganizowane w sklepach, ale tak jest znacznie prościej, wszystko masz od razu załadowane. razz

Carcassandra

Anxious Carpenter

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue May 05, 2009 3:49 am

Nie bardzo mnie rusza zmiana w sklepach. i tak rzadko coś kupuję. ale fakt faktem, dziwnie zrobili, nie bałdzo ogarniam, po co te ciągłe zmiany.
PostPosted: Tue May 05, 2009 5:35 am

ano, dla pucu.
przecież wzystko zmienia się po kolei na ten "fajny" styl.
były forumsy, było inventory, sklepy to tylko kwestia czasu.

jeszcze pewnei zmienią gildie, journale i profile.
no i odświeżą gry.

dziki_wieprz

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue May 05, 2009 7:02 am

mogliby zrobić nową grę zamiast odświeżać stare
PostPosted: Tue May 05, 2009 9:43 am

Kyoko Suomi

Nie da się. Teraz rzeczy można sprzedawać tylko w inventory. I właśnie to mnie najbardziej denerwuje w tych nowych sklepach, dla mnie wygodniej było sprzedawać właśnie tam.

Dame Butterfly

Justinka

PostPosted: Tue May 05, 2009 12:21 pm

Sasori69
Kyoko Suomi

Nie da się. Teraz rzeczy można sprzedawać tylko w inventory. I właśnie to mnie najbardziej denerwuje w tych nowych sklepach, dla mnie wygodniej było sprzedawać właśnie tam.

E tam ladowalo sie sto lata to co nie mialas na pierwszym rzucie w swoim inventory, meczace to bylo, teraz rachu ciachu i po sprawie mrgreen
PostPosted: Fri May 08, 2009 10:22 am

JEEEEE! MOŻNA WYRZUCAĆ ITEMKI!!!

czy to nie cudowne? mrgreen koniec ze śmieciowymi gratami w inventory! Wreszcie poszli po rozum do głowy. biggrin

Carcassandra

Anxious Carpenter

Yajo

PostPosted: Fri May 08, 2009 12:59 pm

Ja zawsze sprzedaję wszystko na markecie, nawet jesli trafi się item tylko za kilka goldów, zawsze to coś dla takiej zachłannicy jak ja dramallama
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces