|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 5:38 am
Úgy tűnik gazdasági világ válság van a gaian... Nem tudja valaki meddig van időnk? Tényleg törlik azokat a boltokat akiket nem mentünk meg? Na és a cash-boltokat mért nem érinti ez az egész? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 5:44 am
cash=mani
Amúgy én nem nagyon fogok adakozni. Van néhány ember, aki millókat öl bele kedvenc boltjaiba, de én letudtam 10-10 golddal. Ha nekem kell valami, azt megszerzem Trade-n keresztül, vagy a Marketplace-n.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 5:55 am
Én adtam egy ezrest a főboltoknak, azt is itemekért. Amúgy jó ötlet, ezekért a cuccokért márévek óta nyigtak az emberek, és a marketplace inflációján is segít ha kevesebb arany lesz forgalomban. Na meg ezzel készítik elő a boltok felújítását, és átszervezését. Szóval sok legyet ütnek egy csapásraXD De ha nem telik meg a kis mércéjük, akkor is megmaradnak amúgy, csak hirtelen nagyot fog majd nőni a mérce "ismeretlen okokból" XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 5:58 am
Én a főboltoknak és a Salonnak adakoztam... Kicsit elhazardíroztam tény de kíváncsi voltam az itemekre. Végül a Rufus fül-farkincát, a Moira-parókát, a táblát és a virágos fejfedőt tartottam meg... Amúgy nekem is az jutott eszembe hogy a világválsághoz lehet köze és hogy a legkevésbé támogatott boltok eltűnhetnek mert a Gaia készítői a nagyobb hasznot kapó boltokat akarja esetleg fenntartani. Ez a feltételezésem legalábbis.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 8:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 9:58 am
Amikor odaadod leírja, hogy ezer felett kapsz cuccot a nagy kiemelt boltoknál. A kicsiknél 500 és mindegyik ugyanazt adja a nagyok meg egy NPC itemet, tök jók szerintem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 11:25 am
Nekem is megvan az összes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 1:33 pm
Én inkább nem adakozom csak az itemek miatt. MarketPlace-en mindegyik olcsóbb, mint amennyit kiadsz értük. (Na jó, egyszer én is bedőltem. - Durem Depot)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:02 am
Igaz, én is "bedőltem"... Legközelebb lesz valami itemszerző event, inkább rákeresek fórumra ahol leírják mit lehet kapni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 7:22 am
Én össz-vissz egynek adakoztam, aztán kaptam egy virágos fejfedőt. Nem igazán tetszik, de inkább megtartom blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 8:31 am
Én megtartom mindet, később meg eladom. Akkor lehet, hogy többet fog érni razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 28, 2009 12:20 pm
Én adakoztam 3 alkalommal. Nem azonnal jutott eszembe, hogy Marketplace-en megtudnám venni, pláne mivel akkor még nem tudtam milyen cuccok kaphatók és hogy mi a nevük. Nekem nem rögtön jutott eszembe erről az infláció, csak később. Azért remélem csak nem tűnnek el a boltok. A fejlesztésük jó ötlet. De remélem nem az lesz, hogy több cucc lesz úgy kapható, vehető, hogy csak cash-ért. Én először a fekete parókát szedtem így fel, majd a piros pólót G betűvel és lei-t. Nekem ez a 3 bőven elég. A parókát eladtam, a G-s pólót, meg a lei-t megtartom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 29, 2009 12:58 pm
Láttátok a boltokat? biggrin A nagyobbak új képet is kaptak, bár annyira azok nem tetszenek. Most már csak marketplace-n lehet eladni a cuccokat? confused eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 29, 2009 1:02 pm
Sztyanime Láttátok a boltokat? biggrin A nagyobbak új képet is kaptak, bár annyira azok nem tetszenek. Most már csak marketplace-n lehet eladni a cuccokat? confused eek invoban sem lehet visszavásároltatni?? de... megnéztem.... ott lehet.... sztem nem rosszak az új képek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|