Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
S.O.S: Mentsük meg a boltokat! : ( Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sgergely

PostPosted: Sat Apr 25, 2009 5:38 am

Úgy tűnik gazdasági világ válság van a gaian... Nem tudja valaki meddig van időnk? Tényleg törlik azokat a boltokat akiket nem mentünk meg? Na és a cash-boltokat mért nem érinti ez az egész? stare
PostPosted: Sat Apr 25, 2009 5:44 am

cash=mani

Amúgy én nem nagyon fogok adakozni. Van néhány ember, aki millókat öl bele kedvenc boltjaiba, de én letudtam 10-10 golddal. Ha nekem kell valami, azt megszerzem Trade-n keresztül, vagy a Marketplace-n.

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200

Narcisz

PostPosted: Sat Apr 25, 2009 5:55 am

Én adtam egy ezrest a főboltoknak, azt is itemekért. Amúgy jó ötlet, ezekért a cuccokért márévek óta nyigtak az emberek, és a marketplace inflációján is segít ha kevesebb arany lesz forgalomban. Na meg ezzel készítik elő a boltok felújítását, és átszervezését. Szóval sok legyet ütnek egy csapásraXD De ha nem telik meg a kis mércéjük, akkor is megmaradnak amúgy, csak hirtelen nagyot fog majd nőni a mérce "ismeretlen okokból" XD
PostPosted: Sat Apr 25, 2009 5:58 am

Én a főboltoknak és a Salonnak adakoztam... Kicsit elhazardíroztam tény de kíváncsi voltam az itemekre. Végül a Rufus fül-farkincát, a Moira-parókát, a táblát és a virágos fejfedőt tartottam meg... Amúgy nekem is az jutott eszembe hogy a világválsághoz lehet köze és hogy a legkevésbé támogatott boltok eltűnhetnek mert a Gaia készítői a nagyobb hasznot kapó boltokat akarja esetleg fenntartani. Ez a feltételezésem legalábbis.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
PostPosted: Sat Apr 25, 2009 8:20 am

Ezek cuccokat is adnak?
PostPosted: Sat Apr 25, 2009 9:58 am

Womi
Ezek cuccokat is adnak?

Amikor odaadod leírja, hogy ezer felett kapsz cuccot a nagy kiemelt boltoknál. A kicsiknél 500 és mindegyik ugyanazt adja a nagyok meg egy NPC itemet, tök jók szerintem.

Narcisz

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
PostPosted: Sat Apr 25, 2009 10:29 am

Már megvan az összes =D
PostPosted: Sat Apr 25, 2009 11:25 am

Nekem is megvan az összes

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

HaganeNoAnna

Ruthless Shapeshifter

14,700 Points
  • Cheercrusher 50
  • PvP 200
  • Battle: Cleric 100
PostPosted: Sat Apr 25, 2009 1:33 pm

Én inkább nem adakozom csak az itemek miatt. MarketPlace-en mindegyik olcsóbb, mint amennyit kiadsz értük. (Na jó, egyszer én is bedőltem. - Durem Depot)
PostPosted: Sun Apr 26, 2009 1:02 am

Igaz, én is "bedőltem"... Legközelebb lesz valami itemszerző event, inkább rákeresek fórumra ahol leírják mit lehet kapni...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Zsocachan

PostPosted: Sun Apr 26, 2009 7:22 am

Én össz-vissz egynek adakoztam, aztán kaptam egy virágos fejfedőt. Nem igazán tetszik, de inkább megtartom blaugh
PostPosted: Sun Apr 26, 2009 8:31 am

Én megtartom mindet, később meg eladom. Akkor lehet, hogy többet fog érni razz

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Apr 28, 2009 12:20 pm

Én adakoztam 3 alkalommal. Nem azonnal jutott eszembe, hogy Marketplace-en megtudnám venni, pláne mivel akkor még nem tudtam milyen cuccok kaphatók és hogy mi a nevük. Nekem nem rögtön jutott eszembe erről az infláció, csak később. Azért remélem csak nem tűnnek el a boltok. A fejlesztésük jó ötlet. De remélem nem az lesz, hogy több cucc lesz úgy kapható, vehető, hogy csak cash-ért. Én először a fekete parókát szedtem így fel, majd a piros pólót G betűvel és lei-t. Nekem ez a 3 bőven elég. A parókát eladtam, a G-s pólót, meg a lei-t megtartom.
PostPosted: Wed Apr 29, 2009 12:58 pm

Láttátok a boltokat? biggrin A nagyobbak új képet is kaptak, bár annyira azok nem tetszenek. Most már csak marketplace-n lehet eladni a cuccokat? confused
eek

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Apr 29, 2009 1:02 pm

Sztyanime

Láttátok a boltokat? biggrin A nagyobbak új képet is kaptak, bár annyira azok nem tetszenek. Most már csak marketplace-n lehet eladni a cuccokat? confused
eek
invoban sem lehet visszavásároltatni?? de... megnéztem.... ott lehet.... sztem nem rosszak az új képek 3nodding
Reply
Archívum

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces