|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 8:20 am
Nos azért hoztam létre ezt a topikot, ha bármi olyan szintű problémátok van amit nem tudtok meg oldani, vagy egyszerűen jó lenne ki beszélni, esetleg meg osztani valakivel aki tanácsot ad.
Nagyon szívesen segítek nektek, mert tudom milyen kirekesztve, meg alázva, meg gyötörve lenni.
Nincs kicsi vagy nagy probléma. Ha tanácstalan vagy akkor kérd ki nyugodtam az én vagy akár más véleményét. Ha személyes és kicsit kínosnak érzed akkor írd le PM-ben és én konzervatívan válaszolok, nem fogod tőlem vissza hallani máshol.
Egy kicsi segítség néha kell. Hát enged, hogy segítsünk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 8:29 am
*leül a karosszékbe* Hát doki...nagy bajom van...medvefüggő lettem...nem tehetek róla...tele vagyok medvékkel...még magát is medvének látom gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 8:34 am
Akitta-chan *leül a karosszékbe* Hát doki...nagy bajom van...medvefüggő lettem...nem tehetek róla...tele vagyok medvékkel...még magát is medvének látom gonk Akitta én komolyan gondoltam amit le írtam... Amúgy ha tényleg ez a problémád akkor 2 oka lehet. 1.ok: Meg szállot vagy aki nem képes egy kedves állatnak ellen álni. A mai világban nagyon nyomják ezeket és mivel kelendő, nem is fognak alább hagyni. Gyógyír: Csinálj flas-eket az eltereli a figyelmedet... 2.ok: Rosszul látsz... Gyógyír: Menj el szemészhez....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 8:40 am
Ja, bocsi. sweatdrop Emm...igaziból csak a jegesmacikat gyűjtöm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 8:46 am
*Akitta mellé leül* -engem is medvének lácc??? iennek???  vagy esetleg iennek???  dr. medve...nekem a nőkkel van a baj...miníg azt mondják hogy csak barátnak szeretnek...persze csak miután elköltötték a pénzmet crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 8:46 am
Jöhetek, vagy időpontot kell kérni?
Szóval van egy barátom aki elment kutyát sétáltatni.. és én azt írtam, hogy a kutya sétáltatja őt... és most félek, hogy megsértődött *hüpp-hüpp* cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 8:47 am
Akitta-chan Ja, bocsi. sweatdrop Emm...igaziból csak a jegesmacikat gyűjtöm... Észre vettem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 9:17 am
Jaj ne bántsátok szegény macit.... Nah, legyen valami komolyabb is. Mit tegyen az ember, ha mások (közeli barátok) gondjai és bajai, és egymásközti vitái már lassan jobban megviselik, mint a sajátjai, de nem lehet békiteni náluk, vagy megoldani velük együt a bajaikat? És hogy szabadul meg az ember a "régen minden obb volt, de most csak egyre rosszabb lesz minden" rzéstől? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 9:34 am
Narcisz Jaj ne bántsátok szegény macit.... Nah, legyen valami komolyabb is. (1.) Mit tegyen az ember, ha mások (közeli barátok) gondjai és bajai, és egymásközti vitái már lassan jobban megviselik, mint a sajátjai, (2.)de nem lehet békiteni náluk, vagy megoldani velük együt a bajaikat? (3.) És hogy szabadul meg az ember a "régen minden obb volt, de most csak egyre rosszabb lesz minden" rzéstől? sweatdrop Lássuk: (meg számozom úgy könnyebb) 1. Nos ha igaziak a barátaid akkor kihagynak és egymás között intézik el a dolgot. De gondolom már régen benne vagy a dologban. Ilyenkor próbálj közös nevezőt használni, hogy mindeketőnek igaza legyen, de mindkető tévedjen is. A legjobb ha elmondod mind a kettőnek hogy hülye volt és fejezzék be, mert ez így nem mehet tovább. Te nem akarsz választani, köztük és emiatt készülsz ki. Ha nem is kínálták fel, hogy válasz közölük attól még érződik ezen. 2. De. Mindenre van meg oldás. Ha a hejedben lennék, össze hoznám őket, űvöltöznék, hogy milyen hülyék (természetesen jó érvekkel) és meg győzni arról őket, hogy tulajdon képpen miért is tartanak ott ahol elkezdték. Nagyon sokszor bevalják, hogy tényleg hülyeség volt, vagy csak férre értés és azt meg kell beszéltetni velük. 3. Ez meg a sors kereke. Befolyásolni tudod, de ahoz látnod is kell. Pl: első lépés legyen jó a közérzeted. Egyél egy-két kanál cukrot(vagy valami édesebbet) kicsit jobban fogod érezni magad. második lépés: nézzd meg a kedvenc vígjátékodat, vagy paródiádat, esetleg tőlem is tudsz kérni amitől szét röhögöd magad..... Remélem kielégítő a válasz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 3:20 pm
nekem nem ír semmit doktorúr???...vagy még dolgozik a diagnózison??? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 3:24 pm
*betipeg kosztümjében az orrára tolja a szemüvegét majd a váróban ácsorgó vrobira pillant* a doktor úr igen elfoglalt..... előfordulhat hogy várni kell egy kicsit. türelmét kérném.... *és leül az íróasztala elé és gépelgetni kezd (hogy mit azt nem lehet tudni...)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 3:30 pm
vrobi *Akitta mellé leül* -engem is medvének lácc??? iennek???  vagy esetleg iennek???  dr. medve...nekem a nőkkel van a baj...miníg azt mondják hogy csak barátnak szeretnek...persze csak miután elköltötték a pénzmet crying Köszönöm a türelmét. Diagnózis: Naív fiatal ember vagy. Megoldás: Egyenlőre barátkozvelük és ne költs rájuk színte semmit. Ha ezt teszed, akkor igaz, hogy nem fognak kapkodni utánnad, de akkor fognak kitűnni azok akik nem a pénzedet szeretik, hanem téged.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 3:32 pm
stranger12 Jöhetek, vagy időpontot kell kérni? Szóval van egy barátom aki elment kutyát sétáltatni.. és én azt írtam, hogy a kutya sétáltatja őt... és most félek, hogy megsértődött *hüpp-hüpp* cry Nos, szerintem nem haragszik csak nem tud rá mit mondani. Meg nem kedveli ha valaki az állatkáival viccelődik....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:13 am
Medvelaszlo stranger12 Jöhetek, vagy időpontot kell kérni? Szóval van egy barátom aki elment kutyát sétáltatni.. és én azt írtam, hogy a kutya sétáltatja őt... és most félek, hogy megsértődött *hüpp-hüpp* cry Nos, szerintem nem haragszik csak nem tud rá mit mondani. Meg nem kedveli ha valaki az állatkáival viccelődik.... Aha....szóval azt hitte, az állataival vicceltem.....valószínűleg, ha ismerne tudná, hogy imádom a kutyákat... sajnos az én Kótyusomat valaki más sétáltatja mostanában az örök vadászon..... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:16 am
*szemüvege felett ránéz a lányra és íróasztaláról felkapja a zsebkendős dobozt és oda tartja neki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|