| Üdv a városban. |
| Itt maracc |
|
65% |
[ 21 ] |
| Átutazol |
|
9% |
[ 3 ] |
| Elmész wc- re és tovább álsz |
|
25% |
[ 8 ] |
|
| Total Votes : 32 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:28 am
Egy kis város ahova bárki ki-be mehet, bármikor beszálhat, Írás csak annyi, hogy egymás után 2-szer ne nagyon legyél ....(max ha pár napja nem írt senki)
Lakosság: (Guild tagok száma)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:33 am
-Nertem! Full house!! Neked meg csak két párod van...És nem vagyok gyáva!! Csak adok neked esélyt hogy megjavulj Írisz! Azzal vissza ült és bele kortyolt italába
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:41 am
Szia Maci! *betolja a talicska iszapot, majd lecsücsül a földre és várja, hogy a többiek is megtalálják az új helyet*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:44 am
napsugár is berohan és a tenyerében maradt ki iszapmaradékkal, de egy kiálló padlódeszkában megbotlik és az a kis iszapkupac a pókerasztalon köt ki a résztvevőket is némileg beborítva eek sweatdrop -bocsi odamegy macihoz és az arcán lévő iszapfoltokat törölgetni próbálja pólójának aljával
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:47 am
Minek törölgeted úgyis oda akartuk! *Mondja sgergely és medve felyére húzza az íszapal teli vödröt.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:47 am
némileg türelmetlenkedik, mert az egyszemélyes iszapbírkózásban nincs semmi érdekes.....napsugár medvével van elfoglalva.....most hiába toltam ide a talicskámat??? Hol van Írisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:52 am
kintről egyre erősödő lópatkó dobogás hallatszik..majd hirtelen beront az ikerpár - Vizeeet!! -kiáltják egyszerre majd mikor észbe kapnak csodálkozva körülnéznek - huhh mi folyik itt?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:53 am
bocsi vagyok sweatdrop csak enéztem másfelé is.... írisz inkább elvonul a pulthoz és ott iszogat, látja h néhányan pókereznek, de mivel medve szúrós szemmel néz rá úgy dönt a fenekén marad és csak figyel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:54 am
De hol van napsugár *öklét a szájába gyömöszöli és vadul gondolkozik mi is legyen a talicska iszappal*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:55 am
Sztyanime kintről egyre erősödő lópatkó dobogás hallatszik..majd hirtelen beront az ikerpár - Vizeeet!! -kiáltják egyszerre majd mikor észbe kapnak csodálkozva körülnéznek - huhh mi folyik itt? Csak a szokásos rutin Elmebetegségünk törik elő belőlünk. Víz a WC-ben van de spórolósan mert ez egy sívatag.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:57 am
(( medve arcát törölgetem.... stare miaz h merre vagyok confused ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:59 am
Irisz the elf bocsi vagyok sweatdrop csak enéztem másfelé is.... írisz inkább elvonul a pulthoz és ott iszogat, látja h néhányan pókereznek, de mivel medve szúrós szemmel néz rá úgy dönt a fenekén marad és csak figyel Nem hagy nyuktot írisznek sem és miközben hátal ül és iszogat ráboritja a talicska felét.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:59 am
-Pfúj..... Minek öntötétek rám azt a vödör iszapott?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 10:00 am
Óóóóóóó *sóhajt* ja, ott vagy....Medve olyan hatalmas, hogy nem láttalak....bocsánat..... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 10:02 am
-Semmi baj de most tiszta kosz a ruhám....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |