|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 15, 2009 10:14 pm
Eljutott a fülemig, hogy az AXN-en valamikor a hó végén 2 filmet is leadnak, ráadásul az élőszereplőset! Kíváncsi leszek, általában több évet kell várni a TV premierek előtt, remélem nem lesz rossz a film biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 17, 2009 7:38 am
hogy pontosak legyünk: február 27-én (péntek) 21:30kor - Death note- a halállista február 28-án (szombat) 22:00kor - Death note- az utolsó név
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 1:30 pm
Animax már januárban leadta... xd Megnéztem, hát.. mindenki döntse el maga.
|
 |
 |
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 21, 2009 1:38 pm
softwarekiller Animax már januárban leadta... xd Megnéztem, hát.. mindenki döntse el maga. eek akkor kicsit le vagyunk maradva xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 4:03 am
És az MTV-n is állítólag megy a Ghost in the shell, bár még sose láttam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 10:49 am
Elleine És az MTV-n is állítólag megy a Ghost in the shell, bár még sose láttam smile megy minden hétköznap asszem 9 körül, én már nem egyszer végignéztem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 28, 2009 12:20 am
stare megnéztem------ nem tetszett---------- ennyi...... (azér ma még a befejezésbe bele-bele nézek de nem várok megváltást confused )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 06, 2009 1:44 pm
A Stand Alone Complex-et csak a siker miatt kreálták, hogy lehúzznanak még egy rókabőrt a frencsájzról.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 31, 2010 7:59 am
A filmek jók, de a magyar szinkront megint sikerült el*****ni. Japánul tök jó. Amúgy imádom a DN-filmeket. Tudom, sokan húzzák az orrukat, hogy nem olyan, mint a manga. De ha nem tök ugyanaz lenne, az lenne a baj. Én meg vagyok velük elégedve, mióta japánul először láttam őket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 02, 2010 12:01 pm
Szerintem se volt rossz. Nálam sok idő telt el a sorozat megtekintése és a film vetítése között, így amikor láttam a filmet, el tudtam vonatkoztatni az "eredetitől", és úgy tetszett. Persze a szinkron borzalmas volt, az sértette nekem is a fülemet, de ezen kívül sztem jól megcsinálták.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 2:15 am
Szerintem a szinkronok is jók. Jó h ugyan az mint az animében volt. Nekem legjobban L tetszik!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 08, 2010 9:14 am
Jolly Satori Szerintem a szinkronok is jók. Jó h ugyan az mint az animében volt. Nekem legjobban L tetszik!! heart Én is sokkal jobban szerettem L-t, a filmben is és az animében is. Light egyszerűen túl gonosz volt nekem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |