|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 15, 2009 10:02 am
Wszystkiego najlepsiejszego, żebyś studiowała tyle lat ile tylko zapragniesz ( xd ), żeby sesja była łatwiejsza niż zwykle i żebyś nie zapominała o nas! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 15, 2009 10:05 am
wszystkiego najlepszego! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 15, 2009 10:15 am
Sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam! Wszystkiego najlepszego. Zdrowia przede wszystkim... smile heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 2:50 am
(z opoznieniem, ale co tam xd ) najlepszego. i kiedy flaszke stawiasz? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 4:53 am
Zapraszam wszystkich na 20, 20-go, na moje 20 urodziny, do Tiger Pub w Szczecinie wink
Wpadajcie cheese_whine
I dziekuje za zyczenia *grupowy uscisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 5:23 am
Troszkę daleko ten szczecin... ^^ (ja Katowice)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 8:26 am
Szczecin.. tam podobno jakies dobre liceum jest...
tak czy siak najlepszego!
dla wacpanny Yajo toze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 17, 2009 2:21 am
Taaaa wilkus XIII LO, miejsce rzezi i kazni whee
Nie chcesz wiedziec jacy ludzie wychodza z tej szkoly w swiat sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 17, 2009 7:43 am
Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam! 8D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 17, 2009 8:13 am
Justinka Taaaa wilkus XIII LO, miejsce rzezi i kazni whee Nie chcesz wiedziec jacy ludzie wychodza z tej szkoly w swiat sweatdrop Jacy? Jacy? Jacy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 17, 2009 9:00 am
Daedhel Justinka Taaaa wilkus XIII LO, miejsce rzezi i kazni whee Nie chcesz wiedziec jacy ludzie wychodza z tej szkoly w swiat sweatdrop Jacy? Jacy? Jacy? xd Tacy ktorym jak zadasz jedno pytanie, przez pol godziny beda zastanwiali sie nad jego sensem, ukrtym kontekstem, skladnia, jak sie ukladaly w tej chwili gwiazdy itp. itd. by pod koniec swego rozwazania, jesli odpowiedzi nie czytali w zadnej z ksiazek ktore wykuli na pamiec, powiedziec "nie wiem, ale sie do wiem" i reszte popoludnia szukac odpowiedzi na pytanie "ile kosztowal chleb?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 18, 2009 12:13 pm
Justinka Daedhel Justinka Taaaa wilkus XIII LO, miejsce rzezi i kazni whee Nie chcesz wiedziec jacy ludzie wychodza z tej szkoly w swiat sweatdrop Jacy? Jacy? Jacy? xd Tacy ktorym jak zadasz jedno pytanie, przez pol godziny beda zastanwiali sie nad jego sensem, ukrtym kontekstem, skladnia, jak sie ukladaly w tej chwili gwiazdy itp. itd. by pod koniec swego rozwazania, jesli odpowiedzi nie czytali w zadnej z ksiazek ktore wykuli na pamiec, powiedziec "nie wiem, ale sie do wiem" i reszte popoludnia szukac odpowiedzi na pytanie "ile kosztowal chleb?" rofl jestem zachwycona! Gdzie to liceum? Będę znajomym polecać. Takie naukowe podejście trzeba propagować. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|