Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Anime
True tears

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Thu Jan 01, 2009 4:49 am

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Szilveszter éjjel néztem meg ezt a 13 részes sorozatot és nagyon tetszett.
Ez a drámai történet Nakagami Shinichirou nevű fiú körül gyűrűzik, aki együtt él egy gyermekkori barátnőjével (a megárvult lányt magához vette a családjuk, bár azért ez nem minden családtagra vonatkozik...). A régen mosolygós lány arcán már rég eltűnt a mosoly. Shinichirou szeretné tudni az okát. Közben az iskolában találkozik egy különös lánnyal, akiről mindenféle furcsa hírek keringenek. Akönnyeit keresi, amiket a nagymamája magával vitt az égbe. És ez még csak a kezdet. Szerelmi sokszögek és egyéb intrikák várhatóak biggrin Nagyon minimális ecchi van benne, a női karakterek tervezésénél nem szaladt meg a rajzoló keze.
2008-as, szóval a grafika nagyon ott van, a CG is nagyon illeszkedik a háttérhez. A zene nem rossz, az opening sem rossz, az endinget már az első résznél eltekertem... sweatdrop
Szóval aki egy kicsit komolyabb (de még így is jó pár poént rejtő) történetre vágyik, mindenképpen ajánlom neki!
PostPosted: Wed Mar 18, 2009 2:57 am

Na, ezt meg kell néznem magamnak biggrin Nem tudom, miért, de így az Air ugrott be róla.. sweatdrop

Zsocachan

Rhysaleine

Distinct Hunter

9,350 Points
  • Bunny Hoarder 150
  • Forum Sophomore 300
  • Invisibility 100
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 11:16 am

Én kb. két hónapja néztem meg, de nekem is belopta magát a szívembe. A zenéi is valami csodásak, abszolút illenek a történethez. És a három lány is, nem tudtam nem kedvelni őket, meg úgy az egész történetet. De ha választani kell közülük, akkor talán Noe áll legközelebb hozzám személyiségileg.
Amúgy emiatt az AMV miatt döntöttem úgy, hogy megnézem:
True Tears - Festival of Life
Egyértelműen megérte, csak ajánlani tudom.
Reply
Anime

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff