|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 6:41 am
Pożyczyłam jakiś czas temu od Gemmy pierscien - GunsGunsGuns i nie moge go teraz oddac bo na ikonce jest taka mała kłódeczka i sie napis taki wyswietla:
This item is soulbound to you and cannot be traded or given away and can only be sold in shops.
co mam zrobic? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 6:45 am
ZebraDeath Pożyczyłam jakiś czas temu od Gemmy pierscien - GunsGunsGuns i nie moge go teraz oddac bo na ikonce jest taka mała kłódeczka i sie napis taki wyswietla: This item is soulbound to you and cannot be traded or given away and can only be sold in shops. co mam zrobic? sweatdrop dopiero wczoraj miałam przyjemność wypróbować zomga (wróciłam do cywilizowanej Polski! Jeee!), ale już potrafię Ci na to odpowiedzieć po tych tutorialach, które tam przeszłam. Idź do Null Chamber i tam go możesz zdjąć. Tam i tylko tam. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:29 am
oz. powiedzialabym, ze macie problem... otoz od jakiegos czasu nie mozna juz wymieniac/sprzedawac pierscieni [tylko te, ktore sie dostalo do ktoregostam dnia i ich ne urzywalo] nie bedziesz mogla mu go juz oddac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:34 am
wilkus oz. powiedzialabym, ze macie problem... otoz od jakiegos czasu nie mozna juz wymieniac/sprzedawac pierscieni [tylko te, ktore sie dostalo do ktoregostam dnia i ich ne urzywalo] nie bedziesz mogla mu go juz oddac... o. a jest jakiś sposób, żeby przestać dostawać przeraźliwego łupnia od najsłabszych ze stworków? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:34 am
pakowac orby w pierscienie/lazic grupa? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 9:09 am
Ta blokada wkurzyła mnie totalnie, bo 75% mojego majątku została nabyta dzięki pierścieniom. Do startu zOMG!'a moje wszystkie itemki + złoto to było może 6k... Teraz to jest z 400k, a Administratorzy "zakręcając kurki" odcieli mnie od fortuny... emo emo emo I co ja teraz zrobie? Odpowiedż jest jedna: ZBANKRUTUJE!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 9:46 am
a gdzie to jest napisane??? I jak equipnąć pierścień, który dostałam, jak jestem w tej NC?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 9:54 am
ZebraDeath This item is soulbound to you and cannot be traded or given away and can only be sold in shops.
Tak jest już od dłuższego czasu, + chyba jeszcze looty są soulboundowane. To znaczy jak wszedłem w zakładkę"loot" to sie pojawiły kłódeczki. NIE WCHODŹCIE TAM< BIADA< BIADA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 11:03 pm
szlag by to trafił scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 1:11 am
uff, na szczęście nie jest soulbound sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 1:38 am
Na szczęście...
@Daedhel: Jak masz listę ze slotami na pierścienie na dole, to pośrodku tej ósemeczki jest plecaczek. Kilknij w niego, wejdź w zakładkę "rings" i przeciągnij, któryś tam pierścień na, ktoregoś slota zajętego/pustego.
Jeżeli o to chodziło to nie ma za co.
A jak nie o to to: rofl
Ja (od czasu soulbound'ów) olewam sikiem prostym całego zOMG!'a. Wysprzedaje tylko resztki totalnie taniejących loot'ów i przepisów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 8:19 am
dzięki, shiba, już to ustaliłam blaugh
ale wiecie co, tak myślę, że to musi być tymczasowe. Bo w grze wciąż jest mnóstwo wzmianek o sprzedawaniu ich na markecie itd. Może to tylko dlatego, że coś im się popsuło i muszą to naprawić?
Wczoraj spędziłam dwie godziny tłukąc flamingi wyskakujące z krzaka! xp Ja chcę szybciej mieć dość sił do walczenia z większymi stworkami! gonk Bo jak polazłam na południowy zachód village greens to za każdym razem po jakichś 7 sekundach te wściekłe krasnoludy mnie totalnie ukatrupiały. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 2:14 pm
babcia znalazła odpowiedzi na (prawie) wszystkie pytania: http://www.gaiaonline.com/forum/zomg-gaia-s-mmo/what-a-zomg-faq-christmas-ring-event/t.45845417_1/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 2:16 am
http://www.gaiaonline.com/forum/zomg-gaia-s-mmo/use-adblock-to-make-zomg-less-laggy-updated-w-drops/t.44888529/
a to jest CUDOWNE!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|