Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Role Playing!
A déli expedició Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 32 33 34 35 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sgergely

PostPosted: Thu Dec 11, 2008 12:47 pm

Szabályok:
-Minden szöveget a neki megfelelő keretbe írj pl:ha beszélsz szóbuborék ha gondolkodsz gondolat buborék ha papírra írsz pergamen. (a cselekményt írhatod szóbuborékba ha az a beszédhez kapcsolódik de akkor azt jelöld *-al pl: Ez igazán nem vall rád Tod *Azzal leken egy pofont Tod-nak.*
-Ne írj olyat ami trágár, vagy nem a játékkal kapcsolatos pl:Ne kezdj el harc közben a múltkori Gyöngyike sóról beszélni már ha egyáltalán van ilyen.
-3. és egyben legfontosabb szabály ne irányítsd más karakterét ahhoz csak a karakter gazdájának van joga! Ellenben a járókelőket irányíthatod pl: És akkor a tömeg egy emberként fordult a megjelent híresség felé.  
PostPosted: Wed Jan 07, 2009 6:36 am

*sgergely vár a déli kapunál. Még lenne 1 óra az indulásig de nem volt jobb dolga. Egy szétnyüvöt sporttáskán ül és figyeli a hangyák harcát egy hernyóval. Macskálya "éhesen" dülöngél az út szélén.*
-Egy órája ebédeltél nem lehec máris éhes!
-Jolvan na ha te azt a whiskas-t ételnek nevezed leközelebb cserélünk én megyek megdonalc-ba és tiéd a macskakonzerv.
*sgergely csak legyint egyet és nézi ahogy a hangyák hurcolják az inmár halódt hernyót.*

sgergely

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Wed Jan 07, 2009 11:54 am

-Hol vagyok? Ez itt a Durem fala? Akkor az erdőben leszek... Hol a voltam? Nem ezt beszéltük meg Dr. Grungéval....Ahh a fejem...
*Megfogja a fejét és észreveszi hogy az arca szőrös.*
-Hogy? Mennyi ideje lehettem ott, hogy ki serkent az arc szőröm? Hmmm*Símítja állát* Nem is rossz, a nővér valószínűleg jól vág...
*Elképesztő fej fájás fogja el és a földre rogy...hangokat hall...*
-Rendben van akkor kezdjük a 10.-fázist.
-Igenis Dr Grunge!
-Uram a fiú kezd magához térni!
-Altassák el gyorsan!
*Azzal el halkulnak a hangok majd újra kezdődnek.*
(ujjabb kép)
-Ez lesz a megoldás igen! Kezdődjék a 40.-es fázis! Vigyétek át a megfigyelő kamrába!
-Uram a fiú szülei meg haltak.
-Ahh végre így nem kell kitalálnom már semmit! MUHAHAHA
*Feje egyre csak hasogat már-már fel üvölt a fájdalomtól...*
(ujjabb kép)
-Uram az alanyon mellékhatások lépnek fel!!
-Mellék hatás? Nem az nem lehet! Tökéletesek voltak a számításaim!
-Uram az alany...
-Gyorsan a kapcsokat! És a nyugtatót!!!
*Nem érti miért csinálják vele...a feje csak hasogat és képek jellenek meg egyre intenzívebben*
(ujjabb kép)
-Nem lehet kudarc! Már rajtam is látni a mellékhatásokat! pedig 5 évvel ezelött még nem lehetett. Ráadásul egyre csak gyorsul. László ez a te hibád lehett csak!! Nem öllek meg mert benned van a megoldás és tudnom kell mi az!!!
*Már a földön hever a fájdalomtól és próbálja felfogni a történteket.*
-Mi..mi csoda? Ezek...ezek mind meg történtek velem? HA ez igaz akkor nekem a....szüleim....
*Azzal könnyek keztek le hullni a szeméből.*
-5 év? Vagy több? Mi lett a családommal? Mi lett a házunkkal? Mi lett a barátaimmal? Nem ez nem történhetett meg!*És a földet el kezdte verni. Ami teljesen behorpadt az ütésektől.*
-Mi csoda? Nem nem is fájt. És a föld meg olyan mély lett mint az öklöm... Najó ez így nem...nem jó!!! Az az egész karom szőrös!
*Azzal elkezdte vizsgálni magát*
-Mi mi ez? Tiszta szőr borít! Mindenhol! A kezem.... kicsi éles körmöm...nem is.....Karmom van....
*A pánik kezdi kerülgetni amikor hangokat hall a fal mentén...*
-Ki lehet ez? Hátha segíthet nekem! De megilyed ha így meg lát...
*Azzal elindult hogy meg nézze kicsoda beszélget. Egy fiúra talált aki ül és nézelődik.*
-Ez a déli kapu...Hmmm akkor nem vagyok annyira messze az othonomtól de itt meg bújok mielött meg lát ő vagy valaki....
PostPosted: Wed Jan 07, 2009 12:23 pm

Máris kezdünk?! blaugh
Már nagyjábol értem hogy kell játszani. blaugh
-Már nincs túl sok idő az indulásig ha nem futok még elkések. Talán nem kellet volna útközben minden kiszáradni készülő növényt meglocsolni és jobb földbe ültetni. *Gondolkodik Tündér és futásnak ered*
-Jaaaaaaj *kiált fel mikor a kapun kirohanva megbotlik egy táskában és majdnem egy macskán landol. Mikor viszanéz látja a táska tulajdonosát ahogy megdöbenten mered rá.*
-Bocsás meg *Magyarázkodik mikózben letörli a fiu táskájárol és saját ruhájárol a port*
-Tudod jödtem valami felfedező expedicíóra vagy mire de késésben voltam és akor jött a te táskád. bocsás meg! Egyébként szerintem fürdesd meg a macskád mert valami borzalmas koszos bunda szag van.

TunderVirag

sgergely

PostPosted: Thu Jan 08, 2009 6:47 am

-Semmi baj
*Legyint majd macskájára néz*
-Nem hinném hogy az ő szaga lenne valószinüleg belefuladt egy álat a víztisztitóba. De már nincs időnk megnézni énis az expedicíóra várok és már úgy tünik már kezdődik is.
*És megszólal a 10 órás harang a templomban ami azt jelzi mingyárt jönie kell a terepjárónak amivel utjuk első szakaszát meg fogják tenni.*
PostPosted: Thu Jan 08, 2009 7:30 am

*Medve látta ahogyan egy hatalmas zajos valami jön.*
-Mi ez? Valami szekér? Hol vannak a lovak? Nagyon sokat lehettem el ha ennyire meg változtak itt a dolgok. Hmm esetleg fel ugorhatnék a csomag tartóba és akkor el vihet egy darabon....
*Azzal mikor elötte ment el gyorsan fel pattan és be is vetődött a terepjáró nagy csomagtaerébe. Látszott hogy sok emberre számítottak, de nem volt benne senki. Csak egy nagy pokróc azt magára terítve és az egyik sarokba el bújvan ahonnan láthatta a tájat figyelt mozdulatlanul.*

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

sgergely

PostPosted: Thu Jan 08, 2009 8:19 am

*Végre megérkezett a terepjáró. 10 percet késet de az se baj. Adigra már csatlakozott a várakozókhoz egy geológus egy biólógus és egy történész. A terepjáró rentkívül nagy zajal tünt fel a horizonton ami arra utalt hogy az expedícíónak nem olyan nagy a költségvetése.*
-Remélem nem gondolják komolyan hogy ezzel kell elmennünk a déli partokig.
*A történész csak egy megrovó pilantásal válaszolt icon_stare.gif Bedobálták a csomagjaikat hátra a csomagtartóba bár it sgergely meg esküdöt volna hogy nyögni hallota a pokrócot mikor a geológus rádopta műszeres táskályát (valószinüleg a sok bezártság, a városi élet már kezdet az agyára menni. de sebaly most majd a frís levegő kiszelőzteti az agyát). A terepjáró viszonylag nagy volt de mégis csak szűkösen fértek be mert Frici (a macska) a fél hátsó ülést elfoglalva feküdt le.
PostPosted: Thu Jan 08, 2009 9:03 am

-Jópofa macs de nemkéne rászolnod hogy hagyjon kis hejet nekünk is? *Kérdezi TündérVirág és közben kinéz az ablakon egy farm mellet haladnak el ahol egy tehéncsorda kérődzik békésen előtük sziklás hegyek magasodnak az ég felé.*

TunderVirag

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Thu Jan 08, 2009 10:23 am

-Ez most fájt-*mondta amikor rádobtak néhány táskát.*-Nem épp egy úri családból származó egyénnek való utazási mód, de ez most a szükség órája....
*Medve nézte a tályat emlékezett hogy erre játszott sokat családjával.*
-Valyon hova mennek? Mit akarnak? De kezdek éhes lenni...
*Medve elkezdett kutakodni és talált egy kivénhet spottáskát... Elkezdett szaglászni.*
-Hmm valami hús...
*Meg nézte és látta hogy macska kaja.*
-Pfff ez úri embernek nem méltó.
*Tovább kutatott és talált pár szendvicset és rögtön be is habzsolta.*
-Huh ez most nagyon kellett...Csak kár hogy hiányzott belőle a majonéz....
PostPosted: Thu Jan 08, 2009 11:02 am

*Mikor már teljesen kirajzolódot a déli hegység konturja a csapatnak fájdalmasan kellet tudomásulvennie hogy a nagy sietségben a reggeli mindenkinek kimaradt kivéve Fricinek de már az ő gyomra is javában korgot.*
-Van 6 szendvícs a táskámban. *mondta sgergely és hátrafordult a táskája felé hogy kivegye.*
-Már csak 4-*javitodta ki Frici*-2-t megedtem várakozás közben.
*sgergely csak roszalóan csóválta a felyét majd ismét hátra fordult a táskájájért.*
-URAM ATYÁM!!!
*Kiáltot fel mikor megládta hogy a táskája kicibzározva a cúcok szétszorva 4 alufólia tekercs hever a pókróc dombocska mellet*
ÁLJUNK MEG! szólt és rögtön hátra is esedt a kocsi elejébe a fékezés hatására.
-Már úgyis meg kelledt volna álnunk hisz megérkeztünk a Nórmók szakadékig innentöl már nem lehet aútóval menni inentöl gyalog vezet az út.*mondta a soför majd kiszált és rögtön rá is gyujtott várva hogy kipakoljanak.*
-De ki edte meg a kajám? Kérdezte sgergely majd gyanakvó tekintetel méregetni kezdte Fricit.*
-Nem én edtem meg.
-Agkor van egy potya utasunk?
*Tedte fel magának a kérdést sgergely majd elővedte a 9mm-es pisztolyát és elindult a csomagtartó felé.*

sgergely

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Thu Jan 08, 2009 1:36 pm

*Hallota mi történik mikor meg ált a jármű...*
-Mit tegyek? Nem láthat neg!! Így nem!!
*Várt és várt... Amikor fel tárult a csomag tartó akkor rádobta a pokrócot és elmenekült a legközelebbi bokorhoz...És futásnak eredt..Még hallott valamit amit mondott az a valaki akire rádobta a pokrócot de nem értette... Addig futott míg el ért egy nagy házat ami az úttól nem messze helyezkedett el.*
-A házunk!!! Ez a házam!!!! HURRÁÁ!!! Meg van!!!!!
*Azzal el kezdett futni a házhoz. A kapu tiszta rozsda és nem nyílt ki. Medve megfeszítette izmait és kinyitotta a kaput. Majd gyorsan be is rohant.*
-Anya, Apa ithon vagyok!!!!!
*Néma csend fogadja...Még párszor elkiabálja magát de egy idő után elhallgatott.*
-Meghaltak...
*Már nem kezdett üvöltözni a házban. Csak járkelt nézte mi maradt meg a múltjából.... Megtalálta a szülei penészes fal festményét, néhány bútor amit már szúette. Megtalálta szobályát is, tiszta mocsok és minden tönkre van mennve csak egy fém ládát kivéve...
Oda megy és látja hogy egy lakat van rajta. Ami már-már magától is le esik. Kinyitja és hirtelen fel csillan a szeme.
A ládában volt egy-két ruha és egy kard ami a tartójában volt. Medve ki emelte és örömmel vette tudod másul hogy az egyetlen dolog valószínüleg ami nem ment tönkre ez és az a pár ruha darab. Azzonnal le is vettete a ruháját és vette volna föl, ha nem látta vona meg magát a tükörben.*
-Atya ég....
*A tükörben vette észre hogy már külseje nem emberi. Inkább hasonlított valami macska félére mint emberre. A látványt nem tűrte tovább. És össze törte a mocskos tükröt. Fölvette a ruhát, Ami egy hosszú kabár egy jobb vastag szövetű nadrág és egy pulcsi. Mind fekete, még egy kalapot is talált amit fel is tett. Fölvette még kardját és alaposan megnézte még egyszer a ládát....A ládában talát egy csomó levelet. Amiben a szülei jó kívánságaik és szeretettel gazdag írásai voltak. Benne volt egy levél mely a halálukat írja le.*
- 1989 Október 8....ez nem lehet... ha ez egy mai dátum lenne akkor ez azt jelenti hogy 15 évet töltöttem el a doktornál. És akkor én most úgy 30 lehetek. Nem több... mert a doktor kísérletezett rajtam még. De nem tudom hány éves vagyok azt sem tudom milyen évet írunk...
*azzal el tette a leveleket az egyetlen dolgot ami meg maradt épen a házban és elindult kifele*
PostPosted: Fri Jan 09, 2009 6:29 am

*Mikor Tündér meglátta a furcsa jelenetet ahogy kiugrik valami nagy szőrös ízé a kocsibol nagyon elkerekedet a szeme főleg mikor meglátta a pokrócal a fején földön heverő és kapálózó sgergelyt.*
-Segithetek?
*Majd választ sem várva felsegizi a földröl*
-Az az ízé nem is volt ember valami gorila vagy nem is tudom... Kétlábon járt emberi volt a mozgása de... Egészen álati volt szőrös és.... És befutott a cserjésbe... és....
*Már nem tudott mit mondani csak zilált és a meglepetés és a félelem együtes ereje nem engedte megmozdulni. Sok veszélyes növényel volt már dolga. Sok veszélyes kártevőjük volt de ez más volt. Ez emberi volt. És arra már rég rályöt hogy nincs az emberi elménél erőseb fegyver.*

TunderVirag

sgergely

PostPosted: Fri Jan 09, 2009 7:23 am

TunderVirag
És befutott a cserjésbe... és....

-És megedte a kajámat *mondta majd elindult a cserjés felé amerre zündér mutatott. Átugrotta a bokrokat de ott rögtön meg is topant olyan furcsa és ijesztő de a magamodján humoros jelenetet még életében nemlátott. eek Egy nagykabátos furcsa valami vagy talán valaki lépedt ki egy roskadozó öreg ház kapuján. Miután sikerült leküzdenie a megrökönyödést halkan de jól érthetően megkérdezte:*
-Mi vagy te?
*Aztán rájöt hogy ez igy hülyeség hisz ha nem ember ugysem érti embertöl meg nem kérdezünk ijet újra feltette a kérdést de most kicsit máskép:*
-Ki vagy te?
PostPosted: Fri Jan 09, 2009 11:28 am

-Nos én..-*Próbálja eltakarni az arcát a gallérjával és a kalappal ninja *-Én Gróf Medve Lászlo vagyok.-*Azzal fejét egy kicsit meg biccentette.*- Uram elnézést a kérdésért de milyen évet írunk? 1989? Esetleg 1989-nél több? *Azzal kicsit aggódva kezeit ökölbe szorítva hogy nem telt el annyi év és téved.....*

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
Reply
Role Playing!

Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 32 33 34 35 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash