|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 4:15 am
Kéne egy ilyen csevegő rész is mert ez közöség formáló.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 4:18 am
Észre vettétek hogy ahányszor írunk egy fórumba mindig kapunk 50 gold-ott?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 4:21 am
Valameikünk gaia home jában rendezhetnénk majd karácsonyi partit. Én éppen ház nagyobitásra gyüjtök.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 11:57 am
Öhm... Nem mindig 50 goldot kapunk. Csak a nap első post-jánál (vagy ha 12 órán át nem írsz semmit). A karácsonyozás nem tűnik rossz ötletnek (bár tartok tőle, erősen fagyasztana)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 1:19 pm
Ezt ugy érted hogy a gépet fagyasztya le vagy ez egy ritka szar szóvicc akart leni? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 6:27 am
ha már kairt tartunk akkor egyszerűbb ha rallyba csináljuk.... am meg ezt inkább magyar klánnál kéne megdumálni mer erre kevesebb ember jár
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 11:28 am
Én nagyon vacakul állok. sweatdrop Egyszer sikerülteljutnom a horgász tójig de ott kéttszer is kinyirtak azok a rohadt bádog kutyák. a küldetések meg nagyon nem mennek. crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 11:28 am
Menyi pénzetek van? nekem pl:3298 gold de mire elküldöm biztos lesz 3312-is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 1:11 pm
sgergely
Mélységes tisztelettel megkérlek, hogy ne floodolj, gondold át mit akarsz mondani, ha utólag jut valami az eszedbe akkor ott az "edit" gomb amivel szerkesztheted a hozzászólásodat, mivel ez itt egy fórum és nem chat szoba ezért itt kicsit mások a szabályok, BÁR! ezt szerintem valaki máááááásnak blaugh kéne elmagyaráznia aki valami "moderátor" vagy milyen előjoggal /és kötelezettséggel/ rendelkezik xp
Igaz malreni? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 11:17 pm
nem szoftwarekiller a moderátor itt?? (de csak hangosan gondolkodok...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 1:45 am
Elég sok dolgot buheráltak meg zOMG-ben. crying Miért érdekes, hogy kinek mennyi aranya van? Jelenleg teli vagyok arannyal, de nem sokáig. rofl Csapattal nem próbáltál meg átjutni a farkasokon?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 2:14 am
Ezt hogy csapatal ezt a klántársakra érted? Ja és azért irtam külön edig hogy legyen egy kis aranyam. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 5:20 am
Nem feltétlenül a klánra. zOMG-ben, ha összeverődik pár ember, egy a céljuk csapattá szerveződhetnek. Angolul Crew-vá. Ebben az a jó, hogy tudjátok egymást támogatni és könnyebb túljutni egy nehéz részen. Játsszál rengeteget, mert az jobban fizet, mint a fórumba való írás.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 6:24 am
sgergely Ezt hogy csapatal ezt a klántársakra érted? Ja és azért irtam külön edig hogy legyen egy kis aranyam. xd Arra, hogy legyen aranyad postokból, van külön bump topic direkt erre kitalálva a gaia főfórumon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |