|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 7:01 am
Elkezdem feltölteni a klánt. Mivel ez a játék egy fóruma, gondoltam minden hasznos infót erre a fórumra kéne írni a ZOMG-al kapcsolatban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 7:02 am
A post bővülni fog, minden segítséget szívesen fogadok és kérek is!
Gyűrűk: Lehetnek támadó, gyógyító, és "buffoló" gyűrűk
Támadó gyűrűk:
Mantis:
 Egy kardot varázsol ami megtámadja az ellenfeledet. Közelharcra gyűrű, erős,3 staminát fogyaszt ütésenként, 1 ellenfél.
Bump:
 Ellököd az ellenfeled kis távolságra. Közelharc, közepes erejű, 1 ellenfél
Hot Foot:
 Felforrósodik az ellen alatt a talaj. Távolsági támadás, gyenge, támadás után még sebzi az ellenfelet, 1 ellenfél
Hornet's Nest:
 Méhek egy csapatát küldi a kijelölt hejre ahol megtámagják az ellenfeleid. Távolsági támadás, területre ható, rövid ideig hat, gyenge.
Gunsgunsguns:
 Megidéz egy fegyvert ami megsorozza az ellenfeledet Távolsági támadás, közepes erejű.
Shuriken:
 Ninja dobócsillaggal sorozza meg az ellenfelet Távolsági támadás, gyenge, egy sorba ható területi sebzés.
Dervish:
 Pengeéles forgószelet támasztasz a táncoddal Területre ható sebzés melynek te vagy a középpontja, közepes erejű.
Hack:
 Kardot idéz mely brutális erővel hasít az ellenfélbe. Nagyon jó sebzés, 6 stamina 1 ütés, közepesen gyors támadási sebesség.
Slash:
 Egy kardal ívesen eléd vág amely megsebezhet több ellenfelet is. Sorba ható területi sebzés, közepes erejű.
Heavy Water Balloon:
 Egy vízbombát dob a kijelölt helyre. Területre ható, erős.
Fire Rain:
 Közeledben elszabadul a tüzes pokol mely megsebzi ellenfeleidet. Területre ható sebzés aminek te vagy a középpontja, közepes erejű.
Shark Attack:
 Megidéz egy földcápát mely ráharap az ellenfeledre Távolsági támadás, erős.
Hunter's Bow:
 Megidéz egy varázsíjat és nyilat, mely meglövi az ellenfeled. Távolsági támadás, gyenge.
Gyógyító gyűrűk:
Diagnose:
 Felméri a te és a közeledben levők sebeit és gyógyítja azokat. Közepes gyógyítás, közepes hatósugár,15 stamina/varázs, sok idő mire újratölt.
Meat:
 Megnöveli a maximális életedet. Csak magadra hat, nagy életerő plusz, nagyon lassan tölt újra, sokáig tart.
Bandage:
 Kezeli a sebeidet ragtapasszal. Egy emberre hat, idézés után folyamatos gyógyulás, kicsit többet gyógyít átlagosan mint a diagnose.
Defibrillate:
 Újjáéleszti a kábult csapattársaidat, magadra persze nem hastnálhatod, minél nagyobb rage-el idézed valakire az annál több gyűrűt képes azonnal használni. Egy emberre hat, ez a gyűrű egy olyan fajta gyűrű ami mindenkinek kell aki csapatban akar játszani! Ez egy "muszáj meglennie" gyűrű.
Wish:
 Óhajod, hogy csapattársaid ne kerüljenek bajba egy gyógyvarázslatot szül. Egy emberre hat, közepes gyógyulás.
"Buff gyűrűk" /Buff- a te vagy a csapattársaidra ható segítő varázslatok/
Improbability sphere:
 Az ellenség támadásait kis eséllyel visszatükrözi. Csak barátra lehet varázsolni, nagyon kis esély /tapasztalataim szerint/
Knife Sharpen:
 A barátod támadási erejét növeli kis mértékben. Csak barátra lehet varázsolni
Teflon Spray:
 Csökkenti a bejövő sebzést és az esélyt hogy eltalálnak Magadra/barátra, 14 stamina/varázslat
Fittness:
 Szintenként növeli a tulajdonságaidat. Nem megidézhető, folyamatosan aktív.
Rock armor:
 Megnöveli a barátod védelmét ezzel csökkentve az őt érő támadások erejét. Csak barátra lehet varázsolni
Turtle:
 Felvértezi a célt a teknős páncélzatával. Megnöveli a védelmet nagy mértékben, rövid ideig hat.
Iron Will:
 Megnöveli az akaraterőt, ezzel csökkentve az akarat típusú ellenséges támadások erejét, egyúttal megnöveli a saját akarat típusú varázsaid erejét. Magadra és barátaidra varázsolhatod.
Ghost:
 Tested másik létsíkra kerül ezzel csökkentve a bejövő találatok esélyét hogy ténylegesen megsebezzenek.
Divinity:
 Megnöveli a stamina regenerációt mindenkinek aki a közeledben van. Nagyon hasznos gyűrű, kicsi-közepes hatósugár.
Adrenaline:
 Feltüzeli a barátaidat, így erősebbek lesznek a támadásaik. Csak barátra varázsolható.
My density:
 Megnöveli a súlyodat, így nehezebben löknek el az ellenfeleid /hiú emberek rémálma mrgreen / Csak magadra hat.
Pot Lid:
 Távolsági támadások ellen hatékony védelem.
Healing Halo:
 A Divinity-hez hasonló, csak ez az élet-regenerációt növeli meg. Kicsi-közepes hatósugár, én nem használom mert erre van nekem a diagnose, de attól még lehet hasznos.
Keen Aye:
 Megnöveli a támadásaid esélyét, hogy eltalálják az ellenfelet. Csak magadra ható, sokáig aktív, 14 stamina/használat.
Fleet Feet:
 Megnöveli a mozgási sebességedet.
Coyote Spirit:
 A fleet feet-hez hasonlóan ez is megnöveli a mozgási sebességet /és aranyos heart / Magadra és barátra is varázsolható.
Segítettek: -Bibortetu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 9:08 am
nekem csak annyi kérdésem van h újabb gyűrűket hol tok szerezni? nemhiszem h csak marketplacen tok venni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 9:41 am
Némelyik Gnome-ban és flamingóban vannak... Meg akkor nyilván más kis szörnyetegekben is
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 10:08 am
Ritka, de nekem eddíg a legtöbb szörny dobott valamilyen gyűrűt, nameg egy két quest után is kapsz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 10:33 am
Nekem már van pár gyűrűm, de ahogy megkapom kérdőjeles lesz. Ezeket mikor tom használni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 08, 2008 4:51 am
Rögtön, csak a képet nem tudta betölteni valamiért, ennyi. Fontos: csak a Null chamber-ben lehet gyűrűt váltani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 09, 2008 7:23 am
én még eddig egy gyűrűt sem kaptam csak amiket az elején a metrónál.... pedig rendesen nyírom a kis dögöket....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 09, 2008 9:50 am
Ha kell tudok adni. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 10, 2008 7:33 am
A gyűrűk frissítve lesznek pár napon belül, csak most a dogák miatt el vagyok foglalva, elnézést hogy megváratok mindenkit és köszönöm a türelmet heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 13, 2008 2:50 am
Semmi gond, csak nyugodtan. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 14, 2008 2:06 pm
wooow.... megtaláltam az első gyűrűmet egy szörnyecskében.... kaptam egy fire raint rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 18, 2008 9:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 29, 2008 3:36 am
a ??? gyűrűvel ( ) mivan?? mer kaptam egyet az egyik gnómból, meg már előtte is volt egy, de igazából nem értem h most mi van vele..... meddig várjak még h "megtudja h mi az ereje" ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 12:08 pm
Hogyan szerezhetek olyan ujraélesztő gyűrüt?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |