|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 3:26 am
Nah, első topik, első poszt smile Ilyet már csináltam egy éve.. xd *nosztalia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 4:16 am
Hehe. A magyar guildbe csak a 2. hónapba kacsolódtam be most itt az első napon nem?? biggrin Nah ez úgyis zOMG-os topic.Hogyan játszak vele?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 5:15 am
Ha most kezdted el, akkor mondom, hogy meg kell állítanod a vonatot. Leszállsz róla, beszélsz az ott lévő "kalauzzal" Az arrébb lévő katonalány pedig kioktat, hogyan kell harcolni. Választhatsz 3 gyűrűt. 1 harcoláshoz, 1 védelemhez, 1 gyógyításhoz. Fontos, hogy számodra megfelelőt válassz. Null chamber fontos hely, ott helyezheted át az ujjaidon a gyűrűt és a lila gömbök segítségével magasabb szinte emelheted a gyűrűid erejét. Az a hely idővel transzporttá válik számodra, ha felfedezted a többi null chamber-t. Bartonban beszélgetned kell az emberekkel és segítened nekik. Harcolj minél többet, mert minden ölésnél kapsz valamit a jövendőbeli receptedhez. Még nem tudom mire szolgálnak, de ha megtudom leírom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 5:43 am
Mindenesetre köszi ,h leírtad,de én magát a játékot nemtom elinditani xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 6:02 am
Hogy engedje egy évesnek kell lenned - jelenleg. Mit ír ki neked? Kell jegy? Nem történik semmi? Lehet, hogy új Flash-t kéne felraknod.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 7:59 am
Laggol mint állat és a wc pumpák meg a zöld hörcsögök mindig kinyirnak. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 8:15 am
Nekem is leterheli a gépet, de szerencsére nem annyira, hogy akadozzon. Akadozni a nagy harc közben szokott. 2-3 ember írtja az ellent, miközben másodpercenként kapok új képet. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 8:18 am
Mozzilával mostmár egész jó. Hallod itt barton sewer-en mit kéne csinálni? Most tudok valami támadást megy azt,h kajolok és visszakapom az életem. De itt barton sewer-en mire kellenek az iylen papir dobozok,létrák,és vízvezetékeken azok a tekerők?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 8:25 am
Csináld végig a küldetéseket amiket adnak, a tekerő és a létra az utolsó küldiben van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 8:51 am
Még nem tartok ott, de kéne receptes topikot csinálni. Szívesen osztom meg a szerzett alapanyag listámat azzal aki volna kedves csinálni egyet. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 8:57 am
Már rájöttem thx 3nodding Most vok kint a városba mek felfedezem cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 9:00 am
Na megyek tárgyakat gyűjteni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 9:09 am
Am. ha jobb alsó sarokba zOMG! beta van írva az baj?? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 9:14 am
Nem, mert ez még béta változata a játéknak. A Béta azt jelenti még nem tökéletes, van benne hiba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 9:30 am
És ha kijavítják akkor törlődnek a küldik amiket végig csináltam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |