|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 2:30 pm
Miért csak az Evolving Item-ekről emlékezünk meg, mikor van egy Evolving NPC-nk is, aki hétről-hétre változik kedvenc fejlődő tárgyainkkal együtt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 2:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 2:39 pm
~~~<(°-°<)LEFOGLALVA!!!(>°-°)>~~~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 18, 2008 6:17 am
Jellenző.. nekem fel se tűnt... illetve nem igazán foglalkoztam vele...
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 18, 2008 11:30 am
Nekem feltűnt. Mindig élvezettel olvasom mi történik velük. Mintha egy regényt olvasnék. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 18, 2008 2:31 pm
milyen fejlődő tárgyak vannak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 23, 2008 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 01, 2008 10:57 am
Én csak utólag olvastam el a museumban... de így is tetszett... és hiányzik Timmy.... crying tök aranyos volt... ugye visszajönn még valaha? Igaz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 01, 2008 12:44 pm
Remélem nem, de ha vissza is jön akkor is valami nagy menő maffiózóként szerintem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 12:34 am
Is-is. Vissza jön gonoszként, majd valahogy "megmentik" és visszatér a jó Timmy. (Nem, hiszem, de remélem már férfiasabb formában. Az vicces lenne. rofl )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 8:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 23, 2010 3:25 am
Frissült a képgyűjtemény! Csak nektek, csak itt, csak a retek klubbon!
edit: Jut is eszembe... ELfelejtettem mondani, hogy Timmy igazából Dr. Singh fia, aki viszont egyben a szeretője is. Ödipusz komplexus rulez!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 23, 2010 4:06 am
A "szeretőszerep" már feltánt a régebbi promos mangában smile De hogy a fia? eek Meglepő (nekem legalábbis). Egyébként én (is?) gyájtöm a képeket kb onnantól hogy felnőtt bajszos és azzal a börtönbeli hosszúhajú hapsival van. A dumákat nem szoktam olvasni, bár akkor gondolom Timmy sorsáról si szó van benne és nemcsak a fejlődő cuccokról. Én inkább a képeket figyelem és mentem le.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 25, 2010 12:23 pm
Én is csak a képeket néztem eddig a szöveget soha nem olvastam el. Megpróbálom képekből szőtt tapasztalatból leírni elégé nagy butaság lesz készüljetek burning_eyes khm khm Dr.Singh és Timmy vidáman nézték egymásra amikor hirtelenjében a Timmy-re rá nem eset egy génmanipuláló vegyszer tartályba. Szerencsére Timmy magától is kiszabadult de sajnos elkezdet át változott mutánssá és Dr.Singh akkor kezdte észre venni hogy a gyermeknek nincs amikor már át változott mutánsá elkezdte megenni Dr.Singh karját és egy keveset a belső szerveit (gondolom ekkor született a Death Whisper evolution item) Dr.Singh elment az orvoshoz és műtéti után távolították Timmy Dr.Singh testéről és mind a kettőt meggyógyította. Majd egy kis idő után Dr.Singh nem bír aludni mert a fia nagy zajt csinál és kiderült hogy Timmy az idegességtől elme háborodott lett elvitték egy pszichológushoz aki tovább küldte egy másik orvoshoz aki szakállat csinált Timmy-nek és ettől laza lett. Kiderült hogy Timmy lazasága és a szakálla fertőző és áldozatul estek Dr.Singh és másik doktor (bár a doktornak csak szakálla látszik) Dr.Singh nem akar ronda szakálas lenne így leborotválta a szakállát de amikor újra találkozott Timmy és doktorral Dr.Singh-nek újra szakálla lett és a doktornak nagyobb lett a szőrzete így Dr.Singh úgy dönt hogy távolabb lesz Timmy-től sokkal több ideig. Dr.Singh amikor távol volt Timmy-től találkozott egy emberrel aki jetinek öltözött, két gyermeket, hallowen lény amitől Dr.Singh csak boldogabb lett, a munkatársát, egy farmer amit megmutatta hogy kell saját magát vinni a talicskában, mikulás ami úgy nézki ő is kapott a génmanipuláci vegyszerből, mikulásné amit mikás sapkát kapott Dr.Singh. Eközben másik helyen Timmy látta hogy a szőrzet hogyan fedte el a doktor testét így Timmy úgy döntött hogy leborotválja magát és normálisan öltözik és találkozik Dr.Singh-tel.
Nah ennyit tudok a képekről és még nem is írtam le az összest Egyébként azt tudtátok hogy január 29-én Catastrophe!, Hidden Ace, Mizuchi's Jewel, Seracila Pendant, The Case of Pietro item fejlődni fog
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 25, 2010 2:35 pm
Attól, hogy a Tektek-en azt írják, még marhára nem fog. Jó, ha kettő fog fejlődni. Akkor, már hálát lehet adni az Úrnak, Jehovának, a Sátánnak és még mint tudom én, hogy ki milyen hülyében hisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|