|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 3:15 am
pisac mi juz tu co dostaliscie, lub co wam sie podoba z Nightmare Box, a co nie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 3:28 am
Mi się podoba... black magic wig xd xp i jeszcze tail i feet of the black beast...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 3:39 am
a skąd sie to bierze w ogole? stressed talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 3:45 am
Mroovecka a skąd sie to bierze w ogole? stressed talk2hand Nightmare box? Z cash shop'u xD Dziwne pomysły na itemy? Nie mam pojęcia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 3:47 am
ichabot Mroovecka a skąd sie to bierze w ogole? stressed talk2hand Nightmare box? Z cash shop'u xD Dziwne pomysły na itemy? Nie mam pojęcia xd gufno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 3:49 am
Mroovecka ichabot Mroovecka a skąd sie to bierze w ogole? stressed talk2hand Nightmare box? Z cash shop'u xD Dziwne pomysły na itemy? Nie mam pojęcia xd gufno... O_o To mama Ci tego jeszcze nie wyjaśniła? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 3:51 am
ichabot Mroovecka ichabot Mroovecka a skąd sie to bierze w ogole? stressed talk2hand Nightmare box? Z cash shop'u xD Dziwne pomysły na itemy? Nie mam pojęcia xd gufno... O_o To mama Ci tego jeszcze nie wyjaśniła? xp mama nie... ale stryjecznej cioci wujka dziadek usiłował biggrin ja generalnie jestem w ogole nie w temacie... ni to ogloszen nie czytam, ni to nie interesuje sie cash shopem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 5:44 am
Mroovecka ichabot Mroovecka ichabot Mroovecka a skąd sie to bierze w ogole? stressed talk2hand Nightmare box? Z cash shop'u xD Dziwne pomysły na itemy? Nie mam pojęcia xd gufno... O_o To mama Ci tego jeszcze nie wyjaśniła? xp mama nie... ale stryjecznej cioci wujka dziadek usiłował biggrin ja generalnie jestem w ogole nie w temacie... ni to ogloszen nie czytam, ni to nie interesuje sie cash shopem... O to przekaż mu życzenia z okazji 200-nych urodzin ^^ Od czegoś ma się tą gildię cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 6:41 am
duuuuuuuuuuuuupa, znowu w casz szopie!
ale podoba mi się wicked cape.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 7:31 am
ech, a gdzie by miało być?
/ w daily chance...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 7:48 am
misie podobaja feet of the black beast i czekam, az stanieja, coby je zakupic. jeszcze torn cape, ale ona jest juz za droga w ogole><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 7:54 am
wsyztsko za drogie. załóżmy własną gaię i ustalajmy cxeny .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 8:01 am
sa po prostu ludzie, ktorzy maja jednak wazniejsze priorytety, niz zarabianie wirtualnych pieniedzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 8:06 am
mądre słowa. ale na gai takich ludzi nie ma.
/może jakieś rzadkie okazy się spotyka....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|